Followers

Sunday, June 28, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #13 16. lipnja 2015Majčina mini-poruka #13
16. lipnja 2015

Tamo gdje je bitka dobivena sa smijehom


Ljubljeni, vrijeme se brzo kreće na Zemlji. Veliki dio onoga što se događa u posljednjih nekoliko dana izvan je vašeg vidokruga, ali svejedno stvara velike energetske pomake. Ja ću vam dati neke novosti koje su se dogodile u Hramu Svjetla u New Yorku, kao primjer vrste ogromnih promjena koje teku diljem svijeta. Svjetloradnici u raznim tokovima života pokrenuli su stvari koje su onda završili drugi svjetloradnici diljem svijeta, a možda čak i ne znaju o njihovom zajedničkom uspjehu.


Na primjer, zatvaranje mreže koja donosi uhićenja i pravni progon za mnoge vodeće lidere kabalinih bankara pokrenulo je mali stampedo dijela inkarniranih mračnih prema Hramu Svjetla. Mnogi su radili u tajnim organizacijama gdje se telepatija koristi kao oružje, te su obučeni kao dio njihovog kabalinog članstva da koriste telepatsku komunikaciju i gledanje na daljinu kao način špijuniranja svjetloradnika. Oni su koristili ove metode da pokušaju uništiti Kathryn i Christine.

Oni šalju visoko-piskave frekvencije koje su posebno usmjerene na slaba mjesta koja su otkrili u svakoj od njih. Na primjer, oni šalju probadajuće bolove Kathryninom srcu, koji bi trebali izazvati srčani udar (uobičajena strategija) i goruću bol u bedrenom živcu koji je ozlijedila prije nekoliko godina. Za Christine, to je probadajuća bol i vatra u njezinim bubrezima, koji su bili povrijeđeni u skalarnom napadu od kojeg se tek nedavno počela oporavljati. Čak i životinje u kući su pod napadom.

Ove zle tehnike su na sreću vrlo osobne. Tako da mislim, to su ljudski promatrači koji promatraju i uče o Kathryn i Christine i njihovom obiteljskom životu ispunjenom ljubavlju. Naše kćeri zadržale su dobro raspoloženje, a s vremena na vrijeme i s puno smijeha i satiričkog pristupa napadačima. Mi to zovemo "nagli okret", a Kathryn to vrlo dobro izvodi. Danas im je objavila da je vrlo polaskana svom pozornošću koju pridaju i zahvalna je da oni misle da je tako opasna i važna za njih, i tako da će ona njihove stalne napade kako bi je ubili smatrati kao veliki kompliment.

Frekvencijski napadači, koji pokušavaju aktivirati nano uređaje koji bi trebali dovesti ljude do ludila, zbunjeni su kad se one grohotom smiju, čak i usred boli. One se podsmjehuju svojim plesom i pjevaju: Hit me with your best shot... Fire away!" (Pogodi me sa svojim najboljim hicem... pucaj!)

Ovaj pristup je doveo do odgovora, kao što sam vam jučer ispričala o djeci, koji su trebali i sami biti oružje, ali koji su naučili mnogo promatrajući našu obitelj svjetla. Danas su došla dva Busha, Rotschildi, Rockfelleri, dva kardinala, i brojni drugi lideri iz vrha, koji su osjetili da brod tone pod njima. Svi oni su slušali rasprave u Hramu, i uvjerili su se da je za njih najbolji izbor, na kraju, da se okrenu Ocu i meni. Svi su odgovorili na empatijsku potvrdu Kathrin da su pretrpjeli strašna zlostavljanja kao kabalini zarobljenici i lideri - da su svi vrlo umorni, i da im je zajamčena sigurnost i da nema kažnjavanja kad dođu k nama kući.

Kad mračni pitaju: "Kako možemo vjerovati da nam govorite istinu?" one kažu: "Pogledajte nas. Izgledamo li uplašene i nesretne? Nas štite Otac i Majka. Mi s radošću volontiramo u ovom zadatku. Nitko nas ne prisiljava da bilo što radimo. Mi smo slobodne. To je razlog zašto se toliko smijemo." To dovodi mnoge do stepenica Hrama, gdje ih prate Christine i Kathryn da dođu k nama, a mi im poželimo dobrodošlicu kući.

Svi se silno zabavljamo slušajući kabalin zvuk trube kad se oprezno približavaju Hramu u New Yorku. Pozornost im privlače Kathryn i Christine pjevajući pjesmu "Hit me with your best shot..."

To nije brz proces, naravno, ali riječ je procurila, i valovi drugih će uskoro uslijediti. Oni će ostati s nama kao duše da počnu iznova u svjetlu, dok životna sila njihovih tijela nestaje, ili neki će se možda vratiti da obavljaju rad sa svjetlom koji smo očekivali da će raditi kad njihovo Više Ja dođe u svjetlo. Te neposlušne duše dugo su bile odsutne, a koje su odrastale tisućama života u nasilnim, kontroliranim kulturama koje su im nametnuli Anunaki. Sada se sve otapa, jer se Matrix iluzije i tame raspada.

Vidite, valovi koje stvaraju svjetloradnici u Londonu ili Pekingu ili San Francisco-u dolaze do obala New Yorka, i Iluminati, kako ih se nazivalo, smatraju da više ne djeluju u tajnosti, niti ih se poštuje i boji. Oni su saznali da ih nadgledaju Ashtar, Sananda, arhanđeo Michael, Majka i Otac  Bog, i cijelo Društvo Neba, i da oni više ne mogu tumačiti slobodnu volju da mogu zlostavljati i porobljavati druge i uništiti njihov dom Zemlju.

Čovječanstvo je uskrslo iz iluzije da ste sami, da vaša tehnologija nadilazi sve ostale, da život završava kad vaše tijelo umire, i da ste središte svemira s obzirom na vašu inteligenciju i naprednu civilizaciju. Dosta vas se probudilo i zamolili ste da vam se uklone mračne ćelije koje su zarobile vaše razmišljanje, podigli ste svoju energiju kako bi odgovarala dolazećem svjetlu, srasli ste sa svojim kristalnim tijelima, i otvorili ste svoja srca. Rezultat tog "dosta" je da sada možemo pokrenuti stvarnu pomoć koju smo tako željno čekali da možemo pružiti, kako smo jako davno obećali kada ste osmislili ovaj eksperiment.

Mi nismo mogli intervenirati sve dok dovoljno vas to ne zatraži, i da budemo svjesni onoga što vi tražite. Sada smo oduševljeni da naš veliki tim majstora, arhanđela, i svih nebeskih bića svjetlosti mogu donijeti darove koje smo obećali osigurati kad dođe trenutak da proglasite svoju slobodu. To vrijeme je tu, mila moja djeco. Sada krećemo dalje zajedno, a naš ritam se ubrzava sa svakim korakom.

Otac i ja zračimo našu ljubav u centar vašeg bića, i osjećamo da vaše buđenje jača i radost življenja u ovom uzbudljivom vremenu. Nikad to nećete požaliti.

Mi smo vaši Majka i Otac, u divnom služenju cijeloj našoj Kreaciji.Prenijela: Kathryn E. May, 16. lipnja 2015Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio
Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir. 

Michael's encoded message:

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.


Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN