Followers

Thursday, June 25, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #5 7. lipnja 2015Majčina mini-poruka #5

7. lipnja 2015


Mi smo veliko Centralno Sunce

Ljubljeni nositelji svjetla, naša draga djeco.

Danas ću vam reći jednu od Očevih omiljenih stvari koju voli reći našoj najdražoj djeci na Zemlji, pogotovo kad god dođu k nama tražeći olakšanje od uvjeta često teških okolnosti vašeg života.

Otac kaže...

Kad nemate tortu, jedite kruh.
Kad nemate kruh, pijte vodu.
Kad nemate vodu, sjedite u miru i meditirajte."


Očeve riječi su kodirane uzdižućim frekvencijama svjetla i ljubavi da vam pomogne osjetiti i utjeloviti duboko i brižljivo značenje utjelovljeno u onome što on kaže. Ono što vam mi kažemo uvijek je prijenos energije primjetljive na mnogim različitim razinama.

Da bi dobili većinu onoga što vam kažemo, najbolje je da se opustite i izaberete da nas pustite unutra... mi ćemo uvijek doći. Mi ćemo ublažiti, podići, nadahnuti, reflektirati se i voljeti vas, kako bi održali vaše vrijedne napore prema tome da budete puni ljubavi, i vaše pripreme za uzašašće.

Otac vas potiče da budete fleksibilni. Vidite stvari kakve jesu. Opustite kruta uvjerenja i obvezujuća očekivanja. Ako se usudite u potpunosti slijediti Očeve riječi u tijelu i u duhu, imat ćete trenutačan, dubok i trajan mir. On vam pokazuje vrata blagostanja. Otac vam pokazuje kako se kretati slobodan u povjetarcu livadom uz more - bez obzira što se događa oko vas.

Vaš Otac i ja nudimo vam ovo olakšanje u mnogo čemu danas. Do vas je da prihvatite ono što nudimo, tako da možete doći u vrijeme smijeha i milosti. Ova milost je ispunjenje svega što ste svi vi doživjeli i naučili. Kao što vam često pokazujemo posljednjih dana, portal starog i propadajućeg Matrixa na pragu vaše Nove Zemlje je vaša spremnost da vidite i otpustite mračno i štetno programiranje koje vas je držalo  preokrenute i izokrenute.

Izađite vani i okrenite svoje lice suncu. Pozovite zrake velikog Centralnog Sunca da preplave vaše tijelo i zagriju vaše srce. Vaš Otac i ja smo svjetlo velikog Centralnog Sunca. Neka u vas uđu sunčeve zrake koje se sastoje od uzdižućih kodova, DNK nadogranje i obavijajuće ljubavi.

Uživajte u našoj toplini.

Budite fleksibilni, strpljivi, ljubazni i spremni.

Vaš Otac i ja volimo vas nježno.

Ja sam vaša Majka.

Kroz Christine Burk i Kathryn E. May, 7. lipnja 2015Michaelova kodirana poruka:

Ove mini poruke Majke naći će se u pisanom obliku na našoj web stranici,

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od strane Kathryn: © Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.
Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN