Followers

Thursday, June 25, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #4 6. lipnja 2015Majčina mini-poruka #4

6. lipnja 2015


Mir je objavljen na Zemlji - Naš DNK je nadograđen

Dobar dan dragocjena djeco!

Ja vas ne zovem "djeca" da sugeriram ranjivost ili nezrelost, nego da osvijetlim mjesto u vama koje zna i ne može poreći da ste vi naša dragocjena, željena i ljubljena djeca, uvijek. Rođeni ste u ljubavi, i vrijeme je da dođete kući da budete voljeni sve dok ljubav opet ne bude sve što postoji u vašem biću. Vi ste Očevo i moje dijete, i mi vas obožavamo. Mi čekamo bez daha da vidimo hoće li ovo biti trenutak kada ćete doći u naše ruke. Dopustite da vas uronimo u našu nježnost i prekrijemo poljupcima, tako da možete brzo i jednostavno završiti svoje ozdravljenje i zaključiti Projekt Zemlja.


Moj pisar se smiješi, jer sam je stigla probuditi jutros za ovu poruku noseći majicu mira i pojas za alat. Stavila sam na sebe ove stvari da je upozorim na temu današnje mini-poruke i zato što volim čuti njezin smijeh. Ona se nasmije neusiljeno i često; to je jedan od razloga da mi u višim područjima možemo bez napora komunicirati s njom. Ona zablista od smijeha, a to joj omogućuje da me vidi u sebi, u očima njezinog uma, moglo bi se reći.

I vi to također možete učiniti!

Zamolite Oca i mene da dođemo, i doći ćemo. Mi ćemo podržati i poboljšati vaše hrabre napore da ozdravite sebe same dok tražite i doista vidite gdje ste promijenili svoju odanu privrženost od nas na program - program koji nije izvor svjetla, tako da vam nikad ne može ispuniti svoja varljiva obećanja ispunjenja. U jasnom kontekstu, vaš izbor da se ponovno povežete s Ocem i sa mnom aktivirati će nadogradnju DNK koju smo upravo objavili (objašnjeno u Kathryninoj emisiji - vidi link ispod).

To će vam pomoći da se otvori, pročisti i ojača kanal koji je srž svjetla koje prolazi kroz središte vašeg bića, vaš stup svjetla. Moći ćete bolje primati konstantan protok poruka koje mi - zajedno s vašim Višim Ja, dušom blizancem, timom za liječenje Galaktičke Federacije, i drugim članovima Društva Neba - usmjeravamo na vas.

Ovdje je veliki savjet za bolju komunikaciju s nama. Isključite svog unutarnjeg urednika. Kad vam pošaljemo sliku i osjećaj i neke riječi... pustite ih da ostanu takve kakve jesu. Nemojte misliti: "Ne smijem gledati ovo, nakon svega, Majka Bog neće se pojaviti noseći remen za alat i znak mira, i noseći znak L-O-V-E." Naravno da bi! I samo čekajte dok ne vidite beskrajnu paradu fantastične odjeće koju arhanđeo Michael ima u spremištu za vas!

Danas dolazim do vas s uzbudljivim vijestima o veličanstvenom događaju koji se dogodio prošle noći. Dva naša svjetloradnika, koji marljivo rade na Projektu mira za sve na Zemlji (više će biti otkriveno uskoro!), pristupili su Vijeću i zamolili da Vijeće označi trenutak i službeno proglasi mir na Zemlji. Doista kolektivni kvorum svjetla i kvocijent (dovoljno ljudi na dovoljno visokoj razini) je postignut na Zemlji, tako ovaj faktor, zajedno s uspjehom mnogih naših svjetloradnika čizmama-na-terenu koji imaju u svojim projektima u ovom trenutku, oslobodilo nas je da budemo u mogućnosti da odobrimo taj zahtjev i... proglasimo službeni i trajan mir.

Što to točno znači? Vibracije čovječanstva se podižu i stabilno održavaju više razine. Skupine svjetloradnika tiho izvršavaju svoje zadatke uključujući NESARA, sigurnost, blagostanje, mir, slijetanja, Hram Svjetla i tako dalje. Kad počnete slušati o detaljima tih projekata, sigurno ćete biti zaprepašteni onim što se događa iza kulisa. To znači da je mir sada prioritetna vrijednost i kultura planeta Zemlje. Ratovi, panika, dominacija, projektirana nestašica, siromaštvo i dužničko ropstvo će nestati zbog nedostatka podrške i uključenosti.

Ako odlučite sudjelovati u bilo kojoj misli, osjećaju ili uvjerenju o nestašici, strahu, sumnji ili sebičnosti dok ovaj pomak u svijesti dolazi do punog ostvarenja, vi ćete odgoditi neizbježni veličanstveni dolazak mirnog Novog Zlatnog Doba. Odlučite sada, gdje vaša odanost leži, jer vi ćete biti odgovorni za rezultate svojih postupaka.
Mir je odbijanje sudjelovati u bilo kojoj vrsti nasilja, bilo kad.

Mir nije pasivno stanje. Mir je spremnost u svakom trenutku da se uključite sa snagom, ljubavlju, ravnotežom, neovisnosti, jedinstvom, suosjećanjem, velikodušnošću, jasnoćom, humorom i intenzivnom postojanošću Božanske volje.

Mir je svjetlo. Mir je vaš Otac i ja.

To je vaša sudbina.

Beskrajno vas volimo. Ja sam vaša Majka.


Kanalizirale: Christine Burk i Kathryn E. May, 5. lipnja 2015


Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio
Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir. 

Michaelova kodirana poruka::

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN