Followers

Sunday, June 21, 2015

Hrvatski -- Dio drugi: Pad sestara arhanđela, i prve faze Zemljinog silaska u tamuDio drugi: Pad sestara arhanđela, i prve faze Zemljinog silaska u tamu

23. travnja 2015

Majka/Izvor:


Sada, dragi moja djeco planeta Zemlje, ispričat ću vam priču o tragičnom padu u tamu naših dragih arhanđela, od kojih su mnogi većinom bili ženske kolege arhanđela i majstora koje poznajete i toliko volite. To je priča koja nikad nije bila ispričana sve do danas, jer vas nismo htjeli odvratiti od vašeg rada na svjetlu ili skrenuti pozornost na tugu i gubitak koji smo osjećali ovdje u višim dimenzijama sve dok vam nismo mogli dati posljednje poglavlje. Sve se sada zaokružuje, i rad naših ljubljenih svjetloradnika u Hramu Svjetla čini mogućim da to nesretno poglavlje u našoj povijesti dođe do rješenja.


Ja ću nastaviti s događajima na Zemlji koji su doveli do žena koje su rađale duše koje su bile tako strašno oštećene njihovim životom u mraku na planetima diljem svemira. Projekt je započeo izljevanjem ljubavi na dio naše Zemljine djece, koja su bila tako pozitivna i tako posvećena svjetlu da nisu mogla zamisliti ništa drugo osim brzog rješenja i ozdravljenja duša koje su tako nesebično ponudili njegovati.

Vidjeli smo koliko će to biti teško, i dok smo razmišljali u vijećima kako pomoći našoj djeci na Zemlji, mnogi od naših voljenih arhanđela i dama majstora došli su ponuditi svoje usluge hrabrim ženama Tere. Predložili su da dođu kao walk-ins ili u novim inkarnacijama da pomognu ženama koje rađaju. Vidjeli su da će to pružiti mnogo veću mogućnost uspjeha, i tako smo se složili s nekoliko ozbiljnih problema. Kako im mi možemo pomoći ako bi oni trebali biti izvan dosega mračnih energija, da bi osigurali da ne padnu u osjećanja usamljenosti ili izolaciju što bi moglo dovesti do njihove propasti?

Sestre, koje su bile povezane velikom ljubavlju, smislile su plan da zaštite sebe i svoje  inkarnacije. One bi sišle u 4-tu dimenziju zajedno kao Više Ja da održe kontakt sa svojim inkarnacijama i jedne s drugima, u mreži bliske i trajne veze koju nitko od njih ne može prekinuti, bez obzira koliko bili teški uvjeti njihovih inkarnacija na Zemlji. Njihova viša sebstva imala bi svoje veze s nama, Njihovom Majkom i Ocem, i njihovim dušama blizancima, koje bi također pružile podršku i utjehu tijekom ovog teškog zadatka.

Duše blizanci, ljubljeni potomci naših srca, također su se složili s planom, s izvjesnim oklijevanjem i zabrinutošću o tome što bi mogli učiniti da pomognu ako bi izgubili kontakt sa svojim ljubljenima, ako bi denzitet i zaborav života u ljudskom tijelu došao među njih. Sinovi i kćeri razmotrili su svaki aspekt koji su mogli zamisliti, uz pomoć drugih u Društvu Neba. U konačnici, plan je bio osmišljen za plamene blizance koji bi držali svjetlo svojim hrabrim blizancima.

Bilo je dogovoreno da će muške kolege ostati u višim dimenzijama, povezani zlatnom niti, energijom svjetla, jedan s drugim i s nama, kao osiguranje da nitko od njih ne bi došao u iskušenje da slijedi tamu, kao što smo vidjeli one na Zemlji kako se bore eonima, svaki put inkarnirajući se na mračni planet pokušavajući pomoći. Nismo željeli izgubiti bilo kojeg od naših voljenih sinova i kćeri svjetla, čak ni u jednom životnom vijeku.

Reći ću vam imena ženskih kolega koje dobro poznate. To nije potpun popis,  jer postoje neki majstori koji rade u višim dimenzijama s kojima niste upoznati. Neću vam dati ženska imena, jer neka od njih su izgubljena, neka promijenjena, i zato što su originalne sestre ( eterično Viša Ja) ovaj tjedan dovedene u svjetlo u Hramu Svjetla da budu vraćene u nove duše u svjetlu. Njihov izvorni status i imena kao arhanđeli i majstori više ne postoje.

Njihovi izvorni  predlošci duše Višeg Ja su otopljeni i oni više ne postoje u njihovim drevnim identitetima, iako većina imaju svoje sadašnje inkarnacije koje su sada pod našim neposrednim nadzorom. One se održavaju tako što životnu snagu dobivaju od nas, potpuno odvojene od njihovog Višeg Ja, dok im je omogućeno da odluče da li da budu otopljene ili vraćene u svjetlo. Taj proces ću objasniti dalje kako se priča nastavlja, budući da može biti neke zbrke o onima koje su inkarnirane sada koje možda poznate po izvornim imenima, ali to nije sasvim točno. One su te koje su zamijenile svoje pale sestre kao prave blizance braće koje ovdje navodimo.

Sinovi koji su održavali svjetlo kroz vijekove za svoje blizance, Društvo Neba i hrabre ljude planeta Zemlje su Sanat Kumara, Sananda, arhanđeo Michael, Ashtar, St. Germain, arhanđeo Metatron, arhanđeo Gabriel (koji je glumio Lucifera), arhanđeo Raphael, arhanđeo Chamuel, arhanđeo Zadkiel, arhanđeo Jophiel, Hilarion, arhanđeo Azrael, Serapis Bey, Sandalphon, Uzziel, Uriel, Helios i drugi.

Od 24 izvornih sinova koji su se pridružili projektu, 18 njih je i dalje u potpunosti angažirano i rade punom parom u ovom trenutku da dovrše misiju. Šest parova nam se vratilo na liječenje i ponovno raspoređivanje kad su osjetili da nije u njihovom najboljem interesu da nastave. Mi smo to sa zahvalnošću prihvatili. Oni sada rade s nama u Društvu Neba kao zainteresirani i dobro informirani učenici projekta.

Od 18 izvornih parova koji su se ponudili za službu, sve kćeri koje su se spustile u tamu na planet Zemlju bile su izgubljene za svjetlo. One su postale vođe i cijenjeni idoli mračnih, kraljice koje su okrunjene službene vođe Matrixa. Njihova izvorna moćna energija postala je pokretačka sila u mreži koja je progutala svu Zemlju i nekoliko drugih planeta, i one su doprinijele formiranju Archonskog saveza, koji je očvrsnuo suradnju i sudjelovanje mračnih planeta u moćnu (ali niže-dimenzionalnu) silu koja je nastala pod njihovom vladavinom.

Može vam se činiti nevjerojatno da su moćni i posvećeni anđeli i majstori koji su bili naša najtalentiranija i najkreativnija djeca mogli biti tako ranjivi i tako tvrdoglavi da bi okrenuli leđa nama i svojim blizancima, da se urone tako duboko u tamu. To nam se činilo nezamnislivo u to vrijeme, ali ja ću vam to opisati, na najbolji mogući način, tako da ćete razumjeti vrtložnu rijeku tame u koju su uronili i zašto su na kraju izabrali ostati tamo.

Dala sam vam dio priče u prethodnom poglavlju, kada sam opisala kako je bilo teško izvornim majkama (našim kćerima, među svim drugim) da nauče kako upravljati životom sa svojom djecom koja nose karmu i energije tame iz svojih prethodnih života. Nakon što su oštećene duše došle u raj koji je bila Zemlja u to vrijeme, okružene ljubavlju i svjetlom, bile su zbunjene, neodlučne zbog svojih predodžbi koje su njihove duše donijele u njihovu svijest. Mnoge su se hrabro pokušale svrstati sa svojim ljubaznim i nježnim majkama i očevima, a neke su uspjele proživjeti svoje živote bez potpunog vraćanja osjećajima pohlepe, konkurentnosti i ljubomore, ali druge nisu bile sposobne da održe svoju vezu sa svjetlom.

U prvom valu inkarnacija bilo je obiteljskih borbi i sukoba koji su prije bili nepoznati na Zemlji. Mili roditelji bili su zbunjeni nediscipliniranim i sebičnim ponašanjem svoje djece, koju su nastavili bezuvjetno voljeti. Za njih je bilo bolno kad su mala djeca postala prkosna i puna mržnje prema svojom braćom i sestrama i školskim drugovima. Neko vrijeme su bila sposobna ostati nepokolebljiva i smirena dok su učila nove načine učeći zakon kruga, odgovornost prema drugima, poštivanje prirode, i druge pojmove koji su bili tako prirodni kao i disanje za njih.

Sestre su se dogovorile da se inkarniraju među obiteljskim skupinama ili u neposrednoj blizini jedna od druge, tako da su se mogle osloniti jedna na drugu u njihovom teškom procesu učenja da budu roditelji te djece, i uspijevale su ostati čvrste u svojoj predanosti svjetlu. Iako je to pomoglo majkama da održe svoju ravnotežu, to je također značilo da su njihova djeca bila izložena jedna drugima, i kako su rasla u svojim tinejdžerskim godinama, počela su se usklađivati jedna s drugima, eksperimentirajući s mračnim stvarima, i mračnim aktivnostima koje su ubrzo poprimile ton banditizma.

Roditelji su bili izvan sebe jer su vidjeli da njihova djeca stvaraju nove strukture, nove stilove, čak su i pisala novu glazbu koja nosi poruke nasilja i zlostavljanja. Znali su da moraju pronaći način da zaustave mračna ponašanja prije nego što se infiltriraju duboko u kulturu, a prije nego što odrastu.

U isto vrijeme, s vratima za planet Zemlju otvorenim za one koji su bili ostavljeni tijekom Pomaka, ona je postala magnet za lidere ostalih mračnih planeta koji su to vidjeli kao sjajnu priliku da dobiju uporište na prekrasnom planetu i da dođu bliže inkarnacijama najsjajnijih i najboljih majki i očeva djece.

Oni su smislili plan da pošalju emisare na Zemlju da pouče sestre o načinima tame tako da mogu shvatiti svoju djecu. To bi bilo predstavljeno kao program obuke za majke "problematične djece" koje će postati stručnjaci u razmišljanjima i stavovima tame - povijesti i kulture duša njihove djece. One bi na taj način mogle naučiti kako povratiti povjerenje i odanost svoje djece, i čuvati ih da ne zalutaju u praksu zla za koje su bili obučeni tijekom životnih vjekova.

Glas nade se proširio među sestrama za spas njihove djece, i ubrzo su mnoge počele prisustvovati sastancima "Unutarnjeg Vijeća Svjetlosti", na čijem čelu je bio karizmatični Hanron. On je zadivio skupinu sa svojom artikuliranom i pažljivom prezentacijom i svojom snažnom energijom. Iako su se neke osjećale neugodno pohađanjem takvog skupa, osjećale su se sigurno u društvu svojih sestara, a često su i muževi došli na večernje sastanke da upoznaju velikog učitelja koji će im pomoći da spase svoje potomstvo.

Hanronov životopis uključuje mnoge živote za koje je tvrdio da je živio kao izaslanik Boga u mračnom svemiru koji je od tada uništen u cijelosti. On je došao na Zemlju kako bi pomogao s ovom opasnom misijom, rekao je, jer je vidio prijetnju koja je pogodila druge planete, i on je želio da spriječi takvu tragediju na Zemlji.

Sestre su bile dirnute do suza s nadom da će vratiti svoju djecu u svjetlo. Premda su osjetile nemir i upozorenja od svog Višeg Sebstva da se čuvaju lažnih obećanja, a nekoliko njih je se zalagalo da ne vjeruju ovom "spasitelju", ali nisu imale bolji plan od ovoga. Nakon samoubojstva jednog od muške djece, u igri života protiv smrti, više njih je počelo prisustvovati sastancima. Kako je njihov broj rastao, Hanron je doveo mnogo svojih atraktivnih i učenih kolega stručnjaka da pomognu u učenjima.

I tako, sestre su počele učiti kako "disciplinirati s ljubavlju" i kako pokazati svojoj djeci "stvarnu snagu" u suočavanju s njihovim izazovima. U početku, metode su bile iznenađujuće učinkovite. Sestre su osjetile veliku zahvalnost prema lijepim i vrlo stručnim ljudima koji su došli kao njihovi učitelji, da ih uvjere i podrže, jačajući njihov moral i umirujući njihove rastuće brige. Samoubojstvo i druga sve više opasna ponašanja dijela djece stvorila su novi osjećaj u majkama: počele su doživljavati očajanje i strah.

Iako su se borile s negativnim osjećajima, znajući da ja ne pomažem u toj situaciji, one su padale sve dalje i dalje u zbrku i strah. To je stvorilo mračne misaone forme po prvi put, koje su kružile oko njih i njihovih sestara. Muževi su počeli osjećati postupno odvajanje od njih, jer su žene sve više i više bile povezane sa svojim "trenerima". Napetost je počela rasti u obiteljima, i kad su se prvi valovi ljubomore pojavili na Zemlji, mračne energije su počele ometati proces razmišljanja ljudi.

Kako su se kanali mozga počeli udaljavati od primarnih veza s njihovim duhovnim i intuitivnim funkcijama mozga, pod stresom novo stimuliranih emocija, dogodila se promjena u mozgovima ovih nježnih bića punih ljubavi. Kad su munjeviti brzi kontakti s nižim funkcijama mozga - borba ili bijeg - došli u igru, ljudi su počeli doživljavati osjećaje koje nisu nikad prije imali u sebi ili drugima.

Njihovi mentori bili su oduševljeni da ih poučavaju o "normalnim" reakcijama koje su imali na svoju djecu, i poticao ih da prihvate takve osjećaje kao dio svjetlosnog rada koji su obavljali. Na taj način, frustracija, ljutnja, pa čak i bljesak bijesa su redefinirani kao "brižna, strastvena ljubav, i odanost". Ti osjećaji su se prihvaćali kao normalna reakcija na vanjske sile. Oni nisu čuli osnovnu poruku koja je bila tako suptilno plasirana u njihove umove: Kriviti vanjski svijet za vlastito ponašanje. To je opravdano.

Sestre, već duboko upetljane u vrtložne emocije koje su im bile toliko poznate, o kojima se raspravljalo s njihovim Višim Ja, Majkom i Ocem i međusobno, zaključujući da je sve teže vjerovati da mirna naklonost i ljubav mogu osigurati izlaz iz njihove dileme. A onda se dogodio dramatični događaj koji je sve promijenio.

Postoji pjesma koja vam je možda poznata koja opisuje osjećaj onoga što se dogodilo. Zamolila sam Kathryn da vam je pusti ako može. Moćni simboli u pjesmi će vam pomoći da shvatite događaje koji su uslijedili. Ona se zove "Copacabana". Možete je pronaći na vašem YouTube.

U posebno teškoj večeri, jedan par koji je skupa došao na površinu Zemlje - snažan majstor i njegov plamen blizanac - prisustvovali su treningu zajedno. Kad su ušli u sobu, bili su pozdravljeni od strane intenzivnih i snažnih majstora trenera, i suprug kojeg ćemo nazvati Tony postao je svjestan električne povezanosti svoje voljene Lole i njezinog gurua i savjetnika, Rica. Nakon vrlo emotivnog susreta u kojem su njihovi prijatelji govorili o teškoćama koje će imati s njihovom djecom koja rastu, katarzni trenutak ljubavi i olakšanja obavio je grupu. Zaplakali su i zagrlili su se, u nadi da će doći bolji dani kad uspostave novo vodstvo od svojih "gurua".

Kad se grupa srdačno zagrlila, Hanron (Rico) opasao je njegovu ljupku sestru (Lolu) svojim rukama i privukao je na svoje tijelo u tobožnji prijateljski zagrljaj. Reakcija je bila električna. Tony je skočio sa stolice odakle je promatrao i zgrabio je Ricovu ruku. U trenu, Rico je odgovorio snažnim aperkatom koji je zateturao Tonyja. Kad je Tony pao, Tony je udario glavom o kamene stepenice na ulazu. U zbrci, svi su jurnuli do njega, uključujući Rica, koji se obilato ispričao i molio za Tonyjev oprost na njegov prijateljski, strani način, dok je objašnjavao svoju nasilnu reakciju govoreći stvari poput: Iznenadio si me, čovječe. Nisam mislio ništa loše, stari prijatelju." Ali Tony se nije pomakao. Tony je bio mrtav.

Kako je veo pao u sobu, Rico je pao na koljena uz Tonyja, glasno plakao u žaljenju. "Ne, ne ostavljaj nas! Bože, pomozi nam, neka Tony bude dobro! Samo smo se malo šalili!" Zapanjeni svjedoci nastavili su tugovati za njihovim Tonyjem s njegovim riječima koje su odzvanjale u njihovim ušima. Njihova srca su bila rastrgana tjeskobom zbog gubitka njihovog voljenog Tonyja i strastvenom i naizgled ozbiljnom molbom Rica (Hanrona), čiji je poziv Bogu zvonio u njihovim ušima. Zašto je Bog dopustio da se to dogodi? Zašto je njihov Tony mrtav? Je li Rico stvarno kriv, ili je Tony nekako pretjerano reagirao i izazvao udarac koji je slučajno završio nesrećom?

To je bio početak kraja za obitelji i sestre koje je zahvatila tuga. Njihov brat je otišao, njihov prijatelj i mentor Rico bio je u boli i gorčini okrivljujući sebe za naizgled "normalnu" reakciju koja je dovela do takve boli. Mnoge sestre su požurile na stranu svog gurua, kojeg su vidjele kao snažnog i strastvenog čovjeka, i potajno su počele vidjeti njihove mračne mentore i "trenere" kao jake vođe, dok njihovi blagi i dragi muževi nisu bili u stanju da vladaju poštovanjem svoje djece.

Lolina bliska i draga sestra došla je da utješi i svoje drage prijatelje i njihovog Rica, za kojeg je vjerovala da nije namjeravao nikoga povrijediti, nego je samo snažno reagirao. Tonyjeva smrt bila je nesretni slučaj, ali to ne bi trebalo da ih porazi na njihovoj misiji ljubavi, koju su poduzele s takvim žarom i uvjerenjem. One će uspjeti! Samo trebaju ostati zajedno kao što su se zaklele, i uroniti se u učenja njihovog briljantnog vođe Hanrona, koji je jasno bio poslan njima da im donese odgovore o tome kako ostati jak pred licem tame.

To je, dragi moji, bio trenutak kada je tama stekla snažno uporište na Zemlji. To ne bi imalo takav nagli i apsolutni učinak da nije bilo ogromnih energija arhanđela i njihovih voljenih članova obitelji. Kad se 18 arhanđela pokolebalo, to je otvorilo vrata tami koja je zatim potopila planet, jer mračne misaone forme i okupatorski posjetitelji od izvan planeta pohrlili su piti iz čaše mračnih emocija.

Vidite, Tony i Lola bili su vaši Adam i Eva. Niti jedna žena nikad nije jela sa stabla spoznaje dobra i zla. Cijelo sestrinstvo arhanđela na planetu Zemlji palo je zajedno u glasnom padu koji se osjetio u cijelom svemiru.

Lola se nikad nije oporavila od tuge, jer je bila prožeta osjećajima tuge i srama zbog njezinog snažnog privlačenja prema svom učitelju, i konfuzije o njezinoj ulozi u "slučajnoj" smrti njezinog voljenog plamena blizanca. Njezini osjećaji ispunili su njezinu obitelj i njezin život, šireći očaj u njezino buđenje. To je bio početak osjećaja koje zovete "depresija", tako da kombinaciju tuge i samosažaljenja vi smatrate kao bolest.

Hanron i njegov anđeo koji ga je tješio su se zaljubili, i ona je ostavila svog mirnog nježnog muža zbog "jakog i strastvenog" za koga je vjerovala da će je štititi od vrtložnih energija koje su obavijale Zemlju gustom, mračnom neprobojnom maglom. Zajedno su krenuli pomagati drugima, uključujući i njezine ljubljene sestre. Oni su stvorili nevjerojatno uspješnu školu za pomaganje "žrtvama" ovog prokletstva tame, kako bi pomogli poraziti neprijatelja i osloboditi se da trijumfiraju u svom radu za dovršetak Božje misije na Zemlji, koju su sada vidjeli kao bitku koja će biti dobivena.

Ostatak nije baš povijest, ali možete vidjeti iz istina koje sam ispričala da je ishod ove priče neizbježan. Puno ljubavi i čisto društvo Zemlje uzelo je oružje protiv neprijatelja koje su zamislili i neprijatelja koje su njihovi pametni vodiči stvorili. Kad su to napravili, njihovi mračni i manipulativni "gurui" dobili su na snazi i utjecaju.

Ispričati ću vam ostatak priče u našem idućem poglavlju,

Dio 3: Kako su braća arhanđeli održavali svjetlo u svemiru, jer planet Zemlja je pao i na kraju opet uskrsnuo
Ja sam vaša Majka Izvor, u beskrajnoj milom služenju vašem herojskom Zemaljskom projektu uzašašća.


Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN