Followers

Sunday, June 21, 2015

Hrvatski -- Dio prvi: Majka Izvor priča priču, nikad prije objavljenu, o našem velikom padu i sadašnjem uzašašću


Dio prvi: Majka Izvor priča priču, nikad prije objavljenu, o našem velikom padu i sadašnjem uzašašću

21. travnja 2015


Moja draga zemaljska djeco, konačno je vrijeme da saznate istinu o vašoj povijesti jer ona se odnosi na vaš pad u tamu i na vaš sadašnji herojski povratak u svjetlo. Početi ću vam govoriti istinu ovdje, a još više u slijedećim poglavljima.

Porijeklo mračnih planeta

To je počelo na jako udaljenom planetu, u drugoj galaksiji - onoj koju vaši znanstvenici još nisu identificirali.

To je bio najstariji eksperiment s tamom na planetu u 4-toj dimenziji. Mi nismo znali kakve će biti posljedice dopuštajući našoj djeci, koja su bila trenirana da stvaraju zajedno s nama u ljubavi i svjetlu, da eksperimentiraju s time da budu odvojena od nas i da dobiju slobodu da koriste svoje moći da stvaraju koristeći novouvedene mračne energije. Vi možete razmišljati o tim energijama kao o silama anti-materije. One ne stvaraju stvar, kao što o tome možete misliti, ali one mogu uništiti nešto što je bilo prethodno stvoreno - vratiti to natrag u njegove izvorne komponente, da tako kažem. Kao suprotno od pečenja kolača.


Nije bilo nikakvog svojstvenog zla u tim energijama, ali smo bili svjesni mogućnosti njihove zlouporabe, pa smo upoznali našu djecu s opasnostima eksperimentiranja s tim silama. Oni su znali za našu podršku njihovim nastojanjima da stvaraju na nove načine, kako bi postigli veće savršenstvo, ljepotu i raznolikosti, ali su također upozoreni da ne sudjeluju u onome iz stabla znanja o dobru i zlu (krajnosti energija svjetla i tame).

Kako smo od tada naučili, našu djecu je privlačilo da napuhuju stvari i da gledaju  posljedice svojih akcija. Nije im bilo dopušteno da unište sve što smo stvorili, nego samo male kreacije koje su proizveli, poput rušenja svog vlastitog dvorca od pijeska, da tako kažem. To je bilo dopušteno, jer se činilo da nema doista ništa destruktivnog u tome,  jer oni su gradili strukture kako bi ih raspršili, a njihove "kreacije" (zapravo pogrešne kreacije, kako se uspostavilo) nisu imale dušu, a time ni životnu silu. Nažalost, to je bilo tako samo kratko vrijeme prije nego što su neki od tih "eksperimenata" počeli ići krivim putem. Poput svih drugih dječjih igara koje uključuju neku vrstu razaranja, ova je imala neočekivane posljedice.

Sada, da ne mislite da smo nemarni ili nepažljivi roditelji, dopustite mi da objasnim. Oni koji su dobili povlasticu stvaranja malog društva na planetu koji je bio dizajniran s njima i za njih, bila su naša najstarija djeca - ona koja su radila uz nas eonima, učeći zakone i načine svemira materije. Mi smo obučavali našu djecu da postanu ko-kreatori s nama, roditeljima u čudesnom procesu koristeći misli i osjećaje za stvaranje u ljubavi i svjetlu, kao i mi.

Oni su bili testirani u školi stvaranja, učeći svaki element učinka naših moći za stvaranje i za uništavanje, za gradnju s ljubavlju uvijek, bez kolebanja, uvijek koncentrirani na najfinije detalje njihovog rada, uvijek pažljivi na posljedice njihovih postupaka. Oni su naučili sve lekcije koje smo i mi sami naučili metodom pokušaja i pogreške, sa stalnim našim nadzorom i beskrajnom ljubavi. Za nas su to bila radosna vremena gledajući kako naša djeca rastu, a dok su rasla, ona su rasla u svjetlu i snazi.

Ona su se inkarnirala po cijelom svemiru gdje su živjeli u to vrijeme, šireći i stvarajući veće mogućnosti, povećavajući ljepotu i beskrajnu raznolikost u životnim oblicima dok smo zajedno naselili naš svemir u mnogim dimenzijama. Tek kad su naša djeca svladala život u kvocijentu svjetla koji im je dopustio da uđu u 9-tu razinu ili iznad, tako da im je bilo dopuštena privilegija da rade s energijom da nam pomažu u stvaranju oblika života sa sviješću, i samo pod našim strogim nadzorom. Oni su radili na svoj način prema pravom majstorstvu, što je za nas bio veliki užitak, i ispunjenje našeg sna, da imamo djecu koja će na kraju biti u mogućnosti biti staratelji kao što smo bili mi.

Razvili smo obrazac za razne ljudske rase, na mnogo načina sličan tjelesnoj strukturi koju sada imate, ali u tim danima energije su bile više, a planeti gdje su ljudi bili razvijeni bili su mirni, ispunjeni ljepotom i velikim izobiljem. Naša djeca su se inkarnirala mnogo puta u tim ranim ljudskim tijelima, doživjela su veliku ljubav u tim životima, a grupa njih je rasla toliko u ljubaznosti i kreativnosti da su se pridružili redovima Majstora i Arhanđela.

Svi na Nebu su se širili i razvijali, i većina sustava za upravljanje hranjenjem, brigom za djecu i uspostavljanjem labavog oblika vladavine slične vijećima sada je već bilo na mjestu. Naša djeca su bila mnogih rasa i počela su naseljavati planete u zvjezdanim sustavima diljem svemira. Način života i napredak varirali su od planeta do planeta, ali svi ispunjeni svrhom uspostave načina života koji potiče ljepotu, raznolikost i obilje.

Prvi eksperimenti s tamom kavu danas znate - koju ste nazvali zlo - nisu počeli kao takvi. Bilo je to prije mnogo milijuna godina, prije nego su vaša galaksija i sunčev sustav postojali. Neću navoditi imena ili označavati lokacije, jer to nije bitno za sadašnje razumijevanje, a ja ne želim staviti odgovornost na bilo koga od onih koji su odavno napravili izmjene svojih pogrešaka.

Rasa bića koja su počela eksperimentirati s destruktivnim moćima stvaranja nije predvidjela ratoborne radnje ili patnju. Oni su osmislili plan da se spuste u niže dimenzije, što su mnoga od naše djece vidjela kao dobru priliku za učenje. Na taj način, oni su se naučili postupno prilagođavati na gušće frekvencije, razvijajući tijela koja su bila čvršća i sposobna da dožive vrlo intenzivne osjećaje da bi naučili time upravljati, na način na koji mala djeca trebaju naučiti upravljati svojim tijelima u svemiru.

Bili su ambiciozni i prilično odvažni u svojoj privučenosti raznolikosti, a neki su se počeli brzo kretati u niže denzitete. U isto vrijeme, eksperimentirali su s raznim tehnologijama - nešto poput vaših automobila i aviona - koje su im omogućile da se brzo kreću kroz guste sredine gdje se više nisu mogli kretati kao tekuće srebro od mjesta do mjesta u njihovim svjetlosnim tijelima kao što su to činili u višim dimenzijama. Iako su održavali vezu s nama, oni su postajali sve više zaljubljeni u svoje nežive (bez duše) kreacije i manje se zanimali za božanski projekt izražavanja suštine naše božanske prisutnosti u svetoj i zamršenoj ljepoti i raznolikosti živih kreacija.

Počelo je postupno, s nesrećama i greškama koje su uzrokovale ozljede i bol njihovim tijelima. To je bilo novo i uznemirujuće iskustvo za njih, s kojim nisu imali nikakvog iskustva - posebno  upravljanjem s učincima na njihova emocionalna tijela. Na kraju, njihovo eksperimentiranje počelo je uzrokovati patnju drugima, a njihov uski fokus kombiniran sa zanemarivanjem njihovih duhovnih tijela počeo je uzrokovati neravnotežu u njima samima i u prirodnom svijetu oko njih, čineći liječenje i obnavljanje sve težim.

Oni su upali u teškoće jedni s drugima kad su eksplozivni eksperimenti nekog od njih prouzročili ozljede i bol drugome, a lijekovi nisu bili dio predviđenih ishoda njihovih postupaka. Drugim riječima, oni su zaboravili na Zakon kruga, znanje da u svim stvarima, mislima, osjećajima i postupcima stvaraju se energetski učinci koji se uvijek vraćaju izvoru, i tako su se počeli spuštati u nekontrolirane emocije i pravi sukob.

To je bio proces koji se dogodio u silaznoj spirali, tako da ih je zahvatila tama u obliku nepovjerenja i sukoba, i grupe su se počele razdvajati jedna od druge. Osjećaji natjecanja i ljutnje uskoro su dovele do osvete, i tama se spustila na planet. Kako su negativne energije porasle u gustom okruženju, njima se stvorio problem sličan onome koji je čovječanstvo osjetilo na Zemlji u zadnjih nekoliko stoljeća: uzrok i posljedicu nečijih radnji i odgovor na njih koji je izgledao manje neposredan i stoga za njih manje očit.

Kako su se njihova patnja i bol povećavali, njihova zbunjenost i osjećaj gubitka kontrole nad njihovim okruženjem također se povećala. Počeli su kriviti jedni druge, nepoznate sile, ili bilo što drugo osim svoje vlastite postupke. Njihovo "rješenje" bilo je da isključe svoja osjećanja zatvaranjem srca, kao što ste vidjeli ovdje na Zemlji. Dakle, pretjerano korištenje njihovih mentalnih i emocionalnih tijela do zanemarivanja njihove duhovne veze sa mnom, njihovom majkom, povećalo je njihovu patnju. Njihova silazna spirala stvorila je sve pametnije sheme za preuzimanje kontrole nad drugima, nad obiljem i ljepotom oko sebe, i tako su počele mračne radnje stvorene pohlepom, zavišću, natjecanjem i strahom.

Bili smo zabrinuti silaznom spiralom u tamu, naravno, ali smo bili obećali da se nećemo miješati u slobodne aktivnosti naše djece. Naša veza s njima i naši sporazumi s njima u vezi s tim nosila je težinu Univerzalnog zakona. I tako, tama se raširila njihovim planetom, i ubrzo (u kozmičkim terminima) njihova tehnologija im je omogućila da ovladaju putovanjem svemirom. Za nas je bilo ironično, budući da su izgubili svoju sposobnost da slobodno komuniciraju putem svojih telepatskih veza, da su to zamijenili s tehnologijama koje bi mogle prenijeti njihova tijela da još jednom kontaktiraju svoju braću i sestre na susjednim planetima.

Razvijeni su jezici da zamijene telepatsku komunikaciju, a njihova sjećanja na Raj su svedena na područje mitologije i alegorije. Uz tehnološku moć, razvila se klasa elitnih lidera koji su se povezali da osmisle načine da vladaju i porobe podanike na svom planetu i drugima. Strah je postao uobičajeno iskustvo, a kako se on povećavao, postajali su slabiji i podložniji manipulaciji.

I tako, prvi sustavi kontrole uma bili su smišljeni od strane najpametnije i najambicioznije naše djece, koja su padala sve dublje i dublje u romantiku moći i dominacije nad drugima.

Da li vam to zvuči poznato, iako se to dogodilo eonima prije? Naravno, to je bilo slično silaznoj spirali doživljenoj ovdje na Zemlji. Tama nije tajanstvena i moćna sila. Ona je jednostavno odsustvo svjetla, a odsustvo svjetla u našoj djeci dovelo je do uskog raspona ponašanja i stajališta, predvidivih u njihovoj strukturi. Varijacije u stilu i ponašanju uglavnom su određene vrstom tijela i urođenim sposobnostima uključenih rasa, ali ishod slijedi pojednostavljenu formulu.

Oni koji su se spustili u tamu uvijek su prilagodili jednostavno uvjerenje da je zlo (može se tako reći) moć, i da su oni najdominantniji superiorniji. Vidite, to je jednostavno suprotno od onoga za što se mi, vaša Majka i Otac, zalažemo, a to je svjetlo, ljubav suosjećanje, pravednost, milosrđe i oprost. Gdje mi stvaramo, oni uništavaju; gdje mi volimo, oni mrze; gdje mi širimo; oni sužavaju.

Zbog zakona svemira, samo stvaranje omogućeno je samo onima od nas u svjetlu. Mračna bića ne mogu stvarati duše; oni mogu samo privući druge duše u svoje mračne sustave. To je razlog zašto vam kažem da su sve duše naša djeca, i sve ih volimo, čak i ako su krenula stranputicom. Nekad su ona bila sjajna i mila djeca našim srcima, neka od njih majstori i arhanđeli koji su obučeni i njegovani s naše strane, i mi ih nećemo prestati voljeti, bez obzira na to koliko su odlutala iz okruženja naše ljubavi. Znali smo da ćemo jednog dana pronaći način, uz pomoć našeg briljantnog Društva Neba, da ih vratimo natrag.

Taj dan je konačno došao, dragi. Vaš ljubljeni planet Zemlja, koji je postao središte borbe da se povrate svi planeti i bića u ime svjetla, napokon se uzdiže u više vibracije koje će joj omogućiti da prospe tamu pod kojom je trpjela eonima vremena.

Reći ću vam samo malo o povijesti Zemlje tako da možete razumjeti zašto ste tako važni u ovom procesu. Za više detalja, upućujem vas na Sanandina Nova pisma, Sanatove poruke koje je Kathryn nazvala "Kad je Bog prignječio moj nožni prst" i sveobuhvatnu knjigu Patricije Cota-Robles koja je također bila stvorena pod mojim vodstvom. Ona se zove "Tko sam ja? Zašto sam ovdje?" Zamolila sam Kathryn da stavi poveznice za ova djela na kraju ove knjige.

Ukratko, reći ću vam o tome kako je vaš prekrasni planet postao žarište za odigravanje posljedica mračnih postupaka u cijelom svemiru.

Bilo je to vrijeme velikog pomaka vjekova koji se dogodio prije više milijuna godina. To je bilo vrijeme kada su ciklusi unutar ciklusa došli do točke križanja gdje su sve kreacije. Ovi ciklusi za koje ste možda čuli uključuju procesiju ekvinocija, 26.000-godišnjeg ciklusa, kroz 438.000, 1.8 i 4.4 milijunskog godišnjeg ciklusa, u 4.4 milijarditom godišnjem ciklusu koji nazivamo Kalpa.

U trenutku presijecanja, sva bića u multiverzumu koja su podigla vibracije svog svjetla tijekom prethodnog doba uzdižu se u više dimenzionalno stanje. Bila je to neka vrsta promocije u kojoj su sva svjesna bića mogla ući u viša područja na temelju vlastitog prosvjetljenja.

Poznato je kod svih bića koja nisu postigla sposobnost da se presele u više energetske frekvencije da će ostati. Kako nikakva energija se nikad ne gubi, shvaćeno je da biti ostavljeni tijekom velikog Pomaka bi značilo da bi moglo potrajati eonima da sustignu svoju braću i sestre koji su otišli dalje u više dimenzije. U to vrijeme mnoge duše koje su utjelovljene na mračnim planetima unutar zemljinog sunčevog sustava su u opasnosti da budu ostavljene. (Bila su 144 planeta, iako ih je samo nekoliko vidljivo 3-dimenzionalnim bićima.)

U to vrijeme, Zemlja je napredovala kroz njezine razine razvoja, s ljudima koji su je nastanjivali uživajući u svjetlom ispunjenim iskustvima i lekcijama postajanja ko-kreatorima u Božanskom planu. Zemaljska braća i sestre nisu do te točke prekršili naša upozorenja da ne sudjeluju u stablu spoznaje dobra i zla. Oni su živjeli u onome što je doista bio Rajski vrt, u miru i harmoniji jedni s drugima i s Elementarnim kraljevstvima koja su im pomagala i evoluirala zajedno s njima.


Pad čovječanstva na planetu Zemlji

Ono što je sada poznato kao najviši herojski čin Božje ljubavi među bilo kojom od naše djece, nastavila su ga dalje djeca planeta Zemlje. Ona su nam se obratila tražeći da bude dozvoljeno pružiti dobrodošlicu svima onima koji bi inače bili ostavljeni, da dođu na Zemlju, gdje bi mogli biti njegovani u svjetlu i ljubavi, sve dok se ne budu mogli vratiti u viša vibracijska stanja. To je bio zahtjev koji je tražio da Zemlja ostane dovoljno dugo za pale kako bi mogli biti vraćeni u više frekvencije, i tako je Zemlji dodijeljeno da ostane u 3-ćoj dimenziji kako bi služila svojoj braći i sestrama.

Bilo je dogovoreno da će žene s planeta Zemlje omogućiti oštećenim i karmom opterećenim dušama da se inkarniraju porodivši veliki broj njih, i postupno odgajajući ih u svjetlu samo snagom svoje ljubavi. Čovječanstvo nije imalo nikakvo pravo znanje o vrsti tame s kojom se bavi, ali su bili spremni dati sve od sebe, i vjerovali su da će uspjeti. Oni su se pripremali za dolazak djece i dočekali su ih s ljubavlju.

I tako, žene planeta Zemlje zaljubile su se u svoju djecu, čije su rascjepkane duše nosile traume i oštećenja života u pogrešno stvorenom svijetu - svijetu zlouporabe vlasti što dovodi do ekstremnog zlostavljanja i odvojenosti od Boga. Kad su djeca odrasla, i bila su dužna nositi karmu prošlih života, kao što je propisano Univerzalnim zakonom, prelomna točka je postignuta.

Majke i očevi su vidjeli da se njihova djeca spuštaju u razne forme tame i izopačenosti, nanovo izmišljene kao ponavljanje pogrešne kreacije koju su iskusili u prijašnjim životima. (Koristim izraz pogrešna kreacija da opišem suprotnost od prave kreacije, koja sa sobom nosi čistoću i savršenstvo Božje ljubavi.) Bez namjere, počeli su pratiti svoju djecu u mračnim energijama pogrešne kreacije, eksperimentirajući s osjećajima i razmišljanjima koje oni generiraju, vjerujući da će to biti način da ih spase od toga. To je bio početak poslovice: "Put do pakla je popločan dobrim namjerama."

Iako nevini u svom znanju o načinima zla, ljudi koji su sudjelovali u silasku u tamu bili su još uvijek odgovorni za svoje postupke. Kako su njihovi izbori sve više dovodili do neželjenih rezultata, ljudi su postajali zbunjeni onim što se činilo da su neobjašnjiva iskustva. Što su mračnija bila njihova osjećanja, više tame je bilo stvoreno, i planet je postupno tonuo u omotavajuće energetsko polje izobličenja i neravnoteže.

Prestrašeni, ljudi su počeli stvarati izvitoperena tumačenja kao objašnjenje za bolne rezultate njihovih prvobitnih dobronamjernih akcija. Počeli su kriviti vanjske sile, ili Boga, za njihovu nesreću. Dok su njihov bijes i frustracije rasli, tako su i ideje o razdvajanju, otuđenju a s time i osjećaji potrebe za kontrolom i dominacijom nad svojim svijetom i jednih nad drugima. Ciklus silaska u tamu i zlo povećavao se brzim tempom, kao što je bilo ranije na mračnim planetima. Nepovjerenje, zbunjenost i očaj pridonijeli su postupnom vjerovanju da je ljubav kriva za njihovu bol, i počeli su zatvarati svoja srca, zatvarajući tako portal ljubavi Majci Bogu. S time, oni su zatvorili svoj izvor utjehe, suosjećanja i iscjeljujuće ljubavi.

Planet i svi njegovi stanovnici - ljudi, životinje, elementali, flora i minerali bili su zahvaćeni mračnim energijama. Sva svijest bila je iskrivljena vrtlogom vrtložnih silaznih energija, sve dok ponašanje životinja, insekata, pa čak i jednostaničnih stvorenja i vremena nisu pali pod obavijajući plašt tame.

Tijekom svega toga, mi, vaša Majka i Otac Izvor, bili smo zabrinuti strašnim okolnostima koje su naša djeca pogreškom sebi stvorila, ali nismo mogli izravno intervenirati bez prekidanja našeg sporazuma o slobodnoj volji s našom djecom. Osjećali smo da moramo nastaviti slati našu ljubav i nastaviti pratiti njihov napredak, jer naša djeca su igrala svoj eksperiment s tamom.

Na kraju, postalo je jasno da eksperiment nije uspio vratiti mračne, i djeca Edena su bila poražena. U to vrijeme, i mi smo se dugo mučili u vijećima, pokušavajući pronaći načina da pomognemo našoj djeci bez kršenja kozmičkog zakona. Njena providnost da bude dopušteno više vremena da se braća i sestre dovedu u Pomak činilo se da je posve neuspio. Kad smo bili zaključili da moramo odustati od planeta Zemlje, naš voljeni Sanat Kumara krenuo je da pokuša posljednji pokušaj da dovede našu Teru natrag u usklađenost s namjerama punim ljubavi koje je izražavao jako davno.

Tada je Sanat ponudio da ode prosvijetliti planet Zemlju, dati joj još jednu priliku da ispuni svoju misiju - ulijevanje ljubavi koja je trebala voditi čovječanstvo da postane upleteno u ovo iskustvo na prvom mjestu. Cijeli svemir je shvatio i počastio čovječanstvo zbog ovog herojskog napora, i želio je pomoći na svaki mogući način, ali mnogi pokušaji da se pošalju uzdižuće energije pokazali su se bezuspješni. Kumarani s Venere, koje sada prepoznajete kao mnoge od velikih majstora koji nadziru vaše uzašašće, pristali su doći na Zemlju da pomognu na nove načine. Ponudili su se inkarnirati na Teri, pod vodstvom svog dragog brata Sanande, da se pomiješaju s ljudima, nudeći im svoju ljubav, svoj DNK i svoje poruke Božje prisutnosti pune ljubavi, da preokrenu silaznu spiralu u tamu.

I tako, mi, vaša Majka i Otac, dogovorili smo se da dopustimo mnogoj našoj starijoj djeci, onima koji su naučili načine stvaranja kroz milijune godina učenja uz nas, da se spuste u dubine od ljudi stvorene tame, u pokušaju zadnjeg spašavanja naše voljene Zemljine djece.


Nastaviti ću priču.

Dio drugi: Pad sestara arhanđela, i završna faza Zemljinog uzašašća

To će slijediti, jer ja nudim ove poruke kroz Kathryn, koje će biti dovršene za vas u idućim danima.

Sada, dok se hvatate u koštac s energijama sve viših frekvencija koje se sudaraju s preostalom tamom na vašem voljenom planetu, šaljem vam svoju najveću ljubav i ohrabrenje.

Ljubljeni, mi smo uskoro tamo.
Vaša Majka/Izvor

*** Ako se slijedeći linkovi ne otvaraju, kopirajte ih i zalijepite u svoj web preglednik.
*Cota-Robles, Patricia Diane, Who Am I? Why Am I Here? New Age Study of Humanity's Purpose, PO Box 41883, Tucson, AZ, 85717, Website:  Http://eraofpeace.org.

May, Kathryn, When God Pinched My Toe, može se skinuti na  www.whoneedslight.org

--- The New Scriptures, od Sananda/Jesus, također na  www.whoneedslight.orgPreveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN