Followers

Thursday, June 25, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #1 3. lipnja 2015



Majčina mini-poruka #1

3. lipnja 2015


Otvorite slavinu ljubavi

Oh, draga moja djeco,

Toliko mi je drago biti s vama na ovaj način danas. Ja ću vam donositi ono što ja zovem Majčine mini-poruke svakodnevno za neko vrijeme. Sada, naravno da su mini po dužini, ali neće biti mini po veličini utjecaja koji će imati u vašem životu kada ih pustite u sebe.


Razgovarajmo o tome. Kako ćete nam pristupiti? Kako ćete pristupiti ljubavi, kako ćete pristupiti društvu Neba, vašem Višem Ja, vašem Plamenu Blizancu, vašoj Majci i Ocu?

Budući da je ovo moja prva mini-poruka, preći ću odmah na nju.

Možda ćete se iznenaditi, čak šokirati kad čujete ovo, ali uvijek, danju i noću, sva ljubav, obožavanje, nježnost, podrška, resursi, briga prolijevaju se po vama maksimalnom brzinom. Ako vam se sviđa, to možete osjetiti odmah. Ja ću vam pomoći. Iskoristite priliku. Recite mi: "Majko, želio bih primjer toga, molim te", i ja ću vam pomoći zaobići na trenutak vaša vlastita izmišljena ograničenja tako da možemo biti zajedno u izuzetnom vrtlogu ljubavi.

Sada, raspravimo zašto ne doživljavate ovo u svakom trenutku. Jeste li spremni? Otkrit ću vam kako to radi. Kad se spuštate u niže dimenzije, izmišljate razloge i uvjerenja koja usporavaju protok prijaznosti koju bi prirodno doživjeli, ako bi bili u višim dimenzijama - 5-toj dimenziji i iznad.

Zamislite ovo. Držite ruku na slavini, poput one u vašem vrtu na koju zakačite crijevo. Kad otvorite ventil, slatka ljubav koju Otac i ja uvijek lijemo po vama teče u vaše biće. U tom stanju, nema gubitaka, nema potrebe za vanjskim izvorima. Sve što želite od vaše božanske želje koja je usklađena s našom željom je beskrajno prisutna i dostupna vama.

Jako davno, kad ste sišli u niže dimenzije - 4-tu dimenziju i ispod - jednostavno ste zapamtili da ste imali slavinu i da ste imali isključivu kontrolu nad slavinom. Kako su dugi eoni prolazili, a iskustva u nižim dimenzijama postajala sve napornija, vi ste zaboravili sve o slavini.

Sjajne vijesti. To je tamo, vi imate potpunu komandu nad tim, pa čak i više dobrih vijesti: Otac i ja i vaše ljubljeno Društvo Neba su na čekanju da vam pomognu otvoriti vašu slavinu i uključiti vodopad beskrajne ljubavi i hrane za vaše tijelo i dušu. Ja sam to kodirala.

Prije nego što završim prvu majčinu mini-poruku, želim vas potaknuti da pročitate
nedavnu poruku arhanđela Michaela. Otac i ja smo pripremili i umotali poklon za vas, tako slijedite lov na blago. Pročitajte poruku i primite dar s vašim imenom na njemu. (Link je u nastavku.)

Volim svakog od vas. Vrijeme je da postanemo bliski. Govorim i u ima oca, naravno.
Tu sam zajedno s vašim društvom Neba. Mi nismo ni dah daleko. Dragi moji, otvorite slavinu i pustite našu beskrajnu ljubav.

Vrijeme je.

Ja sam vaša Majka.


Kanalizirale: Christine Burk i Kathryn E. May, 3. lipnja 2015



Michaelova kodirana poruka:

Ove mini poruke Majke naći će se u pisanom obliku na našoj web stranici,

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od strane Kathryn: 



© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.




Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN