Followers

Wednesday, June 10, 2015

Hvatski -- Arcturian Group Message 6/7/15nature summer strawberries berries 2560x1600 wallpaper wallpaperswa.com 24
 
Dragi naši, kod mnogih od vas dolazi do brzih promjena, što je posljedica vaših izbora, ali i potreba. Evolucijski put može biti težak, sve do točke na kojoj se događa duhovni prijelaz, kada istina postaje stanje svijesti i kad se počinje manifestirati. Velik dio onoga što se projiciralo u svjetsku svijest kroz medije, crkve, vlade i slično, jednostavno više ne rezonira sa mnogima od vas. Dugogodišnji životni stilovi i tradicija, koji često uključuju prijatelje i/ili članove obitelji, počinju se osjećati starima i završenima.

Neka se uvjerenja jednostavno ostavljaju iza sebe, i to čak nitko ni ne primjećuje, međutim, pokušaji osobne promjene često aktiviraju razdoblje intenzivnog propitivanja, prosuđivanja i kritiziranja od strane obitelji i prijatelja. To može dovesti do toga da probuđeni učenik počne sumnjati ili se čak vrati u ono što je poznato. Ipak, obzirom da je napredovao  i da više ne rezonira s prošlošću, učenik neće ostati u onome što je završeno.

Kad pojedinac počinje primati ideje istine koje su potpuno strane njegovom sadašnjem sustavu vjerovanja, i kada počinje o njima razmišljati, često se pojavljuje osjećaj zbunjenosti i sumnje. Za one koji se drže strukturiranih religijskih uvjerenja, postaje vrlo stresno kad se  počinju rastapati nekad čvrsti duhovni temelji.

Ne bojte se dragi naši, jer u ovom trenutku ne postoje slučajnosti. Znajte da ste uvijek vođeni i da nikada niste sami. Više Ja uvijek vam donosi ono što vam je potrebno, kada ste spremni. Naučite vjerovati procesu, znajući da ste u ovom trenutku upravo tamo gdje trebate biti, da radite ono što trebate raditi, i da to radite vrlo dobro.

Obeshrabrenje, zajedno sa  osjećajem neuspjeha,  manifestacija je svijesti ispunjene imperativima poput: "Trebam. Moram. Postoji samo jedan pravi način...", a što su sve aspekti dualnosti i odvojenosti. Vrijeme je da prestanete sa stalnim unutarnjim dijalogom osuđivanja i kritiziranja sebe, te da dopustite da se takva uvjerenja otope u ništavilu, koje i jesu. Ne postoje “trebanja i moranja” u više dimenzionalnim energijama, već samo ljubav za svakog pojedinca.

Kao duhovni učenici, vi ste na mjestu na kojem se ne možete dalje razvijati sve dok ne priznate "sebstvo". Duhovni učenici diljem svijeta, i kroz vrijeme i u ovom trenutku, borili su se kako bi pronašli Boga i shvatili što je Bog. Mnogi bogovi i mnogi koncepti rezultat su te potrage, i mnogi se još uvijek prihvaćaju kao jedina istina. Većina vas shvatila je i prihvatila da se Božansko  nalazi unutra, te da predstavlja vašu pravu prirodu, pravo sebstvo, pravo ja. Međutim, u isto vrijeme, mnogi vjeruju kako je njihova ljudskost  nešto  što je odvojeno od božanskog, te vjeruju da njihovo “ja” predstavlja samo ego, te da mora biti eliminirano. "Ja" je Jastvo, ali u čovjekovom je stanju uvjetovano konceptima i vjerovanjima o odvojenosti. Međutim, "Ja" se ne može izostaviti.

Izostanak ljubavi prema sebi pogrešno se smatra poniznošću i skromnošću. Međutim, to ono nije, već predstavlja  manifestaciju razdvojene svijesti. Poniznost i skromnost predstavljaju svijest o tome tko ste vi uistinu  i otkuda dolaze darovi koje imate. 

Mnogi se osvrću na svoje živote, vjerujući da ih neke akcije iz prošlosti, ili čak one iz sadašnjosti,  čine nedostojnima ljubavi, te  smatraju kako je nemoguće voljeti osobu za koju vjeruju da predstavlja njih same. To je zato što oni imaju lažne koncepte o tome što je ljubav. Voljeti sebe znači priznati, prihvatiti i voljeti - ne samo unutrašnje Božanstvo, već također i onaj dio sebe koji je napravio mnogo pogrešaka i koji često izgleda kao da je neuspješan. To predstavlja putovanje objedinjavanja unutarnjeg djeteta i Božanskog Sebstva.

Na tom mjestu više ne možete ostajati na "grijehovima" iz prošlosti, jer to samo služi tome da učvrsti energije prošlosti, od kojih su sve iluzorne. Zapamtite, osoba može živjeti samo iz svog najvišeg postignutog stanja svijesti. Stvari koje ste davno prije učinili, ne biste učinili danas.

Unutarnje dijete je izraz koji se koristi za akumuliranu energiju nezrelog i neprobuđenog stanja svijesti, koje se nadograđuje i prenosi  iz jednog  života u drugi.
Rad na unutarnjem djetetu može biti moćan alat za učenje ljubavi prema sebi. Iako se često smatra da ovaj rad pripada psihološkoj praksi, on zapravo ide mnogo dublje. Unutarnje dijete je onaj nevini i pun povjerenja dio vas koji je odbijen, razočaran i povrijeđen. On predstavlja neprobuđenog vas, vas  kao malo dijete, vašu individualnost u svom najnevinijem obliku.  Kako iskustva treće dimenzije počinju u svakom životu, vi tako akumulirate u staničnoj memoriji tehnike djetetove obrane.

Većina ljudi još uvijek nosi neke, ako ne i sve energije rana i povreda, doživljenih u dječjoj svijesti, zajedno sa nezrelim načinima na koje su ih pokušavali riješiti. Kod odrasle osobe, te se energije počinju manifestirati kao nezrele misli i radnje koje se pojavljuju kada ih najmanje očekujete, obično u vrijeme stresa. Većina odraslih obično zanemaruje  ove osjećaje, ne shvaćajući da tako odbacuju svoje unutarnje dijete kao nevažno, i tako stalno ponavljaju iste situacije. Tu energiju možete očistiti samo vi sami. Dijete se mora priznati, prihvatiti, voljeti, voditi i zaštititi. Sada je vrijeme za to.

Poštujte svoje unutrašnje dijete, bez obzira koliko ono sada ima godina.  Shvatit ćete njegove godine, kroz tipove unutarnjih dijaloga koje doživljavate. Nježno se obraćajte ovom dijelu sebe, govorite mu da ćete ga od sada voljeti i štititi, i najvažnije,  uvažiti i prihvatiti. Unutarnje dijete ste vi sami,  i ono se ispoljava kad se  bez ikakvog dobrog razloga osjećate povrijeđeni, ljuti, tužni ili depresivni, i kao nezrelo dijete - uplašeni.  Budite strpljivi, znajući da kao i sva druga djeca, vaše unutarnje dijete radi najbolje što može u svakom trenutku, te da  treba vašu podršku.

Mnogi imaju intelektualno duhovno znanje (krunska čakra), ali dok ne obuhvatite cijelo sebstvo, priznajući i prihvaćajući dijete (srčana čakra), postojat će borbe. Kako učite prihvaćati, slušati, podržavati i razgovarati s tim aspektom vaše individualnosti, bez da ga odbacujete kao da je ono ništa, ono sazrijeva – u početku reagirajući poput djeteta,  zatim poput adolescenta, i konačno poput odrasle osobe. Konačno ste u stanju  potpuno integrirati taj iscijeljeni aspekt i "ja" postaje SEBSTVO.

Evolucija na zemlji je postupno napredovanje prema sjećanju i prihvaćanju pravog identiteta i sebe i drugih, kroz iskustva mnogih života proživljenih u energiji dualnosti i odvojenosti, dok se  postupno razvija svijest koja uči iznutra umjesto izvana. Znajte da je bez obzira na vanjske pojave, u stvarnosti sve savršeno, uvijek je bilo i uvijek će biti.

Proveli ste mnoge živote probijajući se kroz šumu guste i tamne energije, pokušavajući učiniti najbolje što ste mogli na svakom koraku toga puta. U određenom trenutku počeli ste primjećivati svjetlost koja se probijala kroz drveće, i krenuli ste  prema njoj, ali kad ste se konačno pokrenuli  i prišli  jakom svjetlu, primijetili ste da ste prikupili travu, drvca, i sve vrste ostalih krhotina na putu. Vi ste sada u procesu otkrivanja i uklanjanja nagomilanih ostataka, od kojih su neki  duboko ugrađeni. To će vam zauzvrat omogućiti da po prvi put jasno vidite sebe i druge.
Kad je istina  nova, često postoji sumnja i želja da se ostane u onom što je poznato. Međutim, nakon što ste jednom izašli iz šume na svjetlost, bilo koja stara iluzija koja još uvijek možda postoji, brzo nestaje. Ovo je mjesto na kojem je sada većina vas - točka u kojoj morate prestati gledati na stvari kroz prizmu  "šumske vizije". Vi ste se pojavili iz šume i morate ostaviti iza sebe načine koji odgovaraju šumi. Sada imate svjetlost koja će vam omogućiti da otkrijete beskonačnost uvijek prisutne ljepote i savršenstva, koji su vam prije bili nepoznati.  
Ne postoje slučajnosti u ovom trenutku na vašem putu. Sva iskustva su mogućnosti da ispitate svoj sustav vjerovanja bez prosudbe ili kritike. Vrijeme je da prevaziđete bilo kakav osjećaj gađenja ili prezira  prema sebi, ili drugih uvjerenja koji vam sugeriraju da ne vrijedite. Vi ste spremni da prevaziđete  intelektualne duhovne studije i da prihvatite i živite istinu. To znači da  vaš duhovni put mora sadržavati poštivanje, cijenjenje,  razumijevanje, prihvaćanje, i voljenje onoga  tko ste vi  - što uključuje sve dijelove i aspekte vas samih.

LJUBAV nikada ne može biti regulirana standardima društva koje je još uvijek zapleteno u konceptima dobra i zla. LJUBAV se temelji na jastvu i teče iz jastva. Vaša svijest o ovoj istini se širi i raste sa svakim razotkrivanjem, ali "sebstvo" ne može biti  isključeno iz procesa.

Pokušajte voljeti putovanje samo po sebi, kao i sve koje sretnete na svom putu, ali najvažnije je poznavati "jastvo" i biti jastvo,  te znati da nitko nije više Božanski od vas samih.

Mi smo Arkturijanci, 07. lipnja 2015. 

Translator: Mirna
1px
©2015 onenessofall.com | Cedar, MI 49621

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN