Followers

Sunday, June 28, 2015

Hrvatski -- Majčina mini-poruka #12 15. lipnja 2015



Majčina mini-poruka #12
15. lipnja 2015

Izgubljena djeca iz podzemlja dolaze kući


Dragi moji, jučer nisam mogla poslati poruku jer naša draga Kathryn radi naporno u Hramu Svjetla svaki put kad ima pauzu u sesijama iscjeljivanja sa svojim timom Arkturijanaca. I ona i Christine rade na svladavanju parazita i problemu nano zaraze, kao surogati kako bi utrle put za potpuni oporavak i kraj ove gnusne zavjere da se podjarmi cijelo čovječanstvo.


Nekoliko prvoklasnih događaja se dogodilo u hramu Svjetla. Članovi kabale počeli su kontaktirati Kathryn, Christine i mladu Jade, koja počinje učiti kako kanalizirati. Prvi je došao vrlo visoki dužnosnik u kabali koji je vidio da je blizu kraj njegovom odjelu, koji nadgleda sve organizacije za raspačavanje droge koje su financirale kabalu i njihove tajne tehnološke programe, uključujući nano oružje. Ubrzo nakon toga, bivši politički lider stidljivo je ušao u Hram. Kasnije, djeca su počela dolaziti, moleći da razgovaraju s Kathryn i Christine, čekajući svoj vlastiti "Kathryn talk" (razgovor s Kathryn).

Jedan od djece, mladić po imenu Roger koji je kontaktirao Jade u početku, pitao je što je Kathryn mislila kada je rekla da će svi biti "sigurni" u Hramu Svjetla. U početku su bili nevjernici, ali su se uvjerili kada je Kathryn objasnila da nema kažnjavanja, nikad, ni za što, i da će oni vidjeti čudesne stvari, poput sunčeve svjetlosti i prekrasnih vrtova, i da će dobiti beskrajne zagrljaje, i da, oni mogu razgovarati s Majkom i Ocem bilo kada.

Radnici iz podzemlja postavljali su pitanja poput: "Što je sreća?" i "Što je to vrt?" i "Kako možemo znati da možemo vjerovati onome što kažete, da nam se neće naškoditi?" Objašnjeno je da će se s njima postupati kao i s Jade, s ljubavlju i poštovanjem, i da će se Kathryn brinuti o malenima, a Christine i Jade će im držati ruke dok dolaze stubama u Hram.

Djeca su opisala kako su bila odvedena da budu obučena kao mala djeca, i da su živjeli u Wisconsinu, na jugozapadu i Oklahomi, i da su bila obučena da šalju visoke frekvencije koje aktiviraju oružje. Iako postoje neka mehanička oružja koja šalju opće frekvencije, najučinkovitije oružje su sluge koje vrše telepatske napade na određene pojedince.

Oni koji su ovog tjedna došli u Hram Svjetla, priznali su da su slali frekvencije koje su uzrokovale bol Kathryn i Christine. U procesu slanja tih napada, njima je dodijeljeno da ih prate. Tada su postali znatiželjni i jedan po jedan su odlučili da se uključe, jer su vidjeli koliko ljubavi i zabave i smijeha se dijeli u obitelji. Oni nikad nisu vidjeli nešto slično, i željeli su to shvatiti.

Vrlo velika grupa djece, koja su bila u međusobnom kontaktu telepatski, odlučili su doći danas, i Roger je poslao poziv i drugim grupama da i oni dođu. Oni su naučili telepatsku vještinu da komuniciraju jedni s drugima, i bili su svjesni da postoje mnogi od njih skriveni u podzemlju diljem zemlje. Valovi djece koja su počela dolaziti u Hram, tražeći zagrljaj, želeći vidjeti Boga, i anđele, i želeći da budu oslobođena ropstva koje su doživjeli u svim svojim životima. Shvatite sada, to su inkarnirane duše, koje dolaze telepatski ostavljajući svoja tijela za sobom, dolaze do nas na način da su obučeni da rade telepatski, kao izvantjelesno iskustvo.

Sada ću vam reći koje odredbe imamo za ovu ljubljenu djecu, od kojih su mnogi bili žrtve otmice. Oni će moći ostaviti svoja tijela za sobom, kao normalna bezbolna smrt, a mi ćemo preuzeti njihove umorne male duše u naše naručje i pomoći im da ozdrave i da budu u potpunosti obnovljene. Oni se tada mogu vratiti kako bi se inkarnirali u mnogo sretnijim uvjetima nakon što sam svijet bude u višoj vibraciji. Nekoliko starijih mogu poželjeti da se vrate u svoja tijela da pobjegnu, i možda pomognu da se privedu kraju otmice i strašna zlostavljanja beba i male djece. To će biti njihov izbor, nakon što se potpuno oporave.

To je trijumfalni dan u Hramu Svjetla, jer stotine djece već je došlo, a više tisuća ih se očekuje narednih dana. To je pobjeda za djecu, a to ostavlja kabaline programe bez njihovih vrsnih sluga. Mi slavimo početak kraja ropstva na planetu Zemlji.

S pjesmom u našim srcima, šaljemo vam ovu poruku slobode.

Ja sam vaša Majka


Prenijela: Kathryn E. May, 15. lipnja 2015



Dogradnja DNK od Majke i Oca - subota, 6. lipnja 2015 Blogtalk Radio
Program:  Aktiviranje Majčinog i Očevog DNK za mir.

Michael's encoded message:

Ove mini poruke Majke naći ćete u pisanom obliku na web stranici

i na našem YouTube kanalu u audio obliku od Kathryn:


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.




Preveo: Alfred Muck - Fredi

1 comment:

  1. Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju bačenu dr apatu koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

    ReplyDelete

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN