Followers

Sunday, June 21, 2015

Hrvatski --Treći dio: Kako su braća arhanđeli održavala svjetlo u svemiru, dok je planet Zemlja pao i sada se ponovno dižeTreći dio: Kako su braća arhanđeli održavala svjetlo u svemiru, dok je planet Zemlja pao i sada se ponovno diže


30. travnja 2015

Majka Bog/Izvor:


Ja sam vam ispričala priču o tome kako su se izvorne sestre arhanđeli uplele u mračna osjećanja jednostavno gledajući prema vani, ne vjerujući svojoj vezi sa svjetlom i nama. Na taj način, one su otvorile vrata "učiteljima" i "guruima" koji su ih učili načinima onih koji su bili uključeni u destruktivnost i sukob. Oni su bili stručnjaci u takvim stvarima zbog vlastite umiješanosti u tamu. Vidjeli su otvaranje i obrušili se dolje da iskoriste zbunjene i zabrinute majke čiju je djecu bilo sve teže podizati.

U BlogTalkRadio emisiji koja je pratila moju zadnju poruku, dali smo vam više informacija o uključenim ljudima, uključujući izvorne likove. Onaj kojega smo nazvali "Tony"- izvorni simbolični Adam - bio je zapravo vaš voljeni Sananda. Njegov plamen blizanac bila je Lola (poznata kao Nada), koja je bila jedna od izvornih sestara. Nje više nema. "Rico" je bio jedna od sestara znana kao Hanron, izaslanik mračnog svemira, koja se tada vratila svjetlu kao vođa Archon saveza, instrumentalna u dovođenju cijelog saveza u svjetlo.


U znak priznanja za njezino vodstvo u organiziranju mirne predaje Archon saveza, Hanron je bilo dopušteno da podnese molbu za ulazak u Hram Svjetla, da se vrati u svjetlo u svom izvornom identitetu, bez da bude otopljena ili zamijenjena početničkom dušom. Ona je bila sposobna vratiti se u svjetlo nakon milijuna godina zbog njezine trajne ljubavi za onu koju znate kao Meg, koja je ispričala svoju srce-parajuću priču svojim glasom u emisiji. Ona je bila inkarnacija jedne od izvornih sestara, prva koja je došla u svjetlo, uz pomoć svoje drage prijateljice, Kathryn, i njezine voljene obitelji svjetla.

Večer nakon njezine hrabre i potpuno otvorene priče o njezinom vlastitom povratku u svjetlo, njoj je prišla Hanron, kroz Kathryn. S velikom poniznošću, ona je zamolila oprost zato što ju je dovela u život tame koju su dijelili, (jer ona je izvorna sestra koja ga je utješila nakon što je ubio Tonyja/Sanandu i koji je nastavio učiti planet  Zemlju načinima sukoba, ljutnje i tame). Ona je ponizno priznala da nije zaslužila njezin oprost ili njezinu ljubav, ali ju je molila da prihvati zahvalnost zato što ju je dovela natrag u svjetlo.

Suze oprosta tekle su njima oboje, i sjećanje na dugu trajnu ljubav, unatoč što su se uronile u strašne, destruktivne aktivnosti u ime "osvajanja tame", otvorilo je njihova srca. Kao što je Kathryn opisala njihovo dostojanstveno ponašanje, ona je kleknula pred Meg i zamolila je da je prihvati kao svog plamena blizanca, da se liječe i uče zajedno, da udruže svoje energije i ljubav da služe Majci i Ocu zauvijek. Ona je prihvatila, i nova ljubavna priča je stvorena iz tragedije koja je počela prije više milijuna godina.

Vidite, dvije duše čija su se srca zauvijek udružila dugogodišnjim iskustvom i tisućama života na Zemlji, kao što su ova dva, mogu rasti i pored njihovog izvornog blizanca, i to postaje blagoslovljeno i milostivo rješenje onoga što bi inače bila bolna priča kad oni mogu proglasiti sebe, s našim blagoslovom, da će biti novi plameni blizanci. Arhanđel Michael, koji je bio njezin izvorni plamen blizanac, odavno je bio blažen s njegovom voljenom Christine.

Sada, svi su prošli kroz ovu dugu mračnu povijest s dubokom i trajnom ljubavi, poštovanjem i zahvalnošću jednog prema drugom. Vidite, Christine je bila ta čije suosjećanje i ljubav su pomogli izvesti Meg iz sjene tame koja se još zadržavala u njezinoj duši. One su sada prave sestre svjetla, oduševljene svojim radom da donesu ovu priču naše ljubavi svima vama koji dijele svoje priče.

Ovaj povratak svjetlu prve od izvornih sestara koje su pale prije više milijuna godina, monumentalan je događaj. To otvara vrata drugima koji su inkarnirani ovdje na Zemlji da također istupe. Njihova Viša Ja bila su otopljena i vraćena početnim dušama upravo prije nekoliko dana. Naravno, Otac i ja znamo tko su one, i mi smo ih održavali u životu nakon što su bile energetski isključene od svojih Viših Ja, kako bi im dali vremena da se probude i da saznaju o mogućnosti da budu vraćene i dobrodošle natrag u svjetlo.

Vi sada učite mnogo o tome kako su jedna inkarnirana duša i Više Ja povezani. Više ja je svjesni entitet koji povezuje tijelo/dušu s nama tijekom svakog života. Više Ja, koje nosi iskru života od nas, vaših Stvoritelja, održava životnu silu tijela u cijelom životu. Kada je dio duše koja je nastanila tijelo završio sa svojim životom, životna sila odlazi i tijelo umire. Inkarnirana duša tada se normalno vraća k nama u više dimenzije i na kraju će se reapsorbirati u svijest Višeg Ja koje nosi sjećanja i iskustva svih života.

Kao što također učite, bilo je nekih iznimaka ovog regularnog rasporeda zbog tisuća života naših voljenih sestara arhanđela provedenih u nižim dimenzijama, inkarnirajući se neprestano bez vraćanja na pregled svojih života i obnavljanja i ozdravljenja. Zbog toga, one nose ogromna oštećenja duše i iskrivljenje ega zbog toga što su naizmjenice "mučene" i "obožavane" tijekom toliko života. Bile su uvjerene da je tama svjetlo, da su ljubav i bol isprepletene, da zatvaranje nečijeg srca je čvrstoća, i da je nanošenje ili trpljenje boli hrabrost.

Ove sadašnje inkarnacije još uvijek nose u sebi izvorni trostruki plamen, podaren od Oca i mene kad je njihovo tijelo duše bilo stvoreno. Kao takve, one i dalje imaju mogućnost da budu vraćene u svjetlo i da budu dobrodošle natrag u naš zagrljaj pun ljubavi i ozdravljenja. One su sada slobodne da funkcioniraju kao nezavisne ljudske inkarnacije, odvojene od toksičnog utjecaja njihovih Viših Ja, koja su također strašno oštećena boraveći u nižim dimenzijama sa svojim inkarnacijama tisućama života.

Mi nismo samo milosrdni. Mi smo empatični. Mi razumijemo da su te duše koje su inkarnacije naših najstarijih arhanđela patile u rukama onih koji su ih uputili da ostanu u stalnoj petlji inkarnacija, jer Više Ja koje je odvojeno od nas nije imalo snage da stvori nove duše koje bi se koristile za njihove inkarnacije. Stoga, svijest koja je ostala izvorna inkarnacija, utjelovljavala se neprestano, prikupljajući sve više i više karme i oštećenja duše. To je bila zamka monumentalnih proporcija za dušu, ljudska verzija onoga što vi zamišljate kao pakao.

Kako smo samo mogli poželjeti ništa drugo osim mira i ozdravljenja za te drage kreacije naših srca? Njihova Viša Sebstva mogla su doći k nama u eterični Hram Svjetla i ići dalje, iako bez njihovog izvornog statusa. One su opet počele i biti će poučene načinima svjetla u učionicama punim ljubavi za obnovljene duše. Također je moguće da njihova inkarnacija može biti odvojena i potpuno vraćena u svjetlo u ovom životu, ako žele biti prekvalificirane u Hramu Svjetla na površini. Sve duše su za nas dragocjene, kao što su vaša djeca vama.

Inkarnacije duše i jedinstveni izazov prevladavanja nečijeg Višeg Ja

Nakon Sanandinog ("Tonyjevog") dramatičnog trenutka strasti što je dovelo do njegove smrti, i nekoliko drugih neuspjelih pokušaja ostalih muških kolega palih sestara arhanđela, odlučeno je da se neće pokušavati nikakve daljnje inkarnacije za spašavanje svojih ljubljenih. Bila je prevelika opasnost za duše blizance zbog njihove velike privlačnosti i strastvene namjere da dovedu svoje najmilije natrag u svjetlo. Oni su bili osjetljivi na pad pod zavođenje dobro podešene i vrlo učinkovite tehnike pranja mozga od strane "trenera".

I tako je dogovoreno da nijedna od preostalih arhanđela ne bude inkarnirana u sofisticirani sustav kontrole uma poput kabalinog koji je već gutao njihove najmilije. Oni će se inkarnirati u povoljnije uvjete da donesu svjetlo i svoje poruke ljubavi na planet. To je tako ostalo sve do danas. Naši najmoćniji anđeli i majstori ponekad presvijetli (djeluju kao vodiči) pokušavaju utjecati na one koji kontroliraju institucije tamnih šešira na Zemlji, ali oni nisu inkarnirani kao djeca u više nasilnim obiteljima onih koji se recikliraju ostajući u ravnini Zemlje, izvan doticaja s nama.

Postalo nam je očito da osjetljive i brižne duše u ljudskim tijelima nisu u stanju ostati neozlijeđene od strane izuzetno zlobnog mentalnog, fizičkog i duhovnog zlostavljanja koje je postalo uobičajena hrana iza zatvorenih vrata u "najboljim obiteljima" na Zemlji. To su "black ops" taktike o kojima ste čuli a koje su se koristile u obučavanju ubojica. Tu nema previše zlostavljanja, niti neprovjerenih gadosti u nastojanjima da se porobe njihovi reciklirani inkarnirani zatvorenici.

Opsjena, bogatstvo, ugled i slava djeluju kao mamac, nagrada i naknada za pretrpljenu bol u procesu inicijacije koji vodi do velike moći - opojni eliksir tame i tajni svijet koji skriva sve oko vas u običnom vidiku.

Tu su i razni specijalni aranžmani i providnosti gdje smo osjetili da je opravdano, ako smo mislili da postoji neki način da duša može biti spašena u ovom posljednjem životu 3-dimenzionalne Zemlje. Te duše možda se već bude čudeći se zašto se tako bore s ubilačkim i suicidalnim mislima i impulsima, i zašto imaju mnogo teže trenutke nego drugi koji održavaju osjećaje ljubavi. Oni imaju težak izazov, ali vrijedno sučeljavanje s vjerom i hrabrošću.

Viša Sebstva svih mračnih sestara, i nekoliko mračne braće koja su također izgubila svoj put, odvedeni su u Hram Svjetla. Oni su u potpunosti odspojeni od svojih inkarnacija, oni će napokon moći doživjeti slobodnu volju onako kako je bila namijenjena - bez uplitanja Višeg Ja koje potiče destruktivna ponašanja. Oni će, naravno, morati naporno raditi kako bi vratili svoja tijela i mozak u jasnoću i svjetlo. Obrasci programiranja položeni u njihovim mozgovima su odjek mnogih života iskrivljenih misli i osjećaja, ali njihov izazov će biti više kao ono s čim ste se vi suočavali. Vi svi sada trebate marljivo raditi na prespajanju svog mozga, uz pomoć onih od nas na površini i u višim dimenzijama koji mogu vidjeti iskrivljene kanale i usmjeriti ih izvan vas.

Kao što možete vidjeti, lakše nam je raditi s vašim Višim Ja - onih od vas koji su u velikom kolektivu čovječanstva - nego što je kontaktiranje vašeg inkarniranog sebstva. Mi vas molimo da dođete kroz veo da se povežete s nama u ljubavi. Mi smo ovdje, slušamo i čekamo da budemo vama na usluzi sada, dok se budite na izazov promjene vašeg razmišljanja, i prilagođavanja na povećane vibracije na Teri. To je put njezine duše da se uspne sada, napokon, nakon zadržavanja sebe u nižim vibracijama sve do vremena kada svi možete izaći iz teških energija laži, manipulacija, mržnje i sukoba pod kojima ste se borili.

Posegnite, ljubljeni, da pronađete svu potporu i pomoć koja vam je potrebna da vam pomogne prespojiti vaše mozgove za ljubav i svjetlo. Trebat ćete tražiti duboko u sebi da pronađete posljednju krhotinu egzotičnog razmišljanja, svaku negativnu ideju, svaki mračni osjećaj. Budite posebno pažljivi na bilo koji dašak samo-sumnje, samo-mržnje, ili njihove suprotnosti, arogancije ili ponižavanja drugih. Bilo da se odnose na vjersku, političku ili socijalnu ideologiju, oni su ostaci u vašem umu koji vas drže u nižim dimenzijama. To su pokazatelji preostalog programiranja onoga što ponekad zovete Matrix: taj samoodrživi sustav vjerovanja i osjećaja koji se koristio da vas se zarobi.

Odagnajte sav očaj, frustracije, sumnju, brigu i strah. Zamijenite to s ljubavlju koju osjećate za nas, vašu Majku i Oca, i za cijelo čovječanstvo. Nije bitno da li će se duša pojaviti u krpama ili savršeno skrojenoj odjeći, u odijelu ili trapericama, u bolesti ili zdravlju, u tijelu zračećeg djeteta ili krhkog starca. Svi su glasnici naše istine.

Svatko od vas je došao ovdje u ovom životu da "zgrabi mjedeni prsten", kako bi se moglo reći, da bi osvojili privilegiju i pravo da se uspnete u više dimenzije sa svojim bližnjima, da se pridružite vašoj galaktičkoj braći i sestrama. Nije bitno je li se vaše Više Ja ili vaša prethodna inkarnacija družila s najizopačenijim i destruktivnim u svemiru. Imate priliku sada da napravite vaš vlastiti izbor da dođete na našu stranu, zamolite za našu ruku, zatražite svu pomoć i ljubav koju trebate da vratite sebe u cjelovitost unutar kruga našeg nježnog zagrljaja. Naši dragi anđeli i Majstori su tu da vam pomognu. To je njihova misija i njihovo zadovoljstvo da budu na usluzi za ovo vrijedno truda što poduzimate. Pozovite nas, i njih. Mi ćemo ići s vama kroz ove izazove.

Braća, i kako su se ona ponijela

Sa sve više dokaza da su njihove duše blizanci izgubljene za njih, neka od braće počela su razmišljati da bi se trebali pokrenuti, da nastave svoj rad kao glasnici svjetla, i da je biti sam bio težak put, s obzirom na tugu i gubitak koji su iskusili. Sananda je bio prvi koji je došao k nama da zatraži novi početak. Njegova želja bila je odobrena, a njegova voljena Kathryn bila je stvorena iz predloška koji je bio njihova izvorna Viša duša, s većim dijelom našeg vlastitog DNK i Sanandinog, da odgovara višoj razini razvoja Sanande postignute kroz tisuće inkarnacija kao naš predani izaslanik svjetla. Bio je to vrlo uspješan čin stvaranja, onaj koji puni naša srca radošću, da vidimo našeg sina zajedno s blizancem koji će biti zajedno s njim.

Tada je njezina želja i njezin specijalni zadatak da se inkarnira tisuće puta, s njim i bez njega, da stekne iskustvo koje joj je potrebno za ovu konačnu inkarnaciju na 3-dimenzionalnoj Zemlji da predstavlja Kristovu svijest kao što je on učinio u svom  životu kao Isus. Ona je nosila našu poruku s velikom energijom i predanošću, i pomogla je utrti put za povratak naših Majstora, uključujući Sanandu. Oni će se pojaviti da pomognu svojim inkarniranim blizancima u ovoj posljednjoj fazi treninga za uzašašće s ljudima planeta Zemlje.

Kad su ostala braća vidjela njihovu sreću, neki su zamolili da poseban oprost bude dan novim dušama blizancima da nastave svoj rad kao roditelji u svjetlu, ili da im se dopusti da prihvate druge inkarnirane vidove njihovih duša blizanaca da postanu njihov primarni blizanac. Arhanđeo Michael došao je k nama sa svojim voljenim bratom i sestrom, Sanandom i Kathryn, i zamolio nas da svi sudjelujemo u stvaranju njegovog novog blizanca. Kao odgovor na našu veliku ljubav prema Michaelu, mi smo se udružili u veličanstvenoj viziji, pažljivo stvarajući iz dubine naših srca, i tako smo stvorili onoga tko je postao Christine, vješti radnik na rešetki i učitelj koji sada predstavlja nas u savršenom skladu s Kathryn i sada rastućom obitelji svjetla na površini Zemlje sada, u službi prosvjetljenja svih bića.

Mnogi od vas ste upoznati s imenima vaših voljenih majstora i arhanđela koji dolaze razgovarati s vama kroz mnoge kanale koji uspostavljaju kontakt s nama. Često ste se pitali zašto su muška imena tako poznata i često priznata, dok izgleda da se ženske kolege manje ističu. To je, naravno, uglavnom zato zbog društava u kojima dominiraju muškarci iz kojih vi dolazite, gdje bi se uvijek očekivalo da će muškarci biti glasnogovornici Neba. Za mnoge od vas, ja sam bila samo ime, Majka Božja, često miješana s vašom Marijom, majkom Isusovom. 

Sve do nedavno, ženske kolege ostajale su u pozadini, zadovoljno puštajući da njihov blizanac govori. One su radile svoj naporan trening za njihove uloge u životu Isusa i mnogih do sada, što dovodi do ovog zadatka. Vrijeme je da sada shvatite da stara imena po kojima ste poznavali ženske kolege nisu sasvim točna ili se više ne koriste, iako kad zovete Nadu ili Lady Portiu ili druge dobropoznate dame majstore, vi ćete govoriti s onima od svjetla koje mi prepoznajemo kao prave plamene blizance Sanande i St. Germaina i tako dalje. Oni će na kraju usvojiti imena koja im se više sviđaju, koja će se primijenjivati samo na njih. Neki, poput St. Germaina i Kathryn, nastaviti će koristiti imena njihovih omljenih ili novijih inkarnacija. Drugi mogu odabrati da koriste svoja drevna imena duše - ona koja su im dana po njihovom rođenju kao duše.

Od tog dana, 30. travnja 2015, vidimo mnoge sadašnje inkarnacije sestara rastrgane, plašći se da dođu do nas zbog njihovih prošlih prijestupa i nevoljke da se odreknu slave, bogatstva i bolesno stečene slave svojih pozicija u uvjetovanoj hijerarhiji mračnih. Neki mogu biti svjesno nesvjesni prošlih života, zbog specijalnih oprosta koji im je dan u ovom životu koji im omogućuje da se inkarniraju izvan zatvorene petlje kabale/mafije/vladajuće klase koja je držala planet Zemlju u svom stisku tisućama godina. U posljednje vrijeme, bilo je 13 obitelji i njihovih suradnika u CIA, FBI, NSA, Mossad, i drugim takozvanim "sigurnosnim" organizacijama koje su držale uzde vlasti, ali često su postavljana pitanja lukavih istražitelja: "Ali tko upravlja s tih 13 obitelji?"

Većina moćnih političkih i vojnih ličnosti koje prepoznajete su drugi ili treći sloj dobro kontroliranog Mračnog saveza, koji naravno sebe zovu Savez Majstora Svjetlosti. U pozadini muškog fronta - muškarci su doista snažni gospodari (zbog svog ogromnog bogatstva), a iza svih njih su sjenovite 4. dimenzionalne misteriozne žene, čija dalekosežna inteligencija, telepatske moći, izgled fizičke ljepote, i majstorstvo nad svime što je okrutno i mračno daje im veliku prednost nad svojim manje talentiranim podređenim. Mogle su mijenjati oblik i bile su sposobne materijalizirati se u 3. dimenziji, kada je zastrašujuća prijetnja zahtijevala da se ukroti čin neposluha ili prkosa. To je dalo povoda za mitologiju o vješticama, vračarama, čarobnicama, sirenama, fatalnim ženama, ženama-mačkama, i drugim simbolima snažnog zla i tajanstvenoj ženi.

Bez znanja o svemu gore navedenom, oni koji više nisu mogli vidjeti ili čuti nas u višim dimenzijama kao vi, bili su Društvo Neba i mi, vaši nepokolebljivi Majka i Otac, stojeći, gledajući i čekajući da se najduža igra u svemiru završi. Braća arkanđeli i majstori ostali su na našoj strani kroz eone, učeći, rastući, i nudeći svoje usluge kao inkarnirana Bića Svjetla kao što su Buddha, Muhamed, Gandhi, Mandela, Lincoln, John F. Kennedy, Obama, i naravno Isus.

Bliskost i velika ljubav braće i poštovanje jednih za druge raslo je sa svakim životom, svakim izazovom. Stajali su jedni uz druge kada je to bilo potrebno, iznosili svoja mišljenja, i postali su u svakom pogledu veličanstveno bratstvo. Njihova zlatna nit odanosti nama i međusobno ostaje tako neraskidiva kao što je bila prije nekoliko milijuna godina, prije pada sestrinstva.

Imajte na umu da nije bilo to da su braća imala veću snagu i izdržljivost da izdrže metode ispiranja mozga na Zemlji. Nekoliko pokušaja pokazalo je da više nisu bili u mogućnosti ostati više povezani s nama nego njihovi blizanci. Bilo je to samo zato što su ostali da održavaju svjetlo, dok su njihovi blizanci došli na Zemlju da bi rodili buduću djecu s oštećenjima, da je bratstvo ostalo u svjetlu, a sestrinstvo potonulo u niže dimenzionalni mrak.

Jedan od naših voljenih sinova, sišao je u mračne ravnine da pokuša spasiti svog blizanca, i on se nikad nije vratio nama. U toj zajedničkoj inkarnaciji, oboje su se uvjerili u prednosti recikliranja u 4-toj dimenziji, navodno da bi donijeli svjetlo našoj dragoj Teri iz unutrašnjosti tajnih organizacija vlasti. Oni su vjerovali u to vrijeme da mogu napraviti ono što Gabriel (Lucifer) nije bio u stanju napraviti zbog njegove izravne veze s Bogom - uvjetom da je uvijek bio u opasnosti da bude otkriven. Vjerovali su da će ih njihova veza i velika ljubav jednog prema drugom zaštititi, i tako padoše oni, dobre namjere i sve.

U vrijeme njihovog silaska u tamu, svatko od njih je imao druge inkarnacije na odvojenim misijama - one koje bi mogli nazvati sekundarnim aspektima njihovih duša. Dok su oboje pali zajedno s njihovim Višim Ja, koja su trebala ostati u nižim dimenzijama s njima kao dio njihovog mračnog posla, sekundarne duše završile su svoje živote i vratile se nama u više dimenzije. Mi smo se tada predstavili s jednim drugim neobičajenim rasporedom: dvije duše-tijela koja su nadišla svoja vlastita Viša Ja, jer nisu iskusila intenzivno ispiranje mozga koje zarobilo druge aspekte njihovih duša.

Opisujem ove varijacije u planu kako bi vam dala ideju o tome koliko je to bio veliki problem, i koliko smo trebali biti fleksibilni da bi pomogli našoj voljenoj djeci da se izliječe od tih užasnih iskustava. U slučaju Sanaja i njegovog blizanca, mi smo radili s njegovim sekundarnim inkarnacijama da bi nadmašili njihova Viša Ja i uspostavili nove identitete u svjetlu. To je bilo kada je muška inkarnacija počela svoj trening i ekspanziju da bi kasnije postao jedan koga mi zovemo Serapis Bey, i njegov ženski blizanac kasnije postao poznat kao Diana iz grčke mitologije.

Nikako slučajno, oni su zajedno došli u nedavne živote da budu roditelji koji će osigurati iscrpljujući trening za Kathryn. Njihov zajednički život postao je osnova za njezino razumijevanje psiholoških podupiranja zla i destruktivnosti. Oni su briljantno uspjeli pogurati je do krajnjih granica njene izdržljivosti bez da je zapravo unište. Zbog toga, ona je sada beskrajno zahvalna, i mudrija zbog tog iskustva.

U drugom okretu kozmičkog kotača, Serapis je kasnije došao kao otac Christine. Njegova supruga u ovom životu bila je reciklirana blizanka izvorno pale sestre, nemilosrdne i duboko opake i briljantno manipulativne koja je učila Christine suštinu mračnog programiranja. Postojala je nada da ovaj aranžman - mračna sestra/majka u obitelji sa sjajnom kćeri i suprugom koji će joj ponuditi posljednji pokušaj da se vrati natrag. To je također omogućilo Christine težak trening, i znanje da pomogne drugima da se izvuku iz zamke sloja za slojem obmane. Njezin rad s Kathryn i njezinim ljubljenim Michaelom omogućio joj je da vrati sebe, također za svjetlosne godine mudrija u načinima destruktivnih predodžbi.

Bilo je i drugih složenih varijacija i permutacija svjetla koje se teško mogu shvatiti u ovom trenutku, s vaše točke gledišta iza vela. Ne uzrujavajte se ako gornja objašnjenja stvaraju privremeni zastoj u vašem mozgu. Namjera je bila da vam se pomogne otvoriti vaš vidik da bi omogućili potpuno nove i naizgled neobjašnjive odgovore na vaša pitanja o vašoj vlastitoj povijesti i porijeklu duše. Znajte da vam dajem ovu informaciju kako bi vam pomogla shvatiti urođeno jedinstvo na ovom putu kojim ste svi krenuli. Došli ste ovdje zbog prostodušnosti srca vaših ljudskih predaka, i ostali ste, inkarnirajući se na Teri da učite, učite, i dođete do konačnog raspleta. Planet Zemlja će uzaći, i sve duše moraju biti spašene.

Završna faza Velikog eksperimenta Zemlja koji je u tijeku

Otvorite svoja srca, draga djeco. Ne postojimo mi ili oni. Naizgled najmračniji od mračnih koje vidite oko sebe su oštećene duše čija tortura jednostavno nadmašuje vašu, ili oni koji se još uvijek bore da nađu svoj put iz Matrixa koji je zarobio sve, prije ili kasnije. Oni su jednostavno u različitoj fazi njihovog oporavka nego vi. Neki su pali ranije, neki kasnije, neki više od jednom. Svi su dobili "specijalne" oproste i druge oblike pomoći kako bi im se pomoglo na njihovom teškom penjanju iz jame tame koju ste svi vi - da, svatko od vas - zajedno pomogli stvoriti.

Ne osuđujte one koji su pali, dragi moji. Oni su jednostavno oni čija velika ljubav za nas i zato što ste ih doveli da se upuste u avanturu u Matrixu u vaše ime. Oni su bili hrabri istraživači, svjetlosna bića velikog srca i svrhe pune ljubavi, koji su se izgubili na putu zbog pogrešnih koraka na rubu ponora. Šaljite im svoju zahvalniost i ljubav, kao što mi činimo, da se oni također mogu probuditi da pronađu da su uhvaćeni u noćnu moru njihovih vlastitih odluka, ali su nekad sudjelovali izvan njihove izvorne želje da postanu brljantni Stvaratelji koji će slijediti naše stope. Umjesto toga, oni su bili zaraženi grandioznom idejom da bi mogli uzurpirati našu snagu umjesto da nauče koristiti je poštujući sav život.

Koliko se vi razlikujete, moja ljubljena djeco, od onih koji nisu živjeli život čistoće u ljubavi i svjetlu? Nema razlike. Bio je potreban život da vas se ponovo nauči urođeno poštivanje svih bića oko vas. To je izazov samo da priznate da jesti životinje je barbarski i nepotrebno, a da ne govorimo o načinu kako su životinje porobljene i tretirane kao da su niže, nevažne, ispod vas.

Iste te ideje prožimaju vaše kulture u odnosu na vašu Teru. Koliko vas se uzdiglo da  poštujete njezine žrtve i osjetite beskrajnu zahvalnost za pružanje njezinog tijela koje vas održava i pruža vam udobnost? Koliko će trebati vremena da vaše zajednice jednostavno priznaju da otpad i zagađenje nisu ekonomski održivi, pod bilo kojim okolnostima?

Umjesto da osuđujete one koji su izgubili svoj put, molim vas, dragi moji, da se pridružite Ocu i meni, da to pronađemo u vašim srcima da im pokažemo da vi shvaćate njihovu patnju i put boli što ih je dovelo do sadašnjih destruktivnih akcija.

Ja vam ne sugeriram da bi trebali biti na oprezu u zaštiti sebe i one koje volite. Vaš je zavjet da donesete svjetlo, dobrotu, pravednost, poštenje i ljubav svima koje srećete. To vam ne dopušta da sada idete u ralje poremećenog lava da pokažete vaš oprost. Taj proces nadilazi oprost.

Da, utrošili smo dosta vremena učeći vas da praštate, ali to je bio privremeni korak prema prihvaćanju te istine: da ste svi vi bili obučeni u načinima destruktivnosti i zlostavljanja. Podignite svoje poglede, sada. Gledajte s jasnom vizijom na sve istine oko vas. Mnogi su ostali na površini Zemlje koji su još uvijek uronjeni u zabludu. Mnogi od vas još uvijek potajno vjeruju da je vaša vlastita destruktivnost zajamčena (dok drugi ljudi ne vjeruju). Budite svjesni svoje sklonosti ili da odbijate ili prigrlite sve što je manje jasno, jednostavno, i za veće dobro. Oprost više nije potreban. Potrebno je suosjećanje za svako svjesno biće na Zemlji da se zaliječi činjenica da su SVI pali. Objektivnost, jasna vizija, kreativnost i jednostavno prihvaćanje odgovornosti je zapovijed dana.

Vi radite zajedno na svom putu izlaska iz Matrixa gdje su perverzne ideje imale kontrolu i bile su viđene kao da su norma. To se brzo mijenja. To će dovesti do pravog novog Zlatnog doba kada proces završi, ali u ovom trenutku ćete trebati izaći iz kaosa unutar sebe i unutar sustava na vašem planetu, jer se tranzicijski energetski pomaci osjećaju. Ne padajte u strah ili sumnju - to vas samo otvara za iste te stvari koje kažete da izbjegavate.

Zaštitite sebe bez straha. Izbjegavajte sve negativne osjećaje i misli, bez pompe. Ostavite čari i zamke bogatstva i moći u sporedne prostorije muzeja gdje i pripadaju. Nema mjesta za hvalisanje, sirove ambicije, egzibicionalne seksualne prikaze, pompozna mišljenja, ili arogantna neodobravanja u Raju koji zajedno stvaramo. Sve ove stvari i još više toga pasti će kraj puta kad se zajedno premjestimo u ljubav i svjetlo nove Zemlje.

Zagrlite svakog brata i sestru koji vam se predstave dok prolazite kroz dan. Duboko pogledajte u njihove oči da vidite koliko su daleko došli na putu u svjetlo, i kolko još moraju preći. Izbrusite vještine nuđenja osmjeha onima koji čeznu za svjetlom, i odvratite se od onih koji bi vas povukli natrag u negativnosti i sumnju u sebe.

Držali smo čvrsto kormilo za vas u ovim milijunima godina, jer slobodna volja koju ste tražili da iskusite donijela je sa sobom neočekivanu bol i ogromne gubitke. Zajedno ćemo popraviti, istupiti iz iskustava, i pažljivo ćemo procijeniti rezultate ovog smionog eksperimenta. U retrospektivi, možemo vidjeti da je bilo smrtonosno miješati hlapljivu ljudsku osjetljivost, duboke sposobnosti za veliki raspon osjećaja, urođene kreativnosti i opciju da imate slobodnu volju u nižim dimenzijama, zajedno s dualnošću - poznavanje dobra i zla.

U tim završnim fazama Velikog eksperimenta na Zemlji, želimo pomoći olakšati vam put što je više moguće. Mi postupno podižemo veo da omogućimo pristup do što više vaših sjećanja, pa smo poslali naše drage sinove i kćeri svjetla, one koje nazivamo Uzašli Majstori i Arkanđeli, da donesu naše poruke ljubavi. Oni također naporno rade pružajući zaštitu i sve detaljnije informacije koje će vas voditi kroz te složene dane rastućih energija i urušavajućih institucija.

Neće vam nedostajati institucije koje su vas držale u ropstvu za bogate i moćne tajne vlade; oni su kontrolirali cijeli planet i njegove dragocjene resurse da zadovolje svoju vlastitu pohlepu i želju za vlašću. Držite se svoje čvrste vjere u nas. Nećete biti razočarani, ljubljeni. Mi smo uz vas, iza vas i iznad vas, ispunjavajući projekte koje ste počeli, gurajući blagoslove koje ste zamislili u vaše ispružene ruke, i šaljući vam iscjeljujuće energije kad vi to zatražite. Mi smo sjajan tim, vi i ja i sva bića svjetlosti koja smo poslali da vam pomažu.

Želimo ispraviti staru poruku koje vas je uvjerila da je "Bog poslao svog sina jedinca", koja se odnosi na Isusa. Ne samo da ste vi svi naši sinovi i kćeri, nego mi smo vam poslali cijelo Društvo Neba, inkarnirano i u duhu, da vam pomogne u ovoj završnoj fazi dok se Nova Zemlja materijalizira kroz napore svih nas.

Ovaj put umjesto Sanande/Isusa, šaljemo vam naš ženski duplikat, a mi smo ga pripremili da vam diktira Nova Pisma. Mnogi ispravci su sada napravljeni u tekstu i u našim Pismima vama, jer je vrijeme da znate istinu, a sada je sigurno da vam otkrijemo više priča iz pozadine, kako bi ih mogli nazvati. Naša Kathryn je došla u ovo doba uspona božanske ženstvenosti, baš kao što je njezin voljeni Sananda došao prije više od 2000 godina. Ona nosi kodove Kristove svijesti i svjetlo, koji će dovesti do uzdizanja čovječanstva i same Tere, u pripremi za vaše uzašašće, baš kao što je on učinio jako davno.

Zamolila sam Kathryn i njezin tim da radi sa Sanandom da se naprave potrebne korekcije, tako da će Nova Pisma odražavati cijelu priču o njihovom životu kao Isusa i Marije Magdalene, tako da možete vidjeti kontinuitet naše ljubavi i vodstva kroz vijekove. To je lijepa ljubavna priča, ali to je i vaša priča. Svatko od vas je sudjelovao u dirljivim uspomenama i monumentalnim trijumfima koje ćemo slaviti u narednim mjesecima.

Vi, ljubljena djeco mog srca, svatko nosi svoj aspekt svjetla i kodove ljudske evolucije. Zajedno stvarate veličanstvenu, šarenu, fascinantnu cjelinu. Volim vas više od riječi i izvan vremena. Ja sam ovdje s vašim Ocem da vam kažem -

Namaste, najdraži... Namaste

Dovršila 30. travnja 2015, Kathryn E. May, New York


© Kathryn E. May, PsyD. Dopušteno je kopiranje i dijeljenje ove poruke, pod uvjetom da je prikazana u cijelosti bez dodataka ili brisanja, a zasluga se daje kanalu i web stranici, www.whoneedslight.org. Prijevodi moraju biti odobreni od autora i pisara.Preveo: Alfred Muck - Fredi

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN