Followers

Monday, August 6, 2012

05.08.2012 - COBRA


Prilika ostvarenja 2

Druga Prilika ostvarenja za božansku intervenciju otvorit će se na planeti Zemlji. Početna točka te prilike je dan Odluke 21. listopada. Prekretnica za tu prilikku su Jedanaesta vrata 11:11 22. studenog. Izlazna točka te prilike je Dan kontakta 21. prosinca. Dok je prilika otvorena, Izvor će slati neprestane bljeskove Svjetla direktno na zmelju putem linearnog fazarnog toka usmjerenog dimenzionalnog pretvorbenog sustava AN konverzije. 21. prosinca, AN konverzija dimenzionalnog pretvorbenog sustava bit će u potpunosti aktivna na ovoj planeti.

Ova Prilika je veoma vjerovatno vremensko razdoblje za Događaj. Ne mogu vam dati nikakva jamstva da će se Događaj dogoditi u tom razdoblju jer živimo u univerzumu slobodne volje i rat između Svjetla i Tame na ovom planetu još nije završen. Ipak, ta Prilika Ostvarenja je upravo to - ogromna prilika da mi kao kolektiv napravimo taj proboj.

Još nije vrijeme za davanje informacija o Danu Oluke i Danu Kontakta. Oni mogu, a ne moraju biti u vezi sa Prvim Kontaktom.

Jedanaesta vrata 11:11 su konačna dimenzionalna vrata unutar prolaza 11:11. To je prolaz koji ubrzava konačno okončanje dualnosti za univerzum ove dimenzije, uključujući i planetu Zemlju. Više o 11:11 možete pročitati na:


Složenost valne analize pokazuje da je to razdoblje jedno od najsloženijih razdoblja u poznatoj povijesti. Također, vremenski val Sheliak dolazi u nulu na kraju te prilike, a i veliki majanski kalendarski ciklus se resetira na nulu. To znači da će to razdoblje biti hirovito, nepredvidivo razdoblje s najvećim potencijalom ikad poznatim. Svi glavni igrači su uključeni, a ulozi su visoki.

Ovo je jedan od mogućih modela koji pokazuje kako se mogu stvari razvijati:
objavio: Cobra

prevela: Marijana Pontoni

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN