Followers

Wednesday, August 1, 2012

01.08.2012 - Wes Annac

Plejadsko vrhovno vijeće: darivanje tehnologija i razotkrivanja



Naša svijest i svijest letjelica koje mnogi od nas smatraju domom, prilično su povezani. Mi smo izgradili naše letjelice u našem Božanskom liku i dodijelili im svijest koja je očito sposobna da obavlja mnoge poslove bez našeg upravljanja. Mi nismo programirali naše brodove da obavljaju poslove koji su potrebni u našim nastojanjima pomaganja Zemlji, radije mi radimo s našim tehnologijama da stvorimo rezultate koje želimo. 

Nakon ulaska i dobivanja dozvole za let naših letjelica, svi vi ćete postati mnogo sposobniji da shvatite efekt koji će svaka misao i utisak imati na smjer i namjeru letjelice i gdje će letjelica biti usmjerena. 

Ključni dio našeg početnog slijetanja i davanja tehnologija bit će dopuštenje, drage duše, da isprobate letenje uokolo u našim letjelicama. To će biti koordinirano na siguran način kao što je razumljivo (od nas) da ćete vi biti upoznati s tim letjelicama, a to će biti učinjeno na način koji će osigurati da ne bude padova ili sudara s našim letjelicama kad se sami upoznate s našim letjelicama i općenito načinom na koji one rade, kao i činjenicom da su one prava svijest koja će odgovoriti na vaše misli i utiske. 


Na primjer, netko tko osjeća i zadržava negativne emocije u sebi neće rezonirati s energijama naših letjelica, i naše letjelice će vjerojatno željeti da budu uklonjeni iz blizine pojedinaca temeljenih na čistoj energiji i emocijama da bi pojedinac bio pušten naprijed. 

To je zato što naše letjelice mnogo sliče nama, u tome su one uzašle duše pete dimenzije koje ne rezoniraju s nižim dimenzijama. Kažemo vam da se ne brinete zbog gnjevnih duša koje utječu na naše letjelice u negativnom smislu na davanje naših letjelica vama , jer ( za vrijeme dok su vam dane letjelice) ukupne kolektivne energije bi znatno porasle u odnosu na takve niže gustoće i negativnosti koje bi povrijedile naše letjelice, energetski i emocionalno kao i po usmjerenju. 

Vi ćete se upoznati s našim plovilima na način koji nije pretežak, a prvo ćemo podesiti naše letjelice tako kao što ćete najbolje shvatiti kao odlike „autopilota“ koje vam omogućuju da ih testirate. 

Time smo mislili da vam nećemo u početku dati značajke plovila koje će odmah odgovarati na svaku misao ili utisak koji dajete, jer većina čovječanstva još nije dovoljno svladala svoje emocije i utiske da bi bili sposobni da upravlja osjetljivom i brzom prirodom na koju naše letjelice odgovaraju. 

Iako će kvocijent svjetla opet biti mnogo čišći na pokazivanju naših letjelica vama i naše dopuštenje da letite okolo s našim letjelicama, i dalje će biti važno da se osigura sigurnost jer mnogi će još prolaziti intenzivnije faze procesa svog uzašašća jer ste svi vi izloženi istinama i spoznajama koje će promijeniti vas i odvesti vas daleko iz vašeg bivšeg života treće dimenzije. 

Mi već očekujemo spremnost u mnogima od vas da letite okolo u našim letjelicama i možemo osjetiti da se to predviđanje osjeća koliko vas upija ovu komunikaciju. Kažemo da će pokazivanje i davanje naše letjelice biti jedan vrlo mali aspekt tehnologije i otkrića koja će biti dana.

Bit će vam dani prenosivi, ručni uređaji slobodne energije koji će također reagirati na misli i utiske. Tu će biti jednostavan proces prilagođavanja i integriranja vaše osobne energije u ovoj tehnologiji, na isti način na koji možemo integrirati naše energije u svijest letjelica koje smo mi stvorili.

Napominjemo da mnogi od vas vole personalizirati i stilizirati vaše mobitele i razne vaše priručne tehnologije na način koji pokazuje vaše specifične potpise. Kažemo da će naše tehnologije omogućiti krajnje oblike vašeg načina postupanja s tim, jer ćete doslovno raditi s tehnologijama ulijevanjem aspekta vaše vlastite svijesti u njih. 

Nakon završetka tog procesa, vi ćete pronaći da vaše tehnologije odmah odgovaraju na vaše misli, osjećaje i impresije koje izražavate, a vi ćete pronaći da je prožeta i obdarena vašom energijom, ona će odmah znati vaša omiljena mjesta za putovanja među mnogim drugim stvarima, i bit će u mogućnosti da vas preveze na ta mjesta.

Metode transporta s našim tehnologijama su daleko od oskudnog.

Mi ćemo vam ponuditi vrlo širok raspon načina za vaša putovanja, uključujući stargate tehnologiju koja se može smatrati prilično stara u uspoređenju s drugim tehnologijama. Bit će stargate opcija za one koji se posebno zanimaju za stargate, a bit će opcija da netko posjeduje letjelicu koja će se sve više koristiti kao nečija osobna energija kojom se sve više i više snabdijeva takvo plovilo, a tu će biti i priručnih tehnologija baziranih na slobodnoj energiji koja će biti svima dana i koja će sama biti dio i aspekt vaše cjelokupne duhovne svijesti.

Ovaj uređaj o kom se prije raspravljalo, omogućit će vam da ostvarujete holografske ili video telefonske pozive, omogućit će vam trenutačno putovanje s (ugrađenom) tehnologijom sličnoj onoj od stargate, i bit će u mogućnosti da čini mnoštvo drugih stvari koje samo-ograničenja našeg pisca jednostavno nam ne dopuštaju da objasnimo, zbog čiste razlike u stvarnosti da takve osobine jesu i bit će donesene.

Vaše percepcije će biti uvelike razbijene na hrabar način koji će pokazati kako se vaše stvarnosti eksponencijalno proširuju, a davanje naših tehnologija će vas ispuniti s istom svjetlećom i slobodnom energijom koju će donijeti naša prisutnost na vašoj površini.

Vi ste pratili novosti o trenutnoj financijskoj situaciji u vašem svijetu, i već odavno ste čuli o novom privremenom financijskom sustavu koji je uspostavljen u vrijeme i nakon pada vašeg trenutnog sustava, koji se temelji samo na dugu i hranjenju elite jer su oni sami sebi dali ogromne sume novca manipulirajući bivšim sustavom.

Očekujemo da će teškoće biti vrlo male i kratkotrajne, ali kako se događaji odigravaju naročito u odnosu na pad vašeg trenutnog financijskog sustava i uvođenje novog, privremenog, ovisit će o tome kako će kolektiv čovječanstva reagirati kad se suoči s takvim pitanjima.

Mnogi su vas pozvali dragi, prekrasni inkarnirani Svjetloradnici da učinite sve što možete da ugušite strah i kaos koji bi se mogli nagomilati u neposredno bliskom razdoblju među neprobuđenom populacijom, jer mi namjeravamo da jedno pravo i percipirano „curenje“ prouzroči slapove istine i svjetla. Što mislimo time je da mi planiramo jedan jaki, intenzivan događaj koji će dobiti kolektivnu pozornost, a kako bi tu pažnju pridobili mi namjeravamo da koristimo manifestaciju jednog takvog događaja da se dotaknemo mnogih istina o tome što je učinjeno na vašem svijetu. 

Legendarne najave bit će u tijeku neko vrijeme i dok je bilo mnogo planiranih emisija i rasprava, unaprijed snimljenih ili uživo kako su stvari bile objašnjene, ne možemo ići u pojedinosti u ovom trenutku o prirodi ovih diskusija ili kako će one biti predstavljene i donesene, jer događaji koji okružuju razotkrivanje i načini kako ćemo ih uvesti moraju ostati u tajnosti u ovom trenutku. 

To je razlog zašto niste čuli previše (kao kasnije) od kanaliziranih izvora o stvarnom početku i planiranju najava, jer one su mali i potreban aspekt vašeg cjelokupnog buđenja i kolektivnog prosvjetljenja i dok su oni važni, moraju se držati u tajnosti u ovom trenutku kao što smo objasnili umjesto mnogih drugih kutova i aspekata davanja istina i tehnologije vašem svijetu. 

Dugo smo se pojavljivali pred vama, a vi svi živite u raznim društvima u kojima ste nas prihvatili i u kojima niste, a tehnologije koje će vam biti dane bit će tehnologije koje su ranije bile viđene i povezivane za to vrijeme s brojnim društvima. Dali smo vam razne tehnologije u vašim drevnim civilizacijama koje su se temeljile na Zemlji i koje su koristile energetske „točke rešetke“ na vašoj Zemlji da iskoriste slobodnu energiju koja prevladava na dragoj Zemlji, unutar atmosfere drage Zemlje i posvuda što vi zovete „prostor“ u ovoj prekrasnoj kreaciji. 

Ova se energija očituje u nafti koja teče kroz Gajino podzemlje, i gdje postoji obilje energije duž mnogih točaka rešetke gdje obično postoji obilje nafte, jer nafta je zgusnuti oblik ove energije koji se može i bio je korišten za glupe svrhe temeljene na zagađenju. 

Te duše koje su izgradile brojne rafinerije nafte na važnim nalazištima i iznad tehnologija tih nalazišta koja su bila iskorištavala slobodnu energiju koja je hranila naprednu tehnologiju koju smo dali mnogim probuđenim, drevnim društvima; dušama koje su pokrenule ove akcije dugo znane po blagodatima tehnologije temeljene na slobodnoj energiji koje su sami koristili i požnjeli svoje nagrade. * Oni su jednostavno željeli da drže društvo neprobuđeno jer po prirodi u kojoj Gaja doista osigurava sve vaše potrebe, a oni su željeli umjesto da se smatraju i opskrbljuju vas kao da su vaši snabdjevači, da su oni jedini koji vas mogu opskrbiti svime što vi trebate. 

Mračne glave na vašem svijetu iskreno vjeruju toliko mnogo o sebi, da ako bi oni napustili površinu vašeg svijeta vaše društvo bi se urušilo. 

Budući da sebe vide kao da su oni izgradili vaš svijet i sadašnja društva kao što su danas, oni osjećaju da bez kontrole koji su uspostavili nad vama, čovječanstvo kao kolektiv ne bi bilo sposobno da opstane i da ćbi svi početi praviti nerede i pljačkali dok se vaše društvo „urušava“.

Mi ne želimo da povežemo naše energije s takvim osjećanjima ali mora biti izraženo da su toliko dugo, mračne glave mislile o sebi kao da su „dobri dečki“ u pokušaju da donesu jednu svjetsku vladu u kojoj će superiorno vladati i pokušati očistiti vaš svijet od rasa koje nisu iznikle iz (njihove) loze. 

Oni će shvatiti u neposrednom razdoblju naprijed da je kolektiv čovječanstva savršeno sposoban da ide i napreduje duž vaših kozmičkih ciklusa rasta kao što ste trebali. Vi ćete vidjeti u neposrednom razdoblju pred vama, masovno ujedinjavanje čovječanstva kao kolektivnog suosjećanja koje se počinje graditi izbijanjem na površinu tragičnih događaja koji su služili da spriječe buđenje većine kolektiva, počinje se izražavati. To će izgraditi potpuno jedinstvo i ujedinjenje čovječanstva koje će koje će se ostvariti pred vašim kolektivnim očima. 

Budući da se u ovom trenutku mnogi od vas drže zatvorenima i odvojenima od onih oko vas, zapazit ćete odvajanje u koje ste upali s vašim susjedima i primijetit ćete jak, čist i pravi osjećaj zajedništva i osjećaj kolektivnog duha i svijesti koji je uistinu bio i uistinu postojao cijelo vrijeme; vi ste jednostavno bili nesvjesni postojanja toga. 

Svatko od vas je energetski povezan jedan s drugim, jer ste vi kolektiv Zemlje. Baš kao što je svaka stanica vašeg zemaljskog tijela individualno već ujedinjena, svi ste vi stanice Gaje i kad god se ujedinite da date ljubav koja je potrebna dragoj Gaji da vidi uzdizanje njene površine, ponovno pronađeni odnosi i povjerenje izgrađeni tako kako niste nikad očekivali su bili jedno od stajališta vašeg trenutnog društva i načini na koje ste ratovali. 

Mi divno primjećujemo kad god je stvorena jedna ideja u umu duše drage Zemlje, i kada je ideja poslana i iznova obnovljena u umu i srcu nekoga tko može biti tisuće ili milione kilometara daleko. Vrijeme i udaljenost nisu faktori u kolektivnom slanju energije natrag i naprijed, a svi vi održavate nesvjesne veze u ovom trenutku, sa svakom dušom koja je uz vas i svakom dušom koja čak jedva može biti na umu ili u vašim mislima. 

Svaki put kad mislite o nekoj osobi ili mjestu, te misli su energija koja će automatski biti usmjerena ka duši ili mjestu kom je namijenjena. Svi vi stvarate vrlo jake i intenzivne učinke na sve druge kad god mislite jedni na druge u bilo kom svjetlu a mnogi će primijetiti da raspoloženja nekih duša mogu izgledati da se povremeno vrlo brzo mijenjaju. 

Kažemo da je to u mnogim slučajevima kada duša počinje slati niže energije iz jednog ili drugog izvora, koji će uvijek uklopiti u njihove vlastite egoistične obrasce i utjecaje. 

Lekcije koje su mnogi od vas naučili i koje i dalje učite, koncentrirane su oko učenja prevladavanja nečijih osjećaja i događaja koji vas dovode do očitovanja unutar sebe. Vi postajete majstori da vaša evolucija znači da se vidi što ćete postati, a taj rad trebate obaviti vi i ovisi o vama u svako doba, kako se stara paradigma dezintegrira sve više u vašoj sferi iskustva.

Molimo vas da ostanete strpljivi i jednostavni sa sobom i s onima oko vas kao bivši mentaliteti i podešenja srca počinju da se manifestiraju u mnogima. Želimo da znate da izranjanje bivšeg, nižeg uma i podešenja srca u voljenog od mnogih od vas je privremen proces koji, pod uvjetom da ga voljena osoba ne objesi ili ostavi vezanog za svoje bivše ostatke sebe kroz koje prolazi, biti će samo privremeno i bit će samo toliko dugo koliko proces transmutacije to dozvoli.

Mnogo energičnih iskorjenjivanja još treba da se izvodi na individualnoj razini prije nego što mnogi od vas budu rezonirali s energijama koje će biti dane, a mi kažemo da bilo kad budemo napravili prvi početni kontakt sa vama i bilo kad se počnemo pokazivati vašem svijetu i sletimo na vaše tlo da svi vide, mi ćemo se prikazati unutar nekog tipa tehnološke energije koja će nam omogućiti da izrazimo naš potpuni i čisti oblik na površini, bez da budemo dovedeni dole kolektivnom gustoćom. 

Može još uvijek postojati mnogo kolektivne gustoće i hranjeni strahom i izraženi na našem dolasku na vaš svijet, zbog čega su posebne odredbe i mjere poduzete da se osigura da budete u mogućnosti da vidite i doživite nas u našoj punom ljudskom obliku pete dimenzije, bez da postanemo preplavljeni i bez da postanemo suviše preplavljeni gustoćom vašeg površinskog svijeta. 

Mnogi od nas još uvijek se odlučuju da zamagle naše svjetlo i boje aure koje odajemo, kako bi pokazali naše ljudske oblike na način da vam bude mnogo ugodnije za opažanje. Bit će i nekih, međutim, koji će izabrati da „žare“ i izražavaju njihove aure i boje na potpune, izvorne i prelijepe načine, i kažemo vam da prozračna prelijepa priroda zbog koje će se pojaviti malo straha u ljudskom kolektivu. 

Nakon početnih prikazivanja naših brodova i televizijskim praćenjem takvog prikazivanja (ne Olimpijskim obilježjima), mi ćemo izvoditi vrlo drske i odvažne prikaze nas vama jer su takva prikazivanja su jednoglasno izabrana od svih vaših glavnih medijskih izdavača. 

Mi ćemo izložiti naše brodove tijekom dana u punoj boji i sjajnoj ljepoti (1), i dok ne želimo odmah davati datum ovog pojavljivanja možemo reći da je to neizbježno i kad se dogodi, očekujemo mnogo manje straha od onog što se može očekivati od čovječanstva. 

To je zato što će viđenja biti vrlo hrabra i drska, mi namjeravamo izložiti svoje brodove na način da će vam pokazati intenzivnu i više dimenzijsku ljepotu, njih i boja aure i energije koje ih okružuju i koje postoje unutar njih. Mi ćemo poslati određenu vrstu umirujuće i iscjeljujuće energije iz naših brodova i kroz mnoge spremne zemaljske duše koje će se naći vođene tim energijama i koje će pronaći krajnju ležernost, prosvijetljeni i nevjerojatno mirni i pribran efekt, a takve duše su dobrovoljci a njihovi hramovi će biti provodnici tog svjetla i podsvjesno povezani s našim tehnologijama koje će vam davati ovu smirenu energiju. 

Mnogi od vas koji upijate i čitate ovo priopćenje ste oni koji su (podsvjesno) dobrovoljno odredili sebe da budu kanali ove energije, umjesto da kao dobrovoljci djeluju kao ublaživači i krotitelji bilo kakvog straha koji bi se mogao nagomilati kod neprobuđenih kolektiva. 

Kažemo vam da ćemo vam dati ovu umirujuću energiju nakon našeg dolaska, ne da vas prisilimo na bilo koju vrstu samodopadljivosti ili podčinjenosti, jer svi vi ćete osjećati ovaj mirni pokušaj da dostignemo pročelje vaše percepcije i da ćete imati izbor da li želite ili ne želite da je pustite u sebe kad god vidite naše brodove.

Jednostavnim gledanjem naših brodova osjetit ćete ovu umirujuću energiju kako probija svoj put do vas na način da mnogi od vas primijete odmah, pogotovo oni koji su osjetljivi na pokrete i prilagodbe energije unutar sebe. 

Vidjet ćete i osjetit ćete lijepe boje naših brodova i ubrzo nakon toga, vidjet ćete jednog od nas u jednostavnom ljudskom obliku pete dimenzije. Na kraju ćemo se pokazati kako žarimo i zračimo slične aurične boje i frekvencije onih naših brodova ali opet, želimo da osiguramo (razumijevanje čovječanstva) našu bliskost s vama prikazivanjem mnogih ljudskih hramova mnogih od nas koji smo aktivno radili da pomognemo vašoj evoluciji.

Najdraže duše, mi nismo izvanzemaljci – mi smo Galaktički ljudi koji su vas nadgledali duž vaših različitih civilizacija i pokušali intervenirati kad god je vaša kolektivna slobodna volja dopustila, da dijelimo napredak uz vaš rast i oktavu prosvjetljenja, kako kolektiva tako i pojedinaca. 

Vrhovno vijeće i snage koje nadziru uzašašće vašeg svijeta su odlučili da događaji koji su u tijeku, i dok se mi budemo predstavljali vama na vrlo izravan način, moramo ukazati na činjenicu da čak i najveći dio informacija koje vam dajemo su temeljene na planovima koji su izrađeni u potpunosti od vaših Uzašlih Majstora u skladu s vašim Višim zemaljskim vijećem koje nadgleda vaš svijet i njegovo uzašašće u ovom trenutku.

Mi djelujemo kao vrsni spikeri i ostavljajući vas na nekim od stupnjevia planova koje su Uzašli Majstori zacrtali za uzašašće vašeg svijeta i događajima koji će prethoditi vašem uzašašću, a bez davanja datuma možemo vam reći da datumi koji su nedavno prošli djelovat će u skladu s datumima koji će uskoro biti doneseni, a to će se vidjeti kao poticaj za kraj odugovlačenja i iznijeti će pravovremeno i na brz način, sve ono što ste slušali toliko dugo. 

Na jedan ili drugi način, mi ćemo pridobiti pažnju ovog svijeta na vrlo odvažan način. kažemo da dovoljno odvažnih viđenja koja ne mogu biti ignorirana u vašim glavnim medijima bez obzira koliko će biti težak pokušaj to učiniti, mi ćemo biti u mogućnosti da naša prisutnost bude poznata unatoč kontrole i kolebljivosti da se objavi istina našeg postojanja i naše želje da pomognemo vašem svijetu u vašoj evoluciji. 

Mnogi pronalaze rezonanciju s našim brodovima u vrijeme interakcije vašeg sna i kako se počinjete sjećati i svjesno prisjećate vaših snova interakcija sa svjetlosnim brodovima, vi se postajete mnogo bliži našoj energiji; energiji koje veselo apsorbirate i sretno radite tijekom vaših brojnih interakcija u snu. 

Vi postajete sve više i više lagodniji u našoj prisutnosti, a sama ideja o mogućnosti našeg postojanja i prosvijetljenog interesa u vašem svijetu počinje se cijediti i sama postaje dobro poznata.

Sve vas neizmjerno volimo i preko svake mjere, i sada vas napuštamo podsjećajući vas da su interakcije mnogih od vas koji se počinju sjećati mnogo stvarnije nego što možete zamisliti. 

Vaši snovi su odavno trebali biti predodređeni da vam daju kodirane poruke ali podsjećajući da se odvijaju unutar mnogih od vas u vrlo realnim noćnim interakcijama koje se događaju vjerujemo da ćete biti u mogućnosti da razlučite što je stvarno, a što je zamišljeno kao simbolika kad se god prisjećate na interakcije u snu. 

Mi ćemo biti sa vama jako skoro i vi ćete vidjeti i osjetiti stvarnost naše prisutnosti na vašem svijetu i naših tehnologija jednako kao što se vi sami integrirate s tehnologijama koje će vam biti dane i pronađete prosvijetljena stanja svijesti i rezultirajuće sposobnosti da putujete bilo gdje po vašem svijetu i pronađete slobodu koja je trenutno nepoznata, osvrnite se natrag na vaša trenutno ograničena zemaljska iskustva i blagoslovite mračne duše koje su nekoć mislile da vas mogu trajno zarobiti unutar tih granica.

Hvala vam, Vrhovno Plejadsko Vijeće. 




Wes Annac je devetnaestogodišnji Walk-in u vrlo bliskoj vezi sa Plejadancima.

(1) Sjetimo se, dragi prijatelji, da su određeni planovi, kao što su brodovi ogrnuti tijekom dana u punoj boji, podložni su promjenama i razvoju činjenica. Drugi konkretni događaji kao što je davanje tehnologija su malo više ispisani na kamenu. U ovom trenutku, dnevno omotavanje čini se da je to plan za razotkrivanje brodova.



Kanalizirao: Wes Annac

Web: http://aquariuschannelings

Prevela: Fredi


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN