Followers

Wednesday, August 15, 2012

15.08.2012 - Mihael - Ron Head


Ovo je za vas početak velikog koraka naprijed – Mihael

15.08.2012

Još jednom vas pozdravljamo na ovaj dan s novostima o velikoj promjeni. Mnogi od vas se pitaju što se događa. Molimo vas održavajte svoj centar, a mi ćemo objasniti.

Rečeno vam je o devet dana iznimno pojačanih energija i znate za poravnanje planeta koje se dogodilo. Sada će vam se u početku činiti da se sve oko vas raspada. Ono što se zapravo događa jest da stvari koje još treba rasčistiti u vama, pojavljuju vam se iz skrivenih kutova vašeg bićra. Govorili smo vam o toj mogućnosti, također. Nemojte se involvirati u te stvari. Držite svoj centar i promatrajte, da. Zatim otpustite iz svoje pažnje i dopustite da idu svojim putem. Pošaljite ih natrag Stvoritelju. Više vam nisu potrebne. Zamijenite ih svime od bezuvjetne ljubavi koju možete udahnuti u sebe.


Ovo je za vas početak velikog koraka naprijed. Dopustite novim sebstvima koja ste pažljivo oblikovali da se time pozabave i vi ćete sasvim dobro preći preko toga. Vidimo da mnogi od vas upravo tako čine i ponovo se osmjehujemo kad vidimo vaše iznenađenje samima sobom.

Dopustite da ovo vrijeme prođe. Bit će nemirno, možda, za neke. No, osoba koju ćete otkriti da jeste na kraju ovog razdoblja bit će vrijedna malih poteškoća na koje ćete naići. Ukoliko se neke stvari koje prolazite budu činile preteške, tada shvatite da je vrijeme sada kratko i da imate mnogo toga za postići.

Još jednom vam kažemo da je pravi fokus u ovo vrijeme vaše vlastito uzašašće. Kada bi se svi toga držali, sav izvanjski cirkus koji vam pokuša odvući pažnju ubrzo bi nestao. To će biti riješeno. Ne morate mu posvećivati više pažnje nego što zaslužuje, što nije puno, osim ukoliko zakuca direktno na vaša vrata, a to se rijetko događa.

Sada shvatite da su vaše reakcije na ono što se događa u vaše vlastitom životu najvažnija stvar za vas u ovom razdoblju. U većini slučajeva, nikakva reakcija osim otpuštanja bila bi najbolje rješenje. U drugima, možete pronaći da su prihvaćanje i zahvalnost nove kvalitete koje ste otkrili.

Provest ćemo vam kroz to i pomoći kako budete tražili, kao što smo uvijek i činili. Ne želimo ništa drugo neg biti od pomoći. Sada osjetite našu blizinu. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/08/15/this-is-the-beginning-of-a-huge-step-forward-for-you-michael-channeled-by-ron-head/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN