Followers

Sunday, August 19, 2012

19.08.2012 - Mihael - Ron Head


“Ne prihvaćajte nadomjestke." - Mihael

19.08.2012

Naša srca su ispunjena zahvalnošću za vašu čvrstu odlučnost i neprestane napore da se uzdignete u svjetlo. Znamo da ne vidite još u potpunosti dokle ste stigli. Razmislite koliko malo promjena zapažate na svojoj djeci od dana do dana, a zatim iznenada primjetiti koliko su narasli. Ukoliko biste mogli vidjeti koliko je teško i dugo bilo vaše putovanje, bolje biste razumijeli naše poštovanje vaših sadašnjih ja. Potičemo vas da se doživljavate onako kako vas mi doživljavamo. Iako niste morali doći ovdje u ovo vrijeme, ipak ste to učinili. Bez odustajanja, ustrajali ste na kursu. Ne vidići i ne razumijevajući, činili ste sve što ste mogli. Doista ste najsnažniji od najsnažnijih. Gotovo je vrijeme da vidite i da se sjetite.


Bit će mnogo toga čega će se biti vrlo teško sjetiti. No, to će daleko premašiti radost sagledavanja onoga što ste postigli. Sada ponudite iz ljubavi i pomognite drugima da sada prijeđu liniju cilja. Doista je još tako malo ostalo za preći. Primit ćete svoju nagradu. Odmorit ćete se. Znajte, ipak, da je vaše putovanje vječno.

Prilično skoro ćete pronaći drugo putovanje, drugu planinu, drugu igru. Ne trebate se brinuti da će dualnosti ikada više biti uključena u vašu budućnost. Ta igra je dobivena. Sjetite se kako ste, kao djeca, uvijek pronašli nove i drugačije stvari za raditi, nove načine igre? To je prirodan i prekrasan dio onoga tko ste vi. Ne treba biti pobjednika niti gubitnika. Trčanje, skakanje, smijanje, traženje i opažanja čuda u svemu je prekrasan dio bivanja djetetom. Ima toliko toga čemu se možete radovati. Zidovi kutije u koju ste bili zatočeni uskoro će biti odstranjeni. Znajte to i bit ćete sposobni čvrsto stajati još to malo koliko je potrebno.

Osjetite u svojim srcima kako raste novo ja koje živi u vama. Čvrsto ga prigrlite i zaštitite pod svaku cijenu i shvatit ćete, upravo kao što obećajemo, da vas je ono zaštitilo. Prava moć tog unutrašnjeg ja uskoro će vas zapanjiti i zadiviti.

Ljubite jedni druge i naučiti djelovati za dobrobit sviju. Ovo je novi svijet koji će napokon biti vaš. Vrijeme je da vaš san postane vaša realnost. Kao što vaši oglašivači vole reći: "Ne prihvaćajte nadomjestke."

Iz još veće blizine vam sada govorimo. Osjetite nas u svakom dahu i otkucaju srca. Ukoliko trebate nježnu ruku ili rame tijekom vašeg dana, znajte da smo tu. Ukoliko se čini da ne postoji put prema naprijed, zamolite našu pomoć. I ukoliko opazite mali znak naše prisutnosti, kao što neki od vas uče činiti, nasmiješite se i pozdravite nas. To jako volimo. Dobar vam dan do našeg slijedećeg razgovora, dragi prijatelji.

kanalizirao: Ronald Headhttp://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/08/19/accept-no-substitutes-michael-channeled-by-ron-head/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN