Followers

Tuesday, August 7, 2012

07.08.2012 - Mihael - Ron Head


Vihor će vas pomesti, moji prijatelji - Mihael

07.08.2012

Dakle, nalazimo se uoči Lavlje kapije. Nećemo o tome što će vam to donijeti jer su tu informaciju jako dobr drugi objasnili. Reći ćemo vam, ipak, da će se vaši unutrašnji ja mijenjati u stupnjevima rasta kao što nikada do sada niste iskusili. Vrlo pažljivo su položeni temelji, sve do ove točke, za one između vas koji su to tražili i dopustili da se to dogodi. To će sada omogućiti da se nastavi sa stvarima daleko bržim tempom.

Mnoštvo malih, sićušnih promjena će se sada početi objedinjavati u ogromnu realizaciju i promjene svrhe, namjere i razumijevanja. Neki će, tamo gdje je to potrebno , doživjeti fizičke promjene, iscjeljenja. Zatražite. No, nakon što zatražite nemojte zaboraviti dopustiti, prihvatiti i iskazati zahvalnosti. Sada ne postoje granice u tome što možete mijenjati osim onih u vašem umu.


Pronađite svoje "da, ali" i svoje "kad bi samo" zidove. Shvatite od čega su vas tako sigurno štitili. Zahvalite im i otpustite ih iz dužnosti. Pogledajte dalje od njih u novi život koji želite za sebe. Ukoliko čitate ove poruke i razumijete ono što dajemo, vi ste spremni poduzeti te slijedeće korake, ukoliko to želite. Potrebna energija, a doista je neizmjerna, i informacije su pružene i nastavit će preplavljivati vaš svijet u sve većoj količini. Broj vas koji se osvještavaju u to je svakoga dana sve veći. Mi smo zadivljeni, premda smo to sve promatrali od početka.

Ipak, vidimo da mnogi stoje kraj puta, čitajući iste stvari i govoreći da su to sve gluposti. Oni kažu da se to ne događa. Mi odgovaramo, da, u pravu ste. Sada je vrijeme da se zagledate u sebe i zapitate se zašto je tako. Jedina stvar koja stoji između vas i promjena koje drugi doživljavaju je odluka. Nemojte se bojati donijeti je. Odlučite i dopustite mogućnosti. ne, vi ne možete vidjeti unutarnju promjenu i radost u drugima, niti će itko drugi vidjeti vašu... u početku. No, vidjet ćete, a o tome se i radi. Ukoliko poduzmete taj prvi korak, korak koji su i drugi napravili, ostat ćete izvana gledajući prema unutra i pitajući se o čemu se radi. Sada ste vidjeli dovoljno da biste znali da se nešto događa. Bit će vam izražena dobrodošlica i bit će vam pružena pomoć koliko god dopustite i zatražite. No, vi morate to započeti. Vi morate napraviti taj prvi korak.

Vidimo i mnoge koji se počinju ogledati i tražiti pomoći vodstvo koje im je potrebno. Zagledajte se u sebe i pitajte svoje vodiče i anđele. No, također, kažemo vam da su mnogi pripremani da pruže odgovore iskrenim tražiteljima. Pronalazit ćete sve više i više njih oko sebe. Ipak, moglo vi vam teško biti odrediti na prvi pogled tko su oni, a tko nije baš toliko povezan s najvišim i najboljim za vas. Naš savijet jest da budete dovoljno strpljivi da dopustite svojim srcima da vas u tome vode. Ukoliko ćete pažljivo slušati, znat ćete. To je dio razboritosti o kojoj vam govorimo. Uvijek tražite osjećaj ljubavi u onome što vam je rečeno. Na taj ćete način znati.

Vihor će vas pomesti, moji prijatelji. Vi ste spremni za to. Sjetite se riječi koje smo tako često koristili, mirnoća, centar, strpljenje, razboritost i fokus. I ukoliko shvatite da se na trenutak gubite na svom putu, pozovite nas. Mi smo s vama i radosno ćemo vas vratiti u centar.

Naša današnja poruka ovdje završava, no razgovarat ćemo uskoro. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

Web: http://oraclesandhealers.wordpress.com

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN