Followers

Friday, August 10, 2012

10.08.2012 - Mihael - Ron HeadFokusirajte se na svoj ras i oduprite se svim pokušajima ometanja – Mihael

10.08.2012

Važno je da ponovo danas razgovaramo. Primili ste veliku količinu novih informacija. Primili ste i veliku količinu prerađenih i proširenih dezinformacija. Svi napori da se izazove više straha i sumnje u vašim umovima angažirani su u ovom trenutku.

Mnogi svjetloradnici su još uvijek dovoljno zbunjeni da čitaju i prolijeđuju te stvari. "Što ako smo u krivu? Što ako je ovo točno?" mislite. Nakon svih tih života indoktrinacije i loših iskustava, mi doista razumijemo. Veoma je, veoma lako prepustiti se utjecajma na ovaj način. Dragi prijatelji, molimo vas da se uzdržite od širenja tih stvari kad ih vidite. Bilo bi najbolje kad biste ih u potpunosti zanemarili.


Doista će biti povremenih događanja koje biste željeli izbjeći. Uvijek je bilo. No, ne služi nikakvoj korisnoj svrsi da proslijeđujete te priče što predviđaju masivne katastrofe. Mogli bismo sastavti veoma dubu listu stvari koje vam se govore, a koje će uzrokovati masovna uništenja u ovom razdoblju. Mogli bismo i istaknuti da vam se opetovano govori da je sve u redu i da će se vaš novi svijet manifestirati unutar nekoliko mjeseci. Mislimo da je vrijeme da sami odaberete kojem scenariju želite vjerovati.

Znamo da pratite razne komunikacije od anđela, arkanđela, majstora i zvjezdanih ljudi. Znamo da ste razvili osjećaj razboritosti o tome što je istinito, a što ne. Pa ipak si dozvoljavate da budete izbačeni iz centra tim stvarima. Neke od njih su dobronamjerne prognoze ljudi koji vide okolnosti koje postoje, no nemaju uvida u tok događaja koje je Božasko pokrenulo. Drugi jednostavno prenose stara predviđanja onih koji vas žele držati van ravnoteže čim je više moguće.

To će opasti dok se približavamo konačnom buđenju, no nastavit će se sve dok ne budu imali daljnje utočište. Mnogi od njih zapravo vjeruju da su u pravu. Mnogi jednostavno odbijaju prestati. Ali, kao postaje sve više i više jasno da je gotovo, mnogi 'vide svjetlo' po prvi puta.

Dogodit će se nekoliko proboja dobrih vijesti u slijedećim tjednima. Pazite na njih i tražite mogućnosti dobrog čak i u pričama koje se izvještavaju u negativnom svjetlu. Vaši mediji nisu još uvijek slobodni izvještavati istinu, čak i kada je vide. No, primjetili ste u nekoliko slučajeva njihove testiranje razmjera njihove slobode, čak i sada. Vidjet ćete uskoro još i više.

Da skratimo našu današnju poruku, održavajte svoju vezu i fokus na vašem rastu i oduprite se svim pokušajima ometanja. Mi smo s vama. Doista, mi smo tu, u vašim srcima. Vi ste nježno voljeni i zaštićeni. Budite u miru u srcima, a mi ćemo uskoro ponovo razgovarati. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/08/10/focus-on-your-growth-and-resist-all-attempts-to-distract-you-michael-channeled-by-ron-head/Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN