Followers

Friday, August 24, 2012

Mihael - 24.08.2012Pozdravite svoje istinsko ja koji se pomalja. Dišite - Mihael

24.08.2012Naša današnja poruka je ona opreznog optimizma. Vi se trenutno u najmoćnijim energijama koje ste do sada iskusili i one neće jenjati još nekoliko dana. Većina vas koji ovo čitaju nisu imali negativne reakcije. Ipak, molim vas da budete svjesni mogućnosti da oni oko vas postanu uznemireni.

Veliki dio uznemirenosti mogao bi biti rezultat nedovoljno rasčišćenih problema iz prošlosti. Molimo vas da se suzdržite od osude tih duša i zadržite svoj mir i centar ljubavi. 

Primjetit ćete i drugi nagli skok u razotkrivanju tajnih istina i ciljeva. I o tome smo već govorili. Mačka na repu, mislimo, neće zadržati puno dlaka. To će uskoro doeseći razinu kada će se činiti da ne postoji moguće rješenje, da je sve izgubljeno. Kažemo vam, kao što smo već i prije govorili, da je u tom trenutku dosegnuto vrijeme novog početka. 

Vaš zadatak, do tog trenutka, i istinski i nakon njega, jest da se koncentrirate na otpuštanje svega što ne želite nositi u svoje buduće živote. To se upravo sada pojavljuje u vašem životu sa tom svrhom. Obratite pažnju samo onoliko koliko je nužno da to prepoznate i dopustite da prođe iz vašeg života po posljednji put. Zahvalite tome na pouci koju vas je podučio i otpustite. 

Osjetite novopronađenu slobodu i svrhu koja postaje vaša dok asimilirate bezuvjetnu ljubav koja vas sada okružuje. Pozdravite svoje istinsko ja koje se pomalja. Dišite. 

Ovo je naša kratka današnja poruka. Prihvatite ono što vam je darovano u ovom razdoblju sa zahvalnošću i nastavite održavati vašu viziju novog svijeta u vašem srcu. Imajte ljubav uz sebe dok ponovo ne budemo razgovarali. Dobar vam dan. kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN