Followers

Thursday, August 2, 2012

Mihael - 02.08.2012Svatko od vas je jedinstveno, moćno i prekrasno biiće - Mihael 

0208.2012


Pozdrav svima vama ovoga jutra dok prolazite kroz energije punog mjeseca. Dopustite da progovorimo o onome što je sad toliko moćno da vas je probudilo. Uviek govorimo o tim stvarima, tako se čini. No, mnogi osjećaju te stvari po prvi puta i ne znaju gdje dobiti objašnjenja. 

Prije smo vam rekli da će te frekvencije nastaviti rasti u snazi i svrsi. Dok su vam mijenjale molekularnu strukturu, učinile su to sigurnijim za vas i, u većini slučajeva, malo ugodnije. Sada ste došli do točke kada možete podnijeti, bez štete, cjelokupnu promjenu vašeg cjelokupnog tjelesnog sutava ukoliko se niste opirali onome što je trebalo biti učinjeno. Savjetujemo vam da se prepustite toku tih stvari i zapamite da ih se izvršava ne samo da bi se osiguralo vaše uzašašće, već i vaša stvarna dobrobit. Upamtite, nitko još nije prošao kroz sve to u svom fizičkom tijelu, niti na Zemlji, niti na bilo kojoj drugoj planeti. 

Neki od vas su se prijavili iskustiti te stvari kao svojevrsni test da bi vidjeli s čim se mogu nositi, a s čim ne. Svari su bile veoma, veoma neugodne za neke od njih u određenom razdoblju. Oni će, naravno, biti izuzetno radosni zbog ishoda svojih odabranih putovanja, no kažemo vam da im svima mnogo dugujete. Jer zbo onog što su oni prošli, mnogi od vas sada su sposobni ići tim putem da malo ili nimalo bola, čak do točke da to niti ne primjećujete. Neki čak pozdravljaju i uživaju u svakom koraku procesa. Iz perspektive vašeg uzašašća, osam sati polusna kroz stanično i molekularno pobuđivanje neće se činiti previsokom cijenom. 

Kao i prije, to će služiti tome da vas se pripremi za fizičke, ali i ne fizičke stvari koje vam se počinju manifestirati. Vaša tijela se pripremaju da prime mnogo, mnogo više svjetla cjelokupnih vas. Ovisno o tome gdje se nalazite individualno na svome putovanju, već ste možda počeli primjećivati nove mogućnosti koje će vam to pružtiti. Ne možemo vam dati popis. Postoji bilijun mogućnosti. Bilo bi to kao da pokušavamo dati popis svih mogućih okusa juhe. Svatko od vas je proveo mnogo vremena i iskustva u prikupljanju sastojaka. Samo uživajte u okusu juhe koja ste vi i zabavite se kušajući sve druge oko vas.

Svatko od vas je jedinstveno, moćno i prekrasno biće. Sada je vrijeme da se probudite u potpuno razumijevanje te biti. Obećajemo da se ova vožnja zabave tek zagrijava. Vi poduzimate surfanje, skakanje bungee jumpingom, skakanje s padobranom, vožnju na divljim voda vaših vječnih života. Podignite ruke i vrištite od veselja. I mi plješćemo dok uživamo s vama. Pozovite nas i bit ćemo vam još bliže nego sada. Osjetit ćete to ako želite. Razgovarat ćemo uskoro ponovo. kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN