Followers

Friday, August 17, 2012

17.08.2012 - Mihael - Ron Head


Nastavite jahati valove, no izvadite plesne cipele – Mihael

17.08.2012

Drago nam je da se toliko vas raduje našim porukama i da ih čitate. Dok osjećate da imaju povoljan utjecaj na vaša vlastita srca i svijest, ja, Mihael, vas uvjeravam da dosežu dalkeo dalje nego što pretpostavljate. Bivate pripremani da budete mirne i sigurne stijene tako da se drugi mogu osloniti na vas i predivno napredujete.

Još uvijek malo primjećujete, za sada, energetske promjene koje se zbivaju u vašim tijelima pa čak i vašoj DNA samoj. Promatrajte korisne promjene kojima ste se dugo nadali. Nemojte biti suzdržani u dopuštanju da vaša nada postane namjera jer će to prirodno postati kada ćete razumjeti snagu koju vaša svijest ima na vaša fizička bića. Kako počinjete uviđati te stvari, promotrite svoje snove i utkajte u njih svoju namjeru. Postanite stvoritelji koji ste došli ovamo biti. Počnite razmišljati o sebi i poonašati se kao o stvoriteljima koji doista jeste.


Sada vam kažemo, i to ne po prvi put, da se sada samo prisjećate onoga tko ste oduvijek. Postoje neki koji čine sve da bi vas spriječili u tome, no njihovo vrijeme je gotovo. Sada je samo nužno da ostanete fokusirani na svoje vlastito uzdignuće, još malo vremena. Možda vam se neće tako činiti kada se osvrnete, no održavajte svoj centar i vrlo brzo će se promijeniti vaš svijet oko vas.

Pronaći ćete dokaze o tome u vašoj prošlosti, ukoliko je istražite. Promjena, u početku spora, hrli prema neizbježnom jednom kad se dosegne ivica. Ponudili smo vam, a to ćemo i danas, slike veličanstvenih vodopada ponad vaših zemalja. To je točna slika koju možete imati o onome što se zbiva. Dok namjerno miješamo naše metafore, nastavite jahati valove, no izvadite svoje plesne cipele.

Znamo da ovakav tip poruka privlači mnogo komentara onih koji su obeshrabreni i bez iluzija, koji osjećaju da im se ništa ne događa. Još jednom ih potičemo da donesu odluku da počnu mijenjati vlastitu svijest. Sva pomoć će im biti pružena ukoliko je zatraže. Promjena nikada nije bila učinjena vama, već od vas. A vrsta promjene koja je potrebna da bi se promijenio cijeli vaš svijet preko noći počinje u milijunima srdaca.

To se događa dok razgovaramo. Dokazi počinju biti objavljivani o sve više pozitivnih znakova, u početku će biti ismijani u pokušaju da ih se diskreditira. Čak i pokušaji da vam se ponude očito lažni dokazi da bi se diskreditiralo prava događanja, bit će učinjeni. Ovo je vrijeme da vaše moći razbora dospiju u prvi plan. Kome vjerovati? Što vam vaše srce govori? I u redu da pričekate još dokaza prije nego odlučite. Samo je jedna od stvari od ključne važnosti. Morate ostati čvrsti u vašoj odlučnosti da ostvarite vašu viziju u stvarnosti.

Zamolite vašeg Stvoritelja, zamolite nas i zamolite svoje više ja za bilo što što trebate da bi postigli tu jednu stvar. Bit će uredu da ostavite sve drugo da se riješi samo jer sigurno hoće. Mislimo da možete vidjeti iz naših poruka kako se mi osjećamo. Naša ljubav i poštovanje za one koji su se dobrovoljno javili da čine ono što vi činite, neizmjerni su. Ja, Mihael, i svi uz mene, želimo vam dobar dan i mir u srcima.

kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN