Followers

Friday, August 24, 2012

Mihael - 24.08.2012



Ne postoji odvojenost od Izvora - Mihael

24.08.2012



U skladu s vašim željama da primite nove i značajne informacije za one koji slijede ove poruke, željeli bismo ponuditi slijedeće. Unutar tjedna bit će moguće svima koji iskrenim dnevnim praksama meditacije ili kontemplacije kontaktirati svoje više ja i primiti nepogrešivu potvrdu povezanosti s njihovim vlastitim energetskim tijelima. Vođeni njima do svog Izvora, ma kako god se on zvao, također će rezultirati nepogrešivom povezanošću. 

Vaša energetska unapređenja su sada stigla do te razine. Molim vas, ne griješite. Ovo je učinjeno uz pomoć Izvora i nas, no učinjeno je kao odgovor na vaše vlastite napore i namjere. Morate naučiti da si odate priznanje kada ga zaslužite. 

Neki su otkrili, na našu sugestiju, da usmjeravanjem njihove pažnje na područje kralježnice između korjena glavei njihovih srca dok udišu svjetlost Stvoritelja rezlutira upravo takvim osjećajem povezanosti i blaženstva. Možda biste to mogli sada isprobati. Velik se rad obavlja za vas i s vama u tom dijelu vašeg energetskog ustroja. 

Neki drugi počinju osjećati i uviđati mnogo veće ja koje može biti sadržano u vašim malim fizičkim tijelima, a postoje još i ruge senzacije, spoznaje koje se otkrivaju. 

Bilo da ste to vi u ovome trenutku, igrajte se time, istražite to i budite spremni prijeći i na nove stvari. Postoji mnogo toga što treba odraditi u kratkom vremenu i svi moraju početi od tamo gdje se nalaze. 

Nije nužno razumjeti vašim intelektom ono što se mijenja u vama i za vas. Samo recite tom dijelu sebe da se opusti i u tome uživa. Predajte zadak razumijevanja umu svoga srca, zadak koji je vaš intelekt htio tako dugo preuzeti. Uskoro ćete prijeći s razumijevanja na znanje. 

Ove riječi u sebi nose energiju Stvoriteljeve bezuvjetne ljubavi koje je svakome tko ih čita ili sluša u bilo koje vrijeme omogućila da mogu izabrati prihvatiti ih. Sve što se od vas traži je vaša namjera da to osjetite. Taj osjećaj energetskog “potpisa“ koji prati poruku je slobodno dan svima. Možda ćete, jednom kad to osjetite, poželjeti tražiti svoje vlastite poruke kroz vaše dnevne prakse. Prihvatite obećanje da će uvijek biti dostupna. Ne postoji odvojenost od Jednog Izvora. Sada je vrijeme da to ponovo otkrijete. Prebivajte u ljubavi i miru dok ne budemo ponovo razgovarali. Dobar vam dan.



kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN