Followers

Tuesday, August 21, 2012

21.08 2012 - Mihael - Ron Head


Važno je da ste mirni u spoznaji vašeg srca – Mihael

21.08.2012

Veselo dobro jutro svima koji nastavljaju tražiti naše poruke. Mnogo je sumnje i straha imputirano u djelovanje od onih koji upozoravaju na ometanje tehnološkim sredstvima. Kažemo vam još jednom, nemojte slijediti ono što ne dobiva dobar odgovor vašeg srca. Ukoliko je to naša vlastita poruka, nek' je tako. Ništa nije važnije nego mir i podizanje vaše duhovne energije.

Primjetit ćete i nepogrešivo opadanje velikog broja mnogih poruka koje su vam sada dostupne. Kako se sve više približavamo kraju ovog razdoblja, a vi postajete sve uspješniji i jasniji u svoju ulogu, razmjeri tih poruka će se još više suziti. I istina je, napokon, da je izvor duhovne istine, naposlijetku, Jedan.


Mi ne pokušavamo nekoga naučiti jednu istinu protiv druge istine. Jednostavno vas vodimo u pronalaženju jedine istine za vas. Mislimo da ste, do sada, sposobni razlučiti u vašem srcu što je dobro, a što ne. Savjetujemo vam da slijedite to i samo to.

Ukoliko ste vjerovanja a ste novi u ovome i da vam je potrebna pomoć u razlučivanju, tada je, bez imalo oklijevanja, tražite. Zatražite je u vašoj tišini. Zamolite je u svome vlastitom srcu. Mi smo tu uz vas. Primit ćete naše odgovore. Zar vam nije uvijek tako bilo obećano?

Otvorite se sada i potražite one moeđu vama koji slično razmišljaju. Podržite jedni druge. Tako se može steći mnogo snage. Ovo je naša današnja poruka. Kraća je nego što je uobičajeno, no važna je kao i uvijek. I jednaka je kao i uvijek, pronađite svoju istinu, centrirajte se, ostanite uzemljeni i budite čcrsti. Nije važno da se slažete sa svijetom ili ne. Važno je da ste mirni u spoznaji svoga srca.

Približava se trenutak koji će vrednovati vaše unutarnju spoznaju jednom za svagda. Nećemo vas ostaviti same dok vam je potrebnoi naše prisustvo. Rođeni ste sa čuvarima i vodičima oko vas i oni nisu niti jednom zaspali tijekom svih vaših dana. Kada završavamo s ovim porukama, nemjte misliti da smo odvojeni do slijedeće. Mi smo, zapravo, daleko tek jednu vašu misao. Sada vam želim dobar dan. Neka vas prati naša ljubav.

kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/08/21/it-is-important-that-you-are-at-peace-in-your-hearts-knowing-michael-channeled-by-ron-head/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN