Followers

Monday, August 13, 2012

13.08.2012 - Mihael - Ron Head


Iskoristite svoju maštu kao alat – Mihael

13.08.2012

Danas moramo razgovarati o razdoblju energija koje nastavljate prolaziti kao i promjenama vašeg svijeta koje nastavljaju rasti.

Kao što smo vas upozorili, poduzima se svaki napor da se posljednje oslika ili kao uobičajeno ili kao izvor straha. Birajte. Niti je uobičajeno niti ima išta sa strahom . Posljedični kolaps struktura kontrole uskoro će postati očit. Postoje, naravno, mnogi koji odbijaju vjerovati bilo čemu drugom nego što su im rekli u vašim medijima. Ipak, sada će se čak i to brzo promijeniti. Sustav izgrađen na novcu, stari čuvari uviđaju da sjede na drugom kraju klackalice, da se tako izrazimo. Bit će mnogo više novca nego što su mogli sanjati i oni neće imati kontrole nad njim. On je, zapravo, već na putu, no možda će malo potrajati dok ne budu prvo zbrinute sve najhitnije potrebe.


Možda ćete shvatiti da netko za koga vam je rečeno da je vaš neprijatelj, jest zapravo vaš najbliži osobni saveznik. Među vama ima onih koji stvaraju pritisak budući da nisu predložena nikakva druga rješenja. MOlimo vas da ne slušati glas straha, a moći će ga se čuti. Svjesno ili ne, mnogi će neko vrijeme vjerovati samo starim pričama. Samo prihvatite ono što vam dolazi i ne obraćajte pažnju na svu negativnu zbrku. Uskoro će se rasplinuti u eter.

Što se tiče slijdećih tjedana osobnih promjena, one će biti daleko veće nego što ste ih prije iskusili. Bili ste pripremani za njih, napokn, ne biste trebali imati nikakvih problema u vezi njih. Zapravo, mnogi će doista biti sposobni upiti te stvari lakše kako će stvari napredovati. Dali smo vam slikku energetskih tijela koja postaju toliko napunjena da počinju utjecati na fizička kod našeg kanala. To je doista slučaj.

Obratite pažnju kako o sebi sada razmišljate. Sebstva koja sada kreirate od ovog trenutka bit će sve više i više pod očitim utjecajem vaših misli i osjećaja o sebi. Iskoristite tu prednost, zašto ne biste? Stvorite svoje ja koje zaista želite biti. Počnite tako da preuzmete kontrolu nad vlastitim životima. Sada ćete vidjeti zašto je toliko važno da se volite. Ne mislimo na pohlepnu usmjerenost samo na sebe. Mislimo na poštovanje onoga tko ste i što ste.

Slavite se. Koristite svoju imaginaciju kao alat. Budite oni koji želite biti. Neka otpadnu stvari prošlosti koje ne želite nositi sa sobom. Sada vam je to moguće. Zapravo, to je nužno. Draga nam je pjesma koju je ne tako davno bila veoma popularna. Prisvojite ju. ”Ne brini. Budi sretan.” (”Don't worry. Be happy.” - Bobby McFerrin)

Sada smo vam sve bliže. Kročite s nama svakoga dana. Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan.

kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/08/13/use-your-imagination-as-a-tool-michael-channeled-by-ron-head/


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN