Followers

Monday, August 20, 2012

20.08.2012 - COBRA

Operacija Zemlja snova



Operacija Zemlja snova je operacija snaga Svjetla da bi se započela nova renesansa na površini ove planete. Prva renesansa, koja se odigrala prije 500 godina, bila je inicirana od strane određenih pozitivnih okultnih grupa Bijelog plamstva u 15. stoljeću u Firenci.

Druga renesansa će biti započeta od iste okultne grupe diljem svijeta i nagovjestit će konačnu pobjedu slobodnog ljudskog duha nad silama ograničenja.

Ostvaren je kontakt sa linijama Bijelog plemstva koji su bili uključeni u prvu renesansu i koji bi mogli pomoći u stvaranju druge.

Kontakt ostvaren sa linijama Grala Bijelog plemstva znači obnovu misterija Magdalene kao pripremu za pravo otkrivanje Božice.

Pokret otpora će biti glavna snaga operacije Zemlja snova od trenutka Događaja pa nadalje. Svrha operacije Zemlja snova je dvojaka.

Prvo, da se obnovi obilje Svjetloradnicima. Mnogi Svjetloradnici imaju sustav vjeroanja koji duhovno podrazumijeva život u siromaštvu. Taj sustav vjerovanja je programiranje uma od strane Smutnje. Zapravo, fizičko obilje je prirodni izražaj ljepote inakrnirane Duše i zaslužuje ga svaki Svjetloradnik. Smutnja želi držati Svjetloradnike podalje od novca da bi ograničila napredak sila Svjetla. Metode Smutnje su u rasponu od relativno bezopasnih poput plaćenih dezinformatora koji objavljuju ad hominem napade u vezi ”Cobra prima $1000 donacije”, do umjerenih poput nefizičkih negativnih entiteta koji blokiraju poslovne aktivnosti Svjetloradnika pa do ozbiljnijih poput blokiranja pritupa sredstvima koji pripadaju Svjetloradnicima ili čak i krađa istih.

Saint Germain zaklada je bila ustanovljena u kasnom 18. stoljeću od strane grofa de Saint Germaina sa svrhom pomaganja Svjetloradnicima u vrijeme promjene doba. Saint Germain zaklada će biti odblokirana čim Smutnja bude odstranjena Događajem. Svjetloradnici će napokon moći živjeti u obilju.

Druga svrha operacije Zemlja snova je početak otkrivanja istinskih okultnih učenja škola misterija uzašlih Majstora. U posljednjih 26,000 godina dok je ova planeta bila u karanteni i gotovo posve odsječena od kontakta sa uzašlim Majstorima, duhovna učenja su se iskrivila i sada slijepci vode slijepe. Jedan od takvih primjera su i mnoge kanalizirane poruke koje navodno dolaze od uzašlih Majstora ili Galaktičke Konfederacije. Ono što se događa u većini slučajeva jest istinski energetski kontakt, no na mentalnom planu ubacuju se arkoni sa svojom tehnologijom i umeću poruke koje na prvi pogled izgledaju kao da su pune ljubavi i svjetla, no u stvarnosti su tek reciklirane fraze.

Na Događaj, snage Svjetla će početi otkrivati istinska učenja Svjetla. U mnogo slučajeva ta učenja će biti malo drugačija od onoga što većina ljudi očekuje, jer je ova planeta bila odsječena od pravog Svjetla 26,000 godina i mnoge stvari su već dugo zaboravljene.

Događaju se određene pripreme za operaciju Zemlja snova koje se trebaju obaviti prije Događaja. Neki članovi Bijelog plemstva su već odgovorili na moj poziv, a ukoliko se itko od njih još želi priključiti, mogu me kontaktirati na cobraresistance@gmail.com.

K tome, stotine Svjetloradnika me kontaktiralo s tom svrhom, nudeći svoju pomoć. Molio bih svakoga tko želi biti uključen u operaciju Zemlja snova da vrlo jasno opiše svoje talente, vještine, kontakt i izvore kojima može pomoći. Ukoliko mogu biti uključeni u pripreme Događaja, bit će kontaktirani vrlo skoro. Ukoliko ne, bit će kontaktirani direktno od Otpora nedugo nakon Događaja.

objavio: Cobra

prevela: Marijana Pontoni


No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN