Followers

Monday, August 27, 2012

Mihael - 27.08.2012

Nismo negdje drugdje i nismo prezauzeti - Mihael

27.08.2012Dopustite da vam danas čestitamo na vašoj fokusiranom inzistiranju na vašem cilju. Mnogo toga je stavljeno na vaš put u pokušaju da vas se omete. Dok ste bili svjesni relativne važnosti znanja trenutnog stanja vašeg svijeta, niste dozvlolili da vaš fokus oslabi. 

Učinili ste sve što ste mogli da biste iskoristili svaki alat koji vam je bio ponuđen. Dopustite nam da ukažemo da vam neće svi savršeno odgovarati. Iskušajte ih i zadržite one koji vam se čine najbolji za vas. Otkrit ćete, nešto kasnije, da ćete se poželjeti vratiti i s nekih od njih skinuti prašinu jer će se ticati kasnijim stupnjevima vaše svijesti i pažnje. Uvijek će biti dovljno da vas drže od zapadanja u nepažnju. To je nešto s čime su se često morali baviti vaši svjesni umovi. Kako primjećujete sve se više i više promjene događa unutar vas, tako će vaše uzbuđenje sve to manje činiti nevažnim. 

Mnogi već otkrivaju da im je teško usmjeriti pažnju na svakodnevicu. U svijetu kakav je u ovom trenutku, činite sve što možete da održite ravnotežu. 

Možda osjećate rastuće uzbuđenje i kompresiju vremena. U pravu ste kad prepostavljate da su određene predstojeće stvari. Molim vas, shvatite da se ono što će se dogoditi i što većina želi da se dogodi na svjesnoj razini može razlikovati te da prema Božanskom rasporedu nije nužno sve prema vašem “jučer je prekasno”. Sve će se dogoditi onda kad će to biti najbolje za sve. Neće biti pogrešaka. Najdragocjeniji i najneshvaćeniji dar Stvoritelja je slobodna volja. Ona neće biti pregažena. Samo ljubazan povratak kreacije Stvoritelju je ono što je važno. 

To je mnogo obećanja, znamo. No, svako obećanje koje vam je dano bit će i održano. Većina stvari koje zabavljaju vaš um u dnevnom kaosu kroz koji prolazite neće vam biti niti najmanje interesantno jednom kad počnete opažati kako se otkriva vaše novo ja. Možda će to biti korisno kao i lekcije iz povijesti. (hihotanje).

Sada je vrijeme da sve ozbiljno započne, dragi prijatelji. Možda neće biti posve udobno, no bit će u potpunosti vrijedno toga. Pogledajte prvih osam mjeseci vaše godine i shvatite da će vam posljednja proći još brže. Ukoliko vam ravnoteža i fokus počnu treperiti, pozovite svoje vodiče i anđele u pomoć. Mi nismo negdje drugdje i nismo prezauzeti. 

Nek vas prati naša ljubav kroz ovaj dan. Razgovarat ćemo ponovo. kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN