Followers

Sunday, August 5, 2012

Mihael - 05.08.2012
Brane su sada prsnule i poplava neće biti zaustavljena - Mihael

15.08.2012Kako se približava još jedan pokazatelj vašeg napretka, a nastavljaju se i promjene u vašem energetskom sastavu, sve više je očajničkih pokušaja da vas se odvrati od toga da ostvarite svoju svrhu. Bit će onih koji će paničariti u svakoj ukazanoj prilici. Neki zapravo uživaju u drami, neki su ovisni o strahu. Željeli bismo da nije tako. Možemo vam reći, ipak, da ste daleko odmakli od točke kad bi se mogao promijeniti ishod. 

Ravnoteža svjetla i tame je zauvijek smijenjena na vašem svijetu. Mogu postojati pokušaji koji će biti gurani do samog kraja, no dana je Božanska Odredba i ona će se manifestirati. Vjerovanje u neke drugih moći bit će poništeno. Stvoritelj ovog univerzuma davno je odlučio ishod ovog eksperimenta. 

Datum osmog osmog se približava i to uskoro nakon punog mjeseca od kojeg još trebate vratiti dah, da se tako izrazimo. Toliko mnogo se visokooktanske energije prelijeva na zemlju u ovom razdoblju da to možete osjetiti u bilo kojem trenutku kada na to obratite pažnju. Vidimo da neki lamentiraju o ovoj činjenici dok bismo mi željeli da počnu slaviti i pozdravljati te energije. Oni koji već dar vida mogu opaziti blizinu naših dimenzija. Još će ih mnogo to početi opažati tijekom slijedećih tjedana. Vjerovatnost se zapravo ne mijenja, već se mijenja percepcija. 

Ukoliko se želite pripremiti, zapitajte se kako biste željeli reagirati na dan kad nas počnete opažati. Toga dana vaš svijet će se zauvijek promijeniti. Veoma bi vam koristilo da konteplirate o ovom. Neki, naravno, jednostavno neće vidjeti. To je u redu jer im se mora dozvoliti njihova slobodna volja. 

Druge očitije stvar koje smo vam predskazali, već se događaju. Molimo vas, primjetite ih. Svaki an čujemo: “Ništa se ne ostvaruje što je predskazano.” Ukoliko osoba želi vjerovati tome, mi ne možemo ništa u vezi toga. Ipak, postoji velika količina promjena i, upravo kao što smo vam rekli, neki vaši mediji provjeravaju svoju mogućnost da izvještavaju istinu. Provjeravajte internet da biste pronašli te stvari i naći ćete ih. 

Brane su sada prsnule i poplava neće biti zaustavljena. Čvrsto održavajte svoju viziju vašeg novog svijeta i pojavit će se brže no što mislite da je moguće. Združite svoje volje, svoje molitve, svoje snove, sa svim od svjetla, s nama i mi ćemo vam donijeti neizbježnu pobjedu u onom poslovičnom “treptaju oka”. 

Osjetite našu ljubav i moć koju sada razvijate, a mi ćemo razgovarati uskoro. Dobar vam dan. kanalizirao: Ronald Head


http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN