Followers

Tuesday, July 31, 2012

31.07.2012




Nikada prije nije bilo toliko vas koji su imali takvu priliku - Mihael 

31.07.2012

Dobro vam jutro ovog prekrasnog dana. Vi osjećate novu energiju u vašoj solarnoj čakri i pitate se zašto vas je to sada pogodilo. U pravu ste da je to povezano s ovom porukom, no ne uslijed njezinog sadržaja. Uvijek smo povezivali svoje energije sa ovim porukama, no sada pojačavamo intenzitet i dodajemo nove frekvencije i informacije. Prepoznat ćete i uživati u rezlutatima kada bude najbolje vrijeme za vas. To je istina za vas kao i za sve koji ovo čitaju. 


Od ovog trenutka, mi, i tu ubrajam sve koji su uključeni u pomaganje vama u ovom poduhvatu zvanom uzašašće, spuštamo sve brane. Sada je za to vrijeme i vi ste dobro pripremljeni ukoliko vam je za to dano dopuštenje. Ukoliko upravo sada ovo čitate i iznenađeni ste ovakvom izjavom, nemojte misliti da ste propustili brod, kako običavate reći. Vaše dopuštenje je dano davno prije ovog datuma. Mnogi od vas su itekako svjesni promjene koja se odvija u vama i to već neko vrijeme, neki više od drugih. Ukoliko ste među onim sretnijima, sada se pripremite za eksponencionalno veće i brže promjene od ovog dana. 

Mnogi se moraju pripremiti da se otvore i pomognu onima oko njih koji su voljni, no potrebno im je malo pomoći, malo ih zagrliti, malo ponukati ili čak u većoj mjeri iscjeljenje iscjeljenjem i ljubavlj. Budite spremni postati spremni pomoći kada se to od vas zatraži. 

Savjetujemo vam da u to ne miješate svoj ego. Biti prvi u nekim stvarima ne znači prvenstvo u svvemu i usvakom slučaju, u stvarnosti nema prvih i drugih. Smatrajte privilegijom imati takvu priliku. Ukoliko osjećate te stvari po prvi puta, i niste sigurni u sebe, mi vam kažemo da, u biti, to nije vaš prvi put. Vrlo skoro ćete razumjeti da imate dugu povijest ovakve vrste služenja. 

Pogledajte duboko u sebe i počnite shvaćati tko ste. Okrenite se voljenima oko vas i osjetite duboku i trajnu vezu jednistva i suosjećanja prema svemu što je prisutno i što se stvara. 

Trenutno, postoji mnogo konfuzije o tome što se sada događa. Nešto je namjerno isplanirano, a nešto je rezultat prenapuhanih očekivanja. Savjetujemo vam da držite očekivanja na oku i fokusirate se na ono što kod sebe možete kontrolirati. Na taj način, nikada nećete biti razočarani. Postoji ogroman razlog da budete sada uzbuđeni i zbog onog što se događa u vama i zbog onog što se događa izvan vas. Jednostavno ohrabrite prvo i promatrajte posljednje i nećete biti ni najmanje razočarani. 

Nikada prije toliko vas nije imalo takvu priliku za rast i ekspanciju. Obećavamo vam da će nekoliko slijedećih mjeseci donijeti osobne promjene koje će vam oduzimati dah. Fokusirajte se na te stvari. Vaša je glavna svrha biti ovdje u ovo vrijeme. Pustite da oni koji su uključeni u događaje koje promatrate obave ono što im je provjereno. Budite uključeni u svoje vlastite živote. To je ono što je vama povjereno. Vjerujte nam, to će biti sasvim dovoljno, i važno je u svakom detalju. 

U vama postoji svjesnost koja sada raste o neobjašnjivo beskrajnoj i snažnoj ljubećoj sili. Što bi bilo loše u tome reći vam da osjećate svoje vlastito istinito sebstvo kako se ljubeće i radosno sve više približava vašoj svijesti? Koliko često ste čuli da trebate ljubiti same sebe? Sada počinjete osjećati kako vaše Ja voli vas. Uzvratite im ljubav i pogledajte što će se dogoditi. 

Zahvaljujemo vam što ste nam dali priliku da razgovaramo s vama ovoga dana. Znajte da smo uz vas dok ne budemo opet razgovarali. Dobar vam dan. 


Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN