Followers

Tuesday, July 3, 2012

02.07.2012



Vrijeme je sada. Ti je ono što je bitno - Mihael 


Mnogo se događa na ovaj dan. Vi to znate. Vi to osjećate. Ipak, zbog medija, kojima ne vjerujete, a koji to ne prenose, vi ste u sumnji. To bi nas i nasmijalo, draga srca, osim činjenice da vam to uopće ne koristi. Ukoliko ne možete izbaciti te sumnje iz vaših umova, tada se barem distancirajte i gledajte u iščekivanju. 

Sada smo u došli do točke kada je pitanje vremena postalo nevažno. Odgovor na njega glasi sada. Naša pažnja je usmjerena na temeljitost i sigurnost. Uskoro ćete imati potvrde koje vam trebaju. Promjene na koje ste toliko dugo čekali, sada su u tijeku. Možda neće biti onakve kakve ste planirali, no one će se očitovati. 

Pri pruženoj prilici da razumiju i promjene svoje puteve, mnogi će tako i postupiti. Vjerovatno je da ste i vi na neki način pridonjeli problemima iz prošlosti. Zar nije tako? Dopustite i drugima da sada uvide svoje pogreške. Svjetlo istine će potaknuti mnoge da kažu: “Što li sam učinio?” To se već neko vrijeme događa diljem vašeg svijeta.

Oni koji su svjesno uzrokovali štetu su sasvim druga priča i sa njima će se obračunati. Vaš zadatak, kao što smo vas opetovano poticali, jest da ostanete u centru i mirni te da unosite ljubav u jednadžbu. 

Rastući intenzitet ulaznih energija će za mnoge od vas značiti pune ruke posla. Uzrokovat će očitovanje priličnog broja stvari u vašim životima koje su dugo bile uspavane. Neke od njih čak nećete niti prepoznati jer se nalaze u vašoj DNA još iz prošlih generacija. Samo ih treba promotriti i otpustiti. Neke od njih, pak, bi vas mogle iznenaditi kao prilično sjajne i poželjne. Osjetite se slobodnima zadržati i razvijati te stvari, ukoliko tako želite. 

Ostatak godine će od sada biti sve više ugodan. Bit će problema, no sigurni smo da ste dovoljno stasali da se s njima nosite i nadmašit će ih napredak koji ćete uviđati, i u sebi i van sebe.

Nastavit će se i niz prilika da budete od pomoći drugima. Ukoliko ste u poziciji da to ostvarite, molimo vas da tako i postupite. Ukoliko ne, molimo vas da šaljete svoje molitve i ljubav. Sada ozbiljno shvatite utjecaj koji imaju vaše molitve i namjere na svijet. Kako ćete više o tome učiti, učinak će sve više jačati. Molimo vas sagledate svoje napore kao udruživanje i podršku jednih drugima. Nastavite tražiti svaku priliku da šaljete svoju ljubav i svjetlo, upravo kao što to i mi činimo. Osjetite utjecaj toga. Shvatite tu moć. I najvažnije, zahvalite se na tome. 

I ostavite neka se dani i sati brane sami, dragi prijatelji. Tako su nevažni. Vrijeme je sada. To je ono što je bitno. Kada se osvrnete, sve ovo će proći za treptaj oka. Još jednom vam nudimo našu ljubav i pomoć kada je zatražite. Uvijek smo prisutni uz vas. Dobar vam dan, dragi prijatelji. Izvrstan dan! 




Kanalizirao: Ronal Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN