Followers

Tuesday, July 24, 2012

24.07.2012


Vaša namjera je apsolutno važna sada, kao i uvijek - Mihael Danas ćemo govoriti o događajima koji se odvijaju sa jačanjem frekvencija na vašoj planeti, a koji nisu, do sada, bili u potpunosti shvaćeni od strane većine vaših ljudi. 


Sada svakoga dana vidite sve više i više vaše financijske elite lišene slobode zbog njihovih kriminalnih djela. Oni razmišljaju o sebi kao da su iznad zakona. Doista, to je i bila namjera mnogih nedavnih promjena regulativa. Ipak, ostalo je još dovoljno kriminalnih inspektora koji im nisu pokorni i koji pronalaze načine da ih privedu pravdi. Do sada, iako su mnogi od njih imali prilično impresivne titule, to još nije doseglo do tihih, neviđenih manipulatora. Ipak, uvjeravamo vas da će i to doći. Kažmo vam to tako da možete prestati brinuti o tome. Ima drugih koji su preuzeli na sebe zadatak oslobađanja vas od tlačiteljskog tereta pod kojim ste klecali. Tako će se drugi pobrinuti da čišćenje dosegne i najviše u vladajuća tijela. Ona više neće biti toliko čvrsta jednom kad njihovi skrbnici više ne budu mogli plaćati. 


Razumijemo da ste osjećali kao da se ništa oko vas ne događa te da su u pitanju samo prazna obećanja. Molimo vas da se sada ogledate i pogledate da se sve odvija kako smo obećali. Sada se opustite i odvratite što više možete vaše pažnje s ovih procesa. Daleko je najvažnije u ovom trenutku za vas vaše vlastito uzašašće. Ono je, napokon, razlog za sve ostalo. 


Mnogo vam je sada poslano kroz mnoge kanale, a što služi čišćenju vaših strahova i navika. To je veoma važno za vaš nagli rast. Svaki napor koji sada uložite rezultirat će mnogo većim rezultatima no ikada prije. Vi, svakoga puta, startate iz višeg i profinjenijeg stanja. Vaša namjera je apsolutno važna sada, kao i uvijek. Pronađite i održite u vašim srcima navišu sliku Sebe koji doista jeste. Obećajemo vam da neće biti niti blizu, no dostajat će. I kako rastete svakoga dana i učite više o tome tko ste, i ona će se mijenjati i rasti. Pozovite to Ja da prebiva u vašem srcu. Ponašajte se kao da već jest vi. Vi imate izreku koja nas zasmijava ”pravi se dok ne postane istina”. U ovom slučaju je i bolje: “pravite se dok ne otkrijete da je već istina.” 


Uskoro ćemo vas predstavljati drugima koji će ući u naše razgovore. Dok ne budemo ponovo razgovarali, ostanite u ljuavi i miru i dijelite ih sa svima. Dobar vam dan, moji najdraži prijatelji. 

Kanalizirao: Ronal HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN