Followers

Sunday, July 1, 2012

27.06.2012


Vaša očekivanja i želje su važni alati - Mihael 





Moj je zadatak i povlastica danas vam odgovoriti na pitanja koja ste postavili Stvoritelju Svega Što Jest. To je doista važna tema. I premda na nju može biti odgovoreno vrlo kratkom rečenicom, posvetit ćemo joj pažnju koju zaslužuje. 


Pitali ste željni znati što se danas zbiva u Realnosti, a ne u iluzornom svijetu uhićenja, banaka, priča punih straha i tako dalje. U svemu, naravno, postoji jedinstveni glavni cilj u svemu što se događa, ali mi nećemo vaše iskreno pitanje tako šturo sagledati. Niti nema mjesta u dnevnim porukama poput ove da se počne objašnjavati ono što se događa jer ništa ne postoji u vašem svemiru na što neće utjecati ono što nazivate Uzašašćem. 


Mogli bismo čak reći i da će atomi pa i čestice u vašem univerzumu biti promijenjene. No, realnost je da se energije od kojih se oni sastoje i same mijenjaju. To je razlog zašto smo rekli da ništa više neće biti isto. Kada kažemo da ništa neće biti isto nakon tog događaja, tada mislimo ne postoji niti jedna stvar koja neće proći temeljitu promjenu. I budući da sve potiče iz te energije, te frekvencije, te ljubavi, tog Svega, bit će zauvijek i posve promijenjeno u odnosu na ono što je bilo. Tome dodajte i da će se vaš način i sposobnost poimanja vašeg svijeta u potpunosti promijeniti. 



Mnogi, ukoliko ne i većina, vas u očekivanju su Događaja. To će doista biti Događaj. Mnogi, ukoliko ne i većina, vas spremno je na veliku i razornu promjenu vašeg vanjskog svijeta. I to se doista može očitovati, iako mi namjeravamo da bude što manje razorna. No, pravi Događaj koji se približava, onaj koji će sve zauvijek promijeniti, neće niti malo biti takve prirode. Pravi Događaj će biti dosezanje, vaše, razina svjesti kojima ćete spoznati konačno podizanje vela što razdvaja svjetove.


Vi to očekujete, znamo. No, vi to možete samo zamišljati koristeći alate svog trenutnog stanja svijesti. Oni su neprimjereni zadatku. No, nastavljamo vam to opisivati jer su vaše očekivanje i želje, također, važni alati. Sve u vašem svijetu je kreacija ljudske misli i težnje. Ali sada, sam će se čovjek, koji misli i nastoji, temeljito promijeniti. 


Istinski ćete spustiti te maske koje ste preuzeli da biste mogli jednom zauvijek završiti tu igru. Pokušavajte koliko god možete, no mi ne možemo zaista opisati kako će vam biti. No, uvjeravamo vas da nikada niste, na ovom planetu, iskusili život radosti koji će biti vaš. Taj dan se sada približava rastućom brzinom. Molim vas, nastavite svakodnevno koristiti sve alate koje ste naučili primjenjivati. Mašta, snovi, namjere, molitva i meditacija - svi su važni. Uskoro ćete vidjeti moć tih stvari u potpunosti očitovanu. Živite, koliko god vam je to moguće, svaki dan po uzoru na ono kako će biti. Podijelite tu viziju sa svijetom, barem u svojoj mašti. I znajte, ragi, da beskrajan broj nas udružuje svoje napore vašima, svakoga trenutka. 


Šaljemo svakome od vas, koji čitaju ove riječi, našu ljubav i prijateljstvo. Budite u miru do slijedećeg razgovora. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN