Followers

Sunday, July 22, 2012

20.07.2012


Pitajte svoja srca što je ispravno za vas i prema tome živite - Mihael 




Danas nastavljamo o informacijama u vezi sa podizanjem frekvencija o čemu smo već govorili, uz dodatak da tek što smo ušli u one novog mjeseca. Znamo da ste sada sposobni prepoznati te senzacije te da stječete sposobnost povezivanja s njima po volji. Nije stvar u tome da se vi u ovom razdoblju povezujete s energijama, već to što učite da su one uvijek tu u pozadini vaših novih osjeta. To je prilično slično zvukovima koje čujete u vašim ušima. Uvijek su tu. Postali ste sposobni primjetiti ih i učite čuti ih kad god na njih obratite pažnju. 


Neki doživljavaju da određene vrste vida također postaju dio iskustva kada na njih obrate pažnju. Ukoliko vam se bilo koja od tih stvari događa, no u nezgodno vrijeme, povežite se s nama kroz vaša srca i zatražite da nad time imate kontrolu. Vidjeti više no što je normalno može biti nerazborito pa čak i opasno u određeno vrijeme. Vi nećete, na primjet, željeti imati to iskustvo kada upravljate vozilom. Nije ničija namjera da vam se bilo što učini, već da se to ostvari sa vama i za vas. Vi možete imati, i trebate naučiti kako imati, cijelo vrijeme kontrolu. Tek ljubazno podsjetite svoja jastva, vodiče i anđele i bit će kako želite. Oni postupaju prema vašem sporazumu jer vrijeme postaje važan faktor, no važna je i vaša ugoda tijekom procesa. 



Počinjete primjećivati i mnoge promjene, promjene srca, na iznenađujućim mjestima. To će nastaviti rasti, kako običavate reći, poput lavine. Vidjeli ste kako neki izgledaju začeti onime što su sami od sebe rekli. Oni, upravo kao i vi, prolaze iskustvo novih osjećaja i misli. Molimo ponovo da im se omogući promjena i da im bude oprošteno za ono što su učinili kada su daleko manje razumjeli i kad su bili pod kontrolom nižih utjecaja. Oprost bi bio bolji za vas i novi svijet koji želite više no što vam možemo objasniti. Razlučiti potrebu za promjenom je nužnost, donošenje sudova nije. 


Sada, na određene stvari koje će prsnuti na scenu, da se tako izrazimo, osvrnut ćemo se posljednjim pitanjem. Mnogo informacija je u ovom trenutku postalo dostupno i tako je nekoliko godina. To uzrokuje da vaš intelekt propitkuje istinu onoga što čitate. Na neki način, to je veoma dobra stvar. To širi vašu svijest. Neki traže potvrdu određenih stvari. Mi bismo vam jednostavno mogli reći što je istina, a što ne. Čemu bi to poslužilo? Tada biste samo usvojili vanjsko mišljenje ili da odbili prihvatiti. Vi sami morate pronaći svoje vlastite odgovore kroz ekspanziju vašeg uma ili kroz iskustvo. To je naša primarna svrha kada ste vi u pitanju. Ne postoji konkretan razlog da prihvatite čak i naše postojanje, zar nije tako? Dopustite da se vaši životi nastave i da se vaša svjesnost proširi. Sve će biti odgovoreno kad za to bude vrijeme i mnogo prije nego što možete zamisliti. U međuvremenu, upitajte svoja srca što je ispravno za vas i živite prema tome. Nije nužno da je to nešto što drugi vjeruju. I to će, kao uvijek, biti predmet promjene tijekom vremena. Više nije istina, na primjer, da je svijet ravan i da oko njega kruže sunce i mjesec. Više nije istina da ste u centru univerzuma. TO bi ponovo moglo biti predmet istraživanja kada shvatite tko ste vi kad procvatete. 


Vaša radost i mir se sada rapidno približavaju. Budite u miru i ljubavi. Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar vam dan. 


Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN