Followers

Friday, July 6, 2012

06.07.2012


Vi ste majstori kreatori - Mihael 





Naša današnja poruka je poruka radosti i veselja. Zabilježeno je da je vaša zvijezda još jednom tu da bi usmjerila tok svjetlosti prema vašoj planeti. Mnoga jaka isijanja su sada na putu prema vama. Sutra će biti, prema vašem kalendaru, sedmi-sedmi ove veličanstvene godine. S njime stiže i energija svjetla da bi se nastavile odvijati promjene koje ste započeli. 


Manje postepeno razgrađivanje negativnih ili mračnih energija postat će očito. Osjećaj slobode i radosti će biti učestaliji i izrazitiji. Bljeskovi preko ostataka vela će se sada događati češće. Mnogi koji nikada nisu iskazivali nikakav interes u bilo čemu duhovne tematike, počet će vas iznenađivati svojim komentarima i pitanjima. Sve stvari o kojima smo govorili doista su u tijeku. Vraća vam se mogućnost korištenja vaše potpune DNA. To mora biti, naravno, postepeno. 



Već sada, u mnogim slučajevima, osjećate efekte toga. Promijenit će se vaša percepcija svijeta oko vas. Još će veća biti promjena u vašoj percepciji svijeta unutar vas. Ponovo prolazite kroz razdoblje asimilacije povišene energije i sve više viših frekvencija. 


Negativnost na ovoj planeti se otkrivaju kao nikada prije. Ostanite iznad donošenja sudova i bijesa i budite poticaj za promjenu na bolje kad god tome možete osobno pridonjeti. Donošenje sudova i bijes su nešto čega treba otpustiti tijekom ovog razdoblja. Savjetovali smo vam da ostanete ustrajni u svome fokusu na novi svijet koji želite. Vaša sposobnost da to i učinite, čuvat će vas da ne padnete u niže emocije bijesa i straha. 


Prihvatite da je sam razlog za sav očiti kaos predstavlja način da se vaši snovi manifestiraju. Staro mora pasti da bi se napravilo mjesta za rast novome. Vi ste majstori kreatori prošlih svjetova i vi ćete biti kreatori i novog. Ovog putat ćete moći to ostvariti bez tereta negativnosti na vašim ramenima. 


Svakoga dana pronađite novi način da osjetite radost i zahvalnost. Vidjet ćete da će se rapidno umnožiti. Vaše putovanje kroz ovih nekoliko posljednjih mjeseci i u novu godinu izgledat će kratko poput treptaja oka. Pronađite što više načina da u njemu uživate. 


Mogu se dogoditi i poteškoće. Bit ćemo uz vas u svakom trenutku. Zatražite našu pomoć kad god nas zatrebate. Upamtite, samo trebate zatražiti. Dobar vam dan, dragi. 





Kanalizirao: Ronal Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN