Followers

Sunday, July 22, 2012

22.07.2012


Fokusirajte se više na svoju vlastitu transformaciju sebe, a manje na nered koji vas okružuje - Mihael 






Rapidno se približavate vremenu poznatom kao Lavlja Vrata (op. prev. razdoblje koje započinje 23. srpnja i završava 12. kolovoza, a računa se da predviđa se da će energije doseći svoj vrhunac 08. kolovoza). Još jednom će energija koja će poteći k vama i kroz vas biti podignuta na drugu razinu. Do sada, oni koji prate ove poruke znaju da ćemo vam savjetovati da se u potpunosti otvorite što god vam ovo donijelo svakome od vas. 


Zbog toga što se navikavate na ta pojačanja u obliku stepenica, asimilirate ih s većom lakoćom. To će biti velika promjena, no ne bi vam trebala uzrokovati nikakvu pretjeranu neugodu. Ta pojačanja su nužna da bi vas se pripremilo na ono što vam predstoji. Možemo vam, ipak, reći da oni među vama koji su odabrali poći ovim putem budni i svjesni doista dobro sve podnose. Ono što bismo vam savjetovali nadalje tijekom ovog vremena jest da se više fokusirate na svoju vlastitu transformaciju sebe, a manje na nered koji vas okružuje.



Vi znate da se sve mora promijeniti. Vi znate da će biti mnogo pokušaja da vas se omete. Ne pridajte im pažnju više od slanja ljubavi i iscjeljenja onima koji su pogođeni zlom. Oni su pali drugovim u kavgi. Bit će im odana počast za sve što su odabrali iskusiti. Okružite ih svjetlom i nastavite jer taj gubitak neće biti uzalud. 


Oni koji sada slijepo udaraju u svojim pokušajima da osujete neizbježnu pobjedu Božanske Volje otkrivaju da sve manje i manje vas biva obmanuto njihovim ponavljajućim uzorcima pokoljima bez savijesti. Njihovo prošlo kriminalno ponašanje biva otkriveno onakvim kakvim jest. Oni uviđaju da im je nemoguće sakriti se. Oni iza kojih su uvijek uspijevali biti skriveni, okreću se protiv njih. Kada ste uvijek živjeli samo sa svrhom samo-interesa, uviđate da nemate saveznika kojima možete vjerovati. 


Oni koji su naizgled uvijek, barem u svojim očima, izgledali bespomoćno, počinju osjećati neizmjernu moć koji istinski posjeduju. Sada ćete početi svjedočiti novom svijetu čovječanstva koji počinje rasti iz starog. Bit će potrebno još tek malo otkrića pokvarenosti da bi se ostvarila promjena ravnoteže. Poricanje više neće biti moguće. 


U međuvremenu, dok oni koji su u mogućnosti da najbolje obave te stvari stvaraju pritisak, važno je da vi održite svoju jednoumnu odlučnost da očistite sve negativnosti iz vaših života. Što god vam se pojavilo na suočavanje u ovo vrijeme, riječ je tek o vašoj posljednjoj prilici da si dokažete da ste doista naučili ono što ste došli naučiti. Zahvalite na lekciji i dopustite da prođe. Uskoro ćete spoznati da ste vam dosega tih stvari. U biti, možda će vas čuditi da su mogle imati ikakvog utjecaja na vas. 


Vaš novi svijet se sada približava. Tamo gdje su bile laži i okolišanja, bit će otvorenost i istina. Gdje je bila nestašica, obilje. Gdje je bila tuga, radost. Gdje je bila mržnja, ljubav. I vi ćete znati, moja najdraža braćo i sestre, da je sve to bilo vaše djelo. Kada to postane očita istina, bit će mnogo, mnogo pomoći i iscjeljenja vama na raspolaganju. Vaš prekrasni svijet, koji čak i sada oduzima dah, procvast će kao što nije mnogo tisuća godina. 


Tijekom tih slijedećih nekoliko tjedana, osjećat ćete nas uz vas ukoliko se potrudite. Nemojte se sramiti tražiti našu pomoć ukoliko je trebate. Ovdje smo u svakom trenutku sa tom svrhom. Ništa nas ne oduševljava više od vaše komunikacij s nama. Mi vas volimo kao svoju obitelj. Uskoro ćemo ponovo razgovarati. Dobar vam dan. 





Kanalizirao: Ronal Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN