Followers

Thursday, July 12, 2012

Arkturijanci kroz My-Ya: Važna poruka za svjetloradnike i zvjezdano sjemenje. 12.07.2012





Mi smo Arkturijanci i opažamo nemir koji mnogi od vas osjećaju kao neslaganje i metež u takozvanoj zajednici svjetloradnika. Posve nam je jasno da pripadnici zvjezdanog sjemenja nestpljivo iščekuju događaje poput razotkrivanja i onemogućavanja takozvane smutnje. Opažamo grube riječi i negativne osjećaje kako se množe na vapim blogovima i vijestima te vam moramo svrnuti pozornost na efekt koji to ima na cjelokupnu misiju Uzašašća. 


Ono što opažamo je nedostatak jasnoće o moći misli koja se diže iz umova uronjenih u svijest podijeljenosti. Osnovna je duhovna lekcija da kako ćeš misliti, tako ćeš i stvarati i mi vidimo manifestaciju neuravnoteženih misli i nekontrolirane “sjene“ sebstava koje ozbiljno pogađaju ostvarenje cilja svjetlosti na Zemlji. Pitamo se da li uviđate da kada ne obraćate pažnju na unutra i iscjeljujete svoje vlastite neuravnotežene misli i emocije, vi nehotično postajete agenti upravo one tame koju želite prevazići. 



Kako energije dobivaju na snazi i planeta je uronjena u više i snažnije oblike svjetla koji stižu sa Velikog Centralnog Sunca, sve će biti otkriveno, ništa neće ostati skriveno. Vidite i sami kakva sve otkrića dolaze u javnost u vašim društvima, svakoga dana, i tako treba biti. Ono što vam želimo ukazati iz naše perspektive ljubavi i Jedinstva kao članovi vaših Galaktičkih obitelji jest da je vrijeme da se zagledate u vlastita srca.


Kada osjetite nalet bijesa, osuđivanja, nestrpljivosti uslijed opažanja izostanka djelovanja od strane Zvjezdanih bića ili osjetite druge manifestacije 3D svjesnosti odojene od svjetlosti Stvoritelja koji prebiva u vama, tada se pogledajte u ogledalo. Gledajte kroz prozore svoje vlastite blagoslovljene duše i zapitajte se: ”Da li su ovo misli kojima danas želim davati snagu na našoj dragoj Zemlji?”. 


Svatko od vas treba preuzeti odgovornost, održavati svjetlo, meditirati da bi pronašao mir i ljubav u svome srcu. Fokusirajte se na prijenos energija Velikog Centralnog Sunca s kojem svi potječemo kao prastare iskre svjetla i kamo ćemo se svi vratiti kada se završi putovanje naše duše. 


Sjetite se tko ste, djelujte iz milosti i integriteta svojih viših ja, a ne iz meteža negativnog ega. Kada se vratite u mirnoću u sebi i krenete dalje od tamo, mi smo s vama jer ćete nas tamo naći, u miru i svjetlu Jedinstva i Zajedničke Svijesti. 


Mi smo Arkturijanci, vaša zvjezdana obitelj i volimo vas. 


Adonai 





Kanalizirao: My-ya

Izvor: http://www.starseedsdownunder.com.au

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN