Followers

Monday, July 30, 2012

30.07.2012



Mihael i Amsa

Mihael: Danas vam predstavljamo novog posjetitelja u ovim razgovorima. Molim, predstavljam vam majstora Amsu. Amsa je poznat i kao Lao-Tse te je proveo i nekoliko drugih života na vašoj planeti. 

Dobar dan, dragi prijatelji. Ukoliko ovo čitate, uvjeravam vas da smo se upoznali u neko doba. Mihael me zamoliio da vam se danas obratim iz dva razloga. Prvo, uvijek idem direktno u srž, a drugo, iz iskustva znam kako je biti tamo gdje ste vi danas. * Prolazite kroz ogromne promjene. Uz sve stvari koje smo ja i ostali morali proći, vama se mijenja i cijelo fizičko tijelo. To nije mali zadatak, pa ipak, vi ga obavljate. Da, istina je da primate bezgranično svjetlo i ljubav od našeg Stvoritelja i šaljem vam se ljubav i pomoć doslovno odasvud iz Univerzuma; no, istina je i da se to ne bi događalo da sami to niste uspjeli učiniti ono što jeste. 


Sada, to me dovodi do razloga za moj dolazak ovdje, da se jednostavno izrazim. Moja je svrha da vam kaže da se sada probudite u ono tko ste i što ste. Vi ste svaki ponaosob kreacija i dio Stvoritelja Svega Što Jest, Izvora, Ja Jesam. Vi niste i nikada niste bili, manje od bilo koga drugog u kreaciji. Vi ste stvoritelj u svom obliku. Imate pravo biti ovdje, živjeti i stvarati što god vam srce želi. Nikome ne dugujete ništa više od vaše ljubavi, suosjećanja i poštovanja. 

Ukoliko se zagledate u sebe u ovom trenutku, opazit ćete taj bitak o kojem vam govorim. Nije potrebno mnogo dubokog razmišljanja ili meditacije. Promislite sa mnom. Koji osjećaj trenutačno izbije u prvi plan kada ste predmet napadačkog obrasca ponašannja? TA osoba, to vi jest jedno od onih o kojima govorim. Vi znate, uvijek ste znali, da vaše pravo biće zaslužuje poštovanje i ljubav. 

Sada… nisam ovdje da bih vam govorio da ustanete i tražite to od drugih. Ja sam ovdje da vam kažem da se osoba od koje to trebate primiti nalazi unutar vas. Sada, danas, pronađite način da zauvijek otpustite misli nedostojnosti, nezasluživanja ili vjerovanja da niste vrijedni. Priznajte sebi i prihvatite da ste voljeni i zaslužujete kreaciju Majke/Oca Boga Stvoritelja Svega Što Jest. Isključite sve govore i misli iz vašeg života koje bi vas učinile manje vrijednim ili nedostojnim nečega. 

Da li zvučim strogo? Trudim se. No, volim vas previše, pretpostavljam. Kao što sam rekao, bio sam tu gdje vi stojite danas. Svaka uzašla osoba je morala proći tim putem. To nisu nove stvari. Možda je to i razlog zašto je toliko teško to pojmiti. Stoga ću vam reći to na još jedan način i ostaviti vas na miru. Vi niste manje nego. Vi ste jedan/a od. Vi niste manje nego. Vi ste jedan/a od. Pronađite to u sebi i radujte se u toj istini. 

Nadam se da ćemo se vrlo skoro sresti sa svakim od vas i slaviti s vama ono što ste postigli. Do tada, idite u miru i ljubavi. Hvala vam što ste dozvolili da vam se obratim. Dobar vam dan. 


Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN