Followers

Monday, July 16, 2012

16.07.2012


Sada smo udaljen tek za misao - Mihael 




Danas bismo željeli početi ukazivanjem na intenzivne energije koje osjećate. Unapređenja u vašimenergetskim tijelima i DNA su ubravaju dok vam ovo govorimo. Željeli bismo vas upozoriti da budete oprezniji nego obično tijekom nekoliko slijedećih dana. Trebat će vam nešto vremena da ovo asimilirate i naučite se s time nositi. 


Oni među vama koji su usred unutarnjih promjena i čišćenja, uvidjet će da se i to ubrzava. Ukoliko, tijekom slijedećih nekoliko dana, shvatite da razmišljate i sanjarite o novim načinima doživljavanja i uživanja života koji živite, molim vas da to ne zaniječete i ne odbacite. To su izazovi vaših viših Ja koji su vam sada bliže no ikada prije. Zapravo, sada biste trebali početi osjećati blizinu vaše cijele duhovne obitelji. ‘Veo’, kako ga nazivate, jest u dronjcima i vi biste trebali osjetiti značajan porast komunikacije ili barem osjećaja i bodrenja. Bliže je, naravno, ne posve točno, već tek najbolji način da se opiše situacija. Možda bismo trebali reći da je vaša sposobnost da primjetite njihovu prisutnost sada povišena.



Kažemo vam i da, ukoliko je želja vašeg srca da utjelovi vaš najviši potencijal, tada je sad vrijeme da držite svoj fokus i namjeru na toj viziji. Posegnite za energijama koje vas sada okružuju s namjerom podizanja vaših frekvencija u najvećoj mogućoj mjeri. To je, zapravo, cijela svrha iza njihovog postojanja koje vam je darovano. Svaka čestica, atom i molekula vašeg tijela, svijeta i solarnog sustava u ovo vrijeme puna je naboja. Počet ćete otkrivati da ništa nije isto, čak iako se čini takvim vrlo kratko vrijeme. Vaša percepcija, napokon, kreira vašu realnost. 


Oslobodite vaš stisak nad onim što ne želite nositi sa sobom u svoju budućnost. Zahvalite mu na doprinosu vašem učenju i pošaljite ga njegovim putem. Pozdravite novu priču vašeg novog života. Promjena, ako razmislite o njoj, zahtjeva energiju. Energija vam je sad dostupna kao što to nikada prije nije bila. Udahnite je, pozdravite je, plutajte u njoj, plivajte u njoj, plešite u njoj i održavajte stav zahvalnosti za sve što vam donosi i obećavamo vam da će vaše sutra biti radostan svijek za koji ste uvijek znali da vam pripada. 


Molim vas, dopustite svima da iskusenadahnuće ukoliko je to njihova želja. Nemojte se sputavati razmišljajući o naknadama za prošla djela. Važno je da znate što se treba mijenjati. Jednako je važno oprostiti i nastaviti dalje. Vaš fokus u ovom trenutku treba biti na vlastitom rastu u svjesnosti. Ono što se treba dogoditi drugoj duši, dogodit će se. To vas ne treba brinuti. Zapravo, najbolje ćete služiti tim duša i sebi držeći ih u svjetlu i želeći im njihov najviši i najuspješniji napredak. 


Da se vratimo radosnijim mislima, sada u svojim trenucima tišine posegnite u svoje misli i osjećaje i osjetit ćete našu prisutnost, čak i ukoliko nas ne čujete ili ne vidite… još. I to će uskoro biti. Radujte se! Uskoro stižete kući. Radije bismo trebali reći, dom je još malo ovdje.


U trenucima stresa, sumnje ili straha, ukoliko vam se pojave, posegnite za nama i zamolite našu pomoć. Sada smo udaljeni tek za misao. Imajte nas u svojim srcima dok ponovo ne budemo razgovarali, a mi ćemo vas držati u našim. Dobar vam dan.





Kanalizirao: Ronal Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN