Followers

Friday, July 6, 2012

04.07.2012


Jednostavno združite svoju volju sa Božanskom i sve će biti dobro - Mihael 


Mnogo ljudi je očekivalo manifestaciju čudesnih stvari tijekom ovog dana. Mnogi od njih će biti izuzetno razočarani. Ipak, ne bi imalo nikakve svrhe da akcije trodimenzionale dualnosti budu pokušane u krivo vrijeme. Bolje je promatrati kako moć ljubavi i svjetlo postižu iste stvari bez gubitka života i s malom štetom. 


Nikada nismo zagovarali tip djelovanja u smislu predviđanja. Već sama težina vaše kolektivne namjere će dostajati, koliko god to bilo teško nekima prihvatiti. Citiramo vam, ovim povodom, vašu najdražu molitvu. “Neka bude volja tvoja, kako na Nebu tako i na Zemlji.” Loš aspekt toga je da ste toliko dugo odgajani da moć zazivana tim molitvama postoji izvan i odvojeno od vas samih. Tako nikada nije naučavano od strane vaših voljenih Učitelja. Nedavno vam je rečeno i da su pokrenute akcije. To je istina. Savjetujemo vam da čitae naslove koji se počinju pomaljati u novinama. Velebne institucije tresu se na rubu postojanja. Kuća od karata će se sada urušiti. Znajte da su planovi osmišljeni tako da bude čim manje štete, iako će je nešto biti, o tome nema sumnje. Kazano vam je i da su spremni alternativni sustavi koji su spremni za preuzimanje funkcije. I to je istina. Ipak, u ovom razdoblju, vaša je mogućnost da održavate vašu namjeru i viziju od ključne važnosti. 


Imate neke dokaze da su čak i najpredaniji kliznuli u negativnost i pukli. Vi možete imati negativne reakcije i njima pridružene emocije imat će vam se očitovati. Ukoliko možete ostati usmjereni samo na svoj cilj, one će se brzo raspršiti. Dajte energiju svojoj svrsi i sve će biti dobro. Bol i smušenost su vidljive svud oko vas. Možete ih i sami osjetiti. To je posljednji trzaj. To je bilo predskazanje i za vas. Dopustite da prođe. Neka prođe u svjetlost da se nikad ne vrati. Ne možete ponijeti vibracije, koje ste stekli, u radost i svjetlo koje su od vaše trenutne pozicije. Otpustite to sada. Vi znate kako to učiniti. Nemojte se kriviti. Samo otpustite. 


Još jednom se diže poplava povišene frekvencije i svjetla koja se preljeva oko vas i u vama. U vašim trenucima tišine, udahnite je i pošaljite svakoj stanici vašeg bića. Danas nećemo govoriti o koristima te prakse. Već ste na njih upućeni. Osjetit ćete i iskusiti ih osobno i to je jedina stvar koja vas može uvjeriti, u svakom slučaju. Premjestite se iz vjerovanja u znanje. Igrajte se s onim što otkrivate. Budite opet dijete. Zabavljajte se. 


To su upravo te promjene koje će manifestirati velike promjene za koje ste se tako gorljivo molili. Niste usamljeni u tom iskustvu, znate. Ne postoji niti molekula na vašoj planeti koja nije okupana tim svjetlom upravo dok mi govoroimo. Koliko god se neki trudili, učinak ne može i neće izostati. Jednostavno združite svoju volju sa Božanskom voljom i sve će biti dobro. 


Mi smo sada ovdje s vama, voljeni. Pozovite nas kad nas trebate. Kročite u miru do našeg slijedećeg razgovora. Dobar vam dan. 

Kanalizirao: Ronal HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN