Followers

Wednesday, July 18, 2012

17.07.2012


Kao i uvijek, vodite se svojim srcima - Mihael







Dopustite da danas progovorimo o nekim temama koje bi mogle uzrokovati zbunjenost i brigu nekima od vas. Unazad nekoliko dana mogli ste vidjeti naše ime povezano s nekim veoma različitim porukama. Molim vas da imate u vidu, i mi to priznajemo, da nema nikakvih sukoba između tih izvora. Koristimo onoliko kanala koliko je potrebno da bismo dosegnuli do što šire šublike i da pokrijemo što veći broj tema.


Mogu se pojaviti, s vremena na vrijeme, prouke koje podrazumijevaju da potječu od nas, a tome nije tako ili poruke koje su daleko previše isprepletene sa uvjerenjima i željama kanala, no njih ćete lako prepoznati pomoću vaših srca. Jednostavno pratite svoja osjećanja kada čitate ili čujete određenu poruku. Ukoliko se osjećate teško, zastrašeno, ljuto ili sumnjičavo, jednostavno zanemarite poruku. Ukoliko to potraje, savjetujemo vam da ne posvećujete više pažnju tom kanalu. Miha-el, a tako smo znani mnogo stoljeća, jest ljubav i svjetlo. Mi vam ne donosimo u svojim proukama strah, ljutnju ili sumnju. Naša neprestana namjera jest vaš mir i nadahnuće. 


Čak i kad biste primili poruku toliko nadahnjujuću, a koja ne potječe od nas, da li bi to bilo toliko loše? Molim vas, koristite sva dostupna sredstva da se budete u stanju ljubavi, u stanju mira. 


U mnogima od vas se sada javljaju osjećaji koji su donekle uznemirujući, no prilično čudno, nimalo neugodni. Znajte da počinjete dobivati osjećaj da je pred vama velika promjena. To neće biti katastrofično previranje kao što su mnogi predviđali. Stvar je u tome da ćete početi manifestirati u vašoj okolini, mir i ljubav, obilje i radost, koje ste tako vrijedno gradili u svojoj nutrini. Da, još uvijek ste do neke mjere u sukobu sa starim idejama i uvjerenjima, ali kao što smo davno rekli, ljubav i svjetlo su snažnije sile. 


Ukoliko se sada osvrnete oko sebe, primjetit ćete razbacane među neprestanom bukom straha i ometanja, sve više i više dobrih vijesti, iznenađujućih vijesti. Toliko više se događa od onoga o čemu ste bili izvještavani, osobito ukoliko se još uvijek bavite sa kontstantnim neistinama i poluistinama vaših “srednjestrujaških“ izvora vijesti. Ukoliko čitate naše kanale, tada ste sposobni pronaći svoje vlastite vijesti putem interneta. Potičemo vas da naučite pronalaziti vijesti koje podržavaju vaš neprestani rast svjesnosti. Toliko toga vam je sada dostupno. Ipak, budite oprezni, jer postoji i prilična količina dobronamjernih, no krivih izvještaja koje su prilično prisutni na internetu. 


Kao i uvijek, vodite se svojim srcima. To će biti vaš stalni način navigacije od sada pa nadalje. Dobro je da se sada počnete na to oslanjati. 


Kao što smo vam rekli u našom posljenjem razgovoru, vi doista osjećate našu prisutnost oko vas sa rastućom lakoćom. Drago nam je što je tako. Neki će čak vidjeti i bljeskove našeg svjetla u određenim trenucima. Zanimljivo nam je kada se to dogodi. Nadamo se da je i vama tako. Prepoznajte nas u svojim srcima u tim trenucima i oni će se sigurno umnožiti. Sada zakoračite u mir i ljubav, a mi ćemo razgovarati ponovo. Dobar vam dan. 





Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN