Followers

Thursday, July 12, 2012

12.07.2012



Ne može biti drugačije - Mihael 



Današnja tema je potreba za odgovornošću i voljnost da se stupi u akciju. Obje te stvari su veoma neophodne prije nego što se pojavi bilo kakva stvarna promjena. Sretni smo priopćiti vam da, kada se ukazala potreba, vi ste bili dorasli zadatku. Oni koji su imali sredstva i priliku da poduzmu smislenu akciju, tako su i u činili i mi smo zatim bili u mogućnosti pobrinuti se da ishod bude kakav je bio i očekivan i potreban. 


Stvari sada dobro izgledaju i mogu se nazrijeti počeci kraja. Iako većina vaših informativnih meidja još uvijek ne izvještavaju ono što je očito i lako je vidjeti da se vijesti šire i bez njih. Vaše društvene mreže i alternativni izvori vijesti daleko su nadmašili medije u izvještavanju o istini te stoga imaju veličanstven utjecaj u mijenjanju svijesti masa. 


Milijuni vas se navikava na ideju o utjecaju na promjenu upotrebom vaše vlastite namjere i mašte. To je nešto što se trebalo izbjeći pod svaku cijenu. Znanje o vašoj vlastitoj moći nikada nije trebalo ugledati svjetlo dana. Sada je prekasno. Mačka je pobjegla iz vreće, kako kaže uzrečica. 


Tijekom ovog slijedećeg tjedna bit će dan veliki poticaj svemu ovome i to na mnogo načina. Vi imate tendenciju diskutirati i doživljavati te promjene na jedan ili dva specifična načina. Molim vas da znate da je ono što se događa daleko, daleko dalekosežnije od toga. Svaka misao, svako djelovanje, svaka osoba, doista svaka čestica postaju uključene u ostvarenje pomaka za kojim težite. To je ono što se događa prema Volji Božanskoj. Drugačije ne može biti. Čak i najuporniji napori opozicije bit će odbijeni i završit će tek svojim vlastitim porazom. 


Pokret nastavlja rasti i nastavit će sve do trenutka kada shvatite da je novi svijet ovdje. Tako se to uvijek odvijalo. Svaka namjera, svaka riječ i kad god je moguće, svako malo djelo svakoga od vas mogu dodati snagu i na kraju dokazati da je upravo to bilo potrebno. To je, vidite, razlog zašto se uvijek ponašamo kao vaši navijači. Gotovo smo stigli do dana kada ćemo vam moći reći: “Gledajte! Učinili ste to!”. Ostanite ustrajni, draga srca, i pozovite nas kad god zatrebate našu pomoć. Nikada nismo no tek misao daleko. 


Za one koji upotrebljavaju naše prijedloge u svojim meditacijama, još posljednja slika. Kada bezuvjetna ljubav počne teći iz vas, držite u rukama cijeli vaš svijet. Mislimo da ćete uživati u tom osjećaju.


Govorit ćemo ponovo. Dobar vam dan. kanalizirao: 


Kanalizirao: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN