Followers

Sunday, July 1, 2012

29.06.2012


Neka vam iznenađenje i radot ispuni srca - Mihael 






Ovo je za vas veoma čudesno vrijeme. Mnogo je nemira, isčekivanja i sumnje potaknuto nedavnim najavama i događanjima. Uprkos tome, vi osjećate oseku energije, kao da se ne možete naći dovoljno mira i tišine. Vi integrirate frekvencije i informacije koje ste primili tijekom posljednjih tjedana kozmičkih poravnanja i aktivnosti. Ubrzo, s tim će biti gotovo.


Budite spremni čvrsto ustrajati u svom razumijevanju i ostati mirnima dok se vas svijet oko vas mijenja. Činit će se kaotičnim. Činit će se svakavim. Brzina kojom će se odvijati neophodne promjene će to uzrokvati, ali krajnji rezultat je odavno zacrtan. Ukliko ste ikada gladali sliku na ekranu kako se pretapa iz jedne slike u drugu, tada znate dobar primjer čemu će nalikovati vaše iskustvo. Kada ste tome svjedočili, znali ste da sve što trebate jest još malo pričekati da vidite kako će izgledati rezultat. Budite i sada spremni tako postupiti. 


Ukoliko postoji nešto što trebate učiniti da bi pridonjeli rezultatu, sada već znate o čemu je točno riječ. Ukoliko je riječ o održavanju vizije krajnjeg rezultata, tada shvatite da je za vas veoma važno da to i činite. Već ste mnogo puta do sada čuli taj savjet. Došlo je vrijeme da budete pozorni i to primjenite. 



Već postoje mnogi pokušaji da se te stvari prikažu negativnima i zastrašujućima. Oni koji nemaju vaše razumijevanje bit će posebno podložni dezinformacijama. Nije na vama da se prepirete. To u niti jednom slučaju ne bi bilo od koristi. Budite smireni, budite ustrajni i odgovorite na svako iskreno pitanje za koje znate istinu. Osim toga, održavajte svoje mjesto u mreži svjetlosti i bezuvjetne ljubavi za Zemlju i čovječanstvo koju smo toliko pažljivo gradili tijekom posljednjih godina 


Ljuska počinje pucati i vi ćete izroniti u vaš novi život. Neka vam iznenađenje i radost ispune srca. Budite u miru i pružite ljubav i utjehu kad god to možete. Nemir će biti kratkog vijeka. 


Uobičajeni izvori će pokušati sve što mogu da bi proširili bijes i strah. Nemojte im se dati zavesti. Vi već znate o kome je riječ. Bilo bi najbolje ukoliko ih uopće ne biste slušali. Uskoro će biti dostupno mnogo više pozitivnih informacija. Vaša razboritost je sada dovoljno jaka da vam omogući prepoznavanje istine. Dio onoga što ćete čuti će mnogima biti teško povjerovati. Neki će biti potreseni do srži. Zato je toliko važna vaša smirena prisutnost.


Ukoliko trebate ohrabrenje, utjehu ili pomoć, potražite u sebi i zamolite. Bit ćemo uz vas kao i uvijek. Molim vas, shavatite da iako vam se obraćam kao Mihael, govorim vam u ime svih arkanđela i majstora. Možete pozvati bilo koga od nas u bilo koje vrijeme. Sve vas iznimno ljubimo i uskoro ćemo opet razgovarati. Želim vam dobar dan.




Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN