Followers

Thursday, July 12, 2012

10.07.2012


Uživajte u vožnji i pomažite što više jedni drugima 

Mi smo arkanđeli Mihael, Rafael, Jofiel i Gabrijel. U ovom trenutku govorimo kroz Mihaela da bi vam prenijeli posebnu poruku nade i radosti. Molimo vas da zapamtite ovu poruku u čuvajte je u svojim srcima tijekom razdoblja koje neposredno slijedi. 


Rekli smo vam da će frekvencije svjetlosti koje stižu do vas postati sve jače i jače. Sada smo stigli do točke kada bi vam to trebalo postati očito. Rekli smo vam da će informacija koja se pojavljuje na svjetlu rasti. Već ste sigurno opazili početak, zar ne. Trenutno postoji očiti konflikt u nekim područjima o tome što se događa i što će se dogoditi. Taj konflikt se razvio samo uslijed nedostatka informacija i razumijevanja. Žao nam je da vam trenutno nije moguće riještiti sve te probleme dok je vaša sigurnost još upitna. Molimo vas da ne dopustite manjim zabrinutostima da naruše prekrasno jedinstvo koje ste gradili. Nastavite tražiti područja zajedničkog interesa i suradnje. Nastavite održavati svoje snove o svijetu slobode, obilja i mogućnosti. Nastavite se svakodnevno povezivati sa svjetlom, ljubavi i snagom vašeg Izvora. Ta povezanost će vas provesti kroz sve. Ne oklijevajte sada, u posljednjem trenutku. Uvidjet ćete da vaši svakodnevni napori da ostvarite tu vezu postaju sve lakši i lakši. Uskoro će postati trenutačna s vašom namjeroom i zatim rasti od trenutačne u stalnu. To je jedan od znakova onoga što nazivate uzašašćem. 


Sada ste na tome putu i bit će događanja tijekom njega, no shvatite da put nema kraja dok još jednom ne budete sjedinjeni sa svojim Stvoriteljem. To se, dragi prijatelj, neće dogoditi još dugo, dugo vremena. Osim da se već jest. 


Sada kada to znate, uživajte u vožnji i pomažite jedni drugima što više možete. Mnogo toga se približava što će većini biti šokantno i uznemirujuće. Mnogo je i onoga što će biti izvor bezgranične radosti. Vaš zadatak će biti da pronađete tu radost i podijelite je sa svakim tko od vas to zatraži. Kako ćete osjećati da rastu svjetlo, ljubav, snagu, silu, frekvenciju, zujanje, bol, neugodu, oduševljenje, radost tijekom ovih slijedećih dana, zapamtite što ste naučili tijekom rasta o usklađivanju i dopuštanju. 


Dobrobiti onoga što vam se događa neće trebati dugo čekati. Moguće nam je pomoći vam ukoliko ćete trebati pomoć. Tražite i pomoći ćemo vam da asimilirate te promjene na način koji je najbolji za vas. Ne trebate ništa no zatražiti. Gledajte sada kako se vaš svijet mijenja vama pred očima. Voljeni ste više nego što možete zamisliti. Uskoro ćemo opet razgovarati. Dobar dan. Kanalizirao: Ronal HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN