Followers

Sunday, July 8, 2012

08.07.2012



Poruke Svjetla To Je Ono Tko Ste. Zahtjevajte To – Mihael



Želimo vam danas predstaviti informaciju koja se tiče nove veze koja vam je sada dostupna ukoliko je želite aktivirati. Energija te nove veze vas sve sada oplakuje, no tek će vaša namjera osigurati njezino najbolje iskorištavanje. Jednom kad se ostvari svjesna veza, neće u vama biti sumnje da ste našli veće svjetlo nego što vam je do sada bilo dostupno. Jedino što vam je potrebno je vaša namjera i mašta.


Upotrijebite metodu centriranja i uzemljenja koja vam najviše odgovara i koja vam se pokazala najučinkovitijom. Mi smo vam dali jednu jednostavnu metodu koja vam usmjerava pažnju sa srca preama dolje u centar vaše zemlje. Nema promjene koju trebate tu provoditi. Promjena je u tome da razumijete da je kristalna jezgra Zemlje sada povezana kao nikada prije kroz vašu zvijezdu sa Velikim Centralnim Suncem. 



To, uz vašu namjeru, daje vam trenutačni pristup svjetlu i energiji vašeg Stvoritelja. Ostvarite tu vezu s namjerom i ona je vaša.Molim vas da shvatite i da zaslužujete da primite sve što će vam ta veza donijeti. To se ne treba ni na koji način posebno zaslužiti. To je vaše pravo jer ste kreacija Izvora. Ono što trebate razumjeti je to da ste sada povezani sa izvorom snage koji će početi ubrzavati sve promjene koje ste toliko dugo željeli. 


To se, kao što smo rekli, događa svima. Shvaćanje i namjera mogu vam pomoći da to iskoristite na najbolji mogući način. Tu vezu u početku možete osjećati kao da ste uhvatili strujni vod. Uživajte u osjećaju najviše što možete. No, vrijeme je da naučite razlučivati što želite od sada pa na dalje.Sada ćete početi kreirati oko sebe ono o čemu ćete si dozvoliti razmišljati. Razmišljajte s namjerom. 


Misli koju ne želite manifestirati ne pridajte pažnju. Dopustite da prođe kraj vas. Samo je ne zahtjevajte. Umjesto toga usmjerite fokus na ono što želite.Mogli biste u početku željeti provesti neko vrijeme osjećajući i upoznavajući se sa tom novinom. To je ta energija, to svjetlo, ta ljubav, koje zazivate pod bilo kojim imenom se obraćali svom kreativnom Izvoru. Naučite je dozivati. Možete biti uvjereni da istom snagom i ona želi uspostaviti vezu s vama.


Sada budite oni koji šire ovo svjetlo i ljubav nadaleko i naširoko diljem ove planete. To je ono tko ste. Zahtjevajte to.Sada vas ostavljamo da o tome promislite i isprobate je za sebe. Uživamo u vašem napretku. Dobar vam sada dan, najdraži prijatelji. Neka vam srca uživaju mir i ljubav dok ne budemo ponovo razgovarali.




Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN