Followers

Friday, July 27, 2012

27.07.2012




Osjetite našu duboku i trajnu ljubav prema vama - Mihael 

27.07.2012

Upravo sada se krećete kroz veoma povišene energije, a mi smo zapanjeni i oduševljeni da ih procesuirate s takvom lakoćom. Kao i obično, nastavljate se usavršavati daleko bolje nego što je očekivano. Ovo razdoblje će se pokazati veoma značajnim u vašoj evoluciji što se tiče novog čovjeka koji sada postajete. Bilo je to, naravno, očekivano, no nismo očekivali da ćete biti toliko na to spremni. 


Vaša asimilacija svega što vam je prije stiglo jest doista prekrasna. Postoji kozmički portal kroz koji prolazite koji će zauvijek promijeniti i vas i vašu prekrasnu planetu. Proći će nešto vremena prije nego u potpunosti shvatite što to znači, no sigurno već sad počinete osjećati učinke. Sada ostavite iza sebe sve misli i osjećaje vašeg starog trodimenzionalnog postojanja koji vam izazivaju nelagodu. Što ćete bolje to učiniti, lakši će vam biti slijedeći dani. Svađe, neimaština, strah, nedostojnost i odvojenost, između ostalog, moraju i postat će edukativna pomagala koja više nisu potrebna, koja treba odložiti i nikada više ne upotrijebiti. Volite sebe zbog toga što napokon napuštate to školsko igralište i krećete u život gdje ćete moći učiti bez beskranog ponavljanja bolnih iskustava. 


Upravo vaša potreba za učenjem je jedna od najvažnijih između svih lekcija koja vas je toliko dugo zadržala ovdje. Sve drugo je ovisilo o vašoj pretpostavci da ste odvojeni od svog Stvoritelja i jedni od drugih. Postali ste sposobni progledati kroz te krive navode već prije dosta vremena, no vraćali ste se iznova i iznova privučeni trikovima iz rukava onih koji nisu željeli izgubiti kontrolu nad vama. 

Naposlijetku vi doista počinjete opažati gdje leži prava moć. Napon ste počeli osjećati moć i potencijal vlastitih srdaca. Povezanost sa Svime-Što-Jest se ostvaruje i znanje koje to izgrađuje čini vas onim što jeste. Vi morate i doista učite tko ste i od čega ste sačinjeni. To je stvar koju su vas učili da nikada ne smijete proučavati. Čak i danas, velika većina onih u vašim religijama još uvijek vjeruju da se o takvim idejama nikada, nikada ne smije misliti ili govoriti. Da li uviđate kako je to korišteno da vas se zaslijepi? 

Provedite nešto vremana u kontemplaciji tih istina i dopustite da vaši osjećaji segnu do nas. Susretnite nas kao braću i sestre, kao obitelj. Osjetite našu duboku i trajnu ljubav prema vama. Zar nije tako mnogo bolje postojati? Ukoliko tome dodate malo vježbe meditacijama koje smo vam predstavljali, vaš napredak će se prekrasno ubrzati. Kako možete biti manje od bilo koga kad ste jednaki sa svim, braća ili sestre uzašlih majstora i arkanđela, pravo dijete svoga Stvoritelja? 

Svaka pojedina živa duša na površini vaše drage planete je jednaka. Sada kada počinjete vidjeti u srca svih koje susrećete, to vam više neće dugo biti skriveno. 

Vrijeme je, dragi, da mi počnemo ispravljati svu štetu koja je učinjena. To se čini strašnim pa čak i nemogućim zadatkom, no uvjeravamo vas da nije. Svi alati već postoje, ne zanemarimo i vaše novopronađeno ja. Dignite glave i zakoračite u ovih nekoliko posljednjih mjeseci vaše transformacije i tada ćete početi opažati čudotvorce kakvi ste postali. 

Ne možemo dovoljno izraziti koliko je radosno vidjeti kako ostvarujete svoj sadašnji i budući život. Sada nešto malo brže, vi ćete početi opažati kako mi vidimo. Neka vam srca ispuni radost i mir. Budite snažni još malo. Ipak ste pobijedili. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN