Followers

Thursday, June 7, 2012

06.06.2012




Dobro obavljen posao, dragi prijatelji! - Mihael 06.06.2012


Čestitam, još jednom, na veoma uspješnoj meditaciji diljem vašeg planeta. Zakoračili ste na novu i moćniju razinu postojanja. 


Oni koji ništa ne sumnjaju osjećat će se sve više nelagodno. One među vama koji ispipavaju vap put u tu situaciju, očekuje nekoliko dražesnih iznenađenja. Sjetite se dopustiti si da budete novi vi koji se mijenjaju i ne osjećati da se morate potruditi da napravite bilo kakvu promjenu. Već smo vas podsjećali da već jeste ono što želite. Ono što trebate postati će se manifestirati u za to savršen trenutak, upravo kao što se planirali. 



Jedinstvo onoga što nazivate mrežom svjetlosti se moćno pojačalo i jačat će svakim danom. Još uvijek će trebati nekoliko tjedana da stigne ta osobita energija. Ohrabrujemo vas da osjetite samim dijelom toga, da ostanete povezani, da osjetite svjetlo koje dolazi i, kako postaje dijelom vas, pustite da teče u mrežu i u planetu. 


Sada spoznajte tko ste. Naša poruka danas će biti kratka. Kao što vam često govorimo kroz naše razne kanale, mi znamo kome se obraćamo. Mi surađujemo s vama mnogo više nego što to svjesno znate. Vi postajete sve više i više sposobni, sada već svakoga trenutka, kao što ste zahtijevali i kao što je bilo planirano. Ono što otkrivate je snaga ljubavi i snaga vaših miroljubivih srdaca. Bez obzira čemu biste mogli biti privučeni činiti tijekom ovih dana, molim vas, budite svjesni da je vaš rast u beuvjetnoj ljubavi i ljubaznosti prema svima ono što je od ključne važnosti. Oni kojima se sada obraćamo znaju to u samoj svojoj koštanoj srži. Osim toga, naša poruka danas je samo : ”Dobro obavljen posao, dragi prijatelji!” 


Idite sada u miru, a mi ćemo razgovarati sutra. 



Kanalizirao:Ronald Head.

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN