Followers

Sunday, June 10, 2012

7.6.12



Hajdemo se danas malo igrati - Mihael

Danas vam se ponovo obraćamo, dragi prijatelji. Naš razgovor danas će se ticati vaše želje da znate svoju budućnost. Počet ćemo tako što ćemo vam dati apsolutno predviđanje vaše budućnosti, ono koje nikada neće podbaciti.

Vi ćete se vratiti bezuvjetnoj ljubavi i jedinstuv vašeg Stvoritelja. Sa sobom ćete nostiti, kao bogate poklone, sve što ste iskusili.

Da, znam da biste željeli znati nešto što je, kako biste vi sročili, malo konkretnije. No prvo, dopustite da istaknemo vaše konkretno nije čvrsta, nepromjenjiva substanca kao što je vi zamišljate. Vaša znanost je napokon počela to uviđati i ta spoznaja se uvukla duboko u vašu svojest. Svaka molekula i svaki atom i čestica su uvijek u stanju mijene.

Hajdemo se danas malo igrati i otkriti zašto vam ne dajemo često predviđanja o vašoj budućnosti. Mi zaista, priznajemo to, dajemo vrlo opća koja su došla do točke postajanja mogućnosti, pa čak i neizbježnosti. No, to ne utažuje vašu žeđ da spoznate budućnost, zar ne? To je u redu, uzgred budi rečeno, jer bi samo izražavate vaš neizmjeran poriv za promjenom i poboljšanjem.

Postavili smo sada pred vas veliki slavljenički stol. Oko stola sjedi sedam bilijuna dragih duša koje čekaju da se pojavi budućnost. Ah! Evo, dolazi Vrijeme i veze ogroman vez na stolnjaku. I dok ga prostire na stol pred vama, objavljuje da je to vaša budućnost, prostrta ispred vas da je svi mogu vidjeti. Prekrasna je i savršena. Vremenu je bila potrebna vječnost da je izradi i to je uspio tek, zapravo, u ovom trenutku.

Sada, draga srca, pogledajte rub stolnjaka pred vama. Vidjet ćete tkanje nježnih niti. Molim vas, uzmite jednu od njih u svoje prste. Nježno, ili ne, već kako se osjetite nadahnutima, povucite nit. Možete povući gore, dolje, lijevo, desno, žestoko, nježno, na bilo koji način koji odaberete u ovom trenutku. Pogledajte cijeli stol. Da li vidite da ono što ste odabrali učiniti mijenja svaku pojedinu točku uzoraka pred vama? Dopustite i da istaknemo da sada sedam bilijuna drugih duša vuče svoje niti, također. Svatko vuče prema svojim snovima, namjerama i razumijevanju. Sada ćemo vam postaviti jedno malo pitanje. Kako će izgledati uzorak za trenutak? Za pet minuta? Za sat? Vi možete donijeti neka opća predviđanja, točno?

Naša poanta je da, u svakome trenutku, sa svakom promjenom koja se javlja, vi koji ste božanski stvaratelji promjena, činite izbore, donosite odluke i namjere koje odlučuju kakva će biti budućnost. Neke od njih će prouzrokovati manje varijacije. Druge će rezultirati velikim promjenama. Sve one će vas dovesti kući:

Mi ne kažemo da nas ne smijete pitati da biste saznali. Vaša radoznalost je produkt vašeg proiva da znate i to je čudesna stvar. Ali, mi vas molimo da usvojite malo više strpljenja. Možemo vas podsjetiti na jednu stvar. Vaša sadašnjost je direktan rezultat vaše prošlosti i vaša budućnost će biti direktan rezultat vaše sadašnjosti. Stoga, s veoma orjentalne perspektive, ukoliko želite znati kako će vam izgledati budućnost, pogledajte što radite u ovom trenutku. Naravno, iz naše perspektive, budući da vas vidimo kao jedno i da vidimo daleko više od onoga što fizički radite. Tako je mnogo lakše postupati, zar ne?

Nadamo se da ste uživali u našoj maloj igri. Razgovarat ćemo opet sutra.

kanal: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN