Followers

Monday, June 25, 2012

25.06.2012


Naše je obećanje da ćete uskoro imati iskustvo o tome - Mihael 


Danas je dobro da govorimo o miru. Naravno, ne govorimo o prestanku neprijateljstava u svijetu, iako ćete i to uskro iskusiti. Mir o kojem želimo govoriti je prestanak neprijateljstava unutar vašeg uma i tijela. 


Vaša duša je to željela tijekom cijelog vašeg života ovdje na Zemlji. Iako možda ne u cjelosti, moguće je da je naučeno ponašanje odgovorno za veliki dio vaših problema, iako je veliki dio uzrokovan vašim prijašnjim iskustvima kao i utjecajima drugih koje, znajući ili ne, pretpostavljate kao vlastite. 


Oni među vama koji su osjetljivi na osjećaje i emocije onih oko vas, a to uključuje gotovo sve koji će čitati naše riječi, također, u većini slučajeva, još uvijek uče razlučiti te emocije od svojih vlastitih. U prošlosti, bilo je potrebno uložiti godine da bi se utišao um i emocije osobe, ukoliko je uopće to i pokušano. Više nema vremena za igranje takvih igara. Znamo da to zvuči malo oštro, no sada je vrijeme da pravi majstori ustanu i istupe. Postoji jedan ključan zadatak koji ste preuzeli tijekom pristanka da budete ovdje u ovo vrijeme. Znali ste ćete trebati biti u miru usred vihora. Kako to postići? 


Vi, mnogi od vas, uvijek ste izbjegavali gužvu jednostavno jer ste bili osjetljivi na misli i emocije ljudi oko vas. Kako ćete ostati mirni u takvim razdobljima? Znanje kako to postići nalazi se unutar vas. Sve što vam sada govorimo jest da su vam predana sredstva tijekom ovih posljednjih dana. U sebi nosite mnogo veći izvor ljubavi i svjetla nego što ste ikada prije na ovoj planeti. Mnogo puta vam je rečeno kako da se s tim povežete. Ukoliko ste do sada to pokušali, svjesni ste da je jedna od popratnih pojava posvemašnji mir u bilo kakvim uvjetima. 


Nadamo se da koristite dio svog vremena svakoga dana da to potražite u sebi. To će se posljedično preliti u vaše vanjske živote. No, mi vas molimo da činite s namjerom da ubrzate proces. Trebat će vam čvrsto tlo na kojem ćete moći stajati. Pronađite centar srca u svome biću i mislite, govorite i djelujte od tamo. Činite tako i sve će s vama biti dobro. Činite to s namjerom i ne dopustite riječima, djelima ili okolnostima da poljuljaju vašu namjeru. 


Rečeno vam je da ste najjači među jakima. Približava se vrijeme da saznate zašto smo vam to rekli. Kako se očituje promjena u univerzumu, od vas se neće očekivati da čekate godinama na to. Već će žustrina i količina promjene biti izazov za neke od vas, a i za većinu među onima koji je ne očekuju. 


Upamtite također da niste, niti ste ikada bili, sami. Pozovite nas. Pozovite svog Stvoritelja. Zamolite mir i snagu o kojima govorimo i bit će posve vaši. Pustite ih u svoje srce i njegujte ih kao što i mi njegujemo svakoga od vas. 


Mi smo vaša voljena obitelj i uvijek smo uz vas. Naše je obećanje da ćete vrlo skoro imati iskustvo o tome. 


Dobar vam dan, draga srca.


Kanalizirao: Ronald HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN