Followers

Sunday, June 3, 2012

Nastavit ćemo podizati frekvencije - Mihael, 2_06_2012


Danas ćemo razgovarati o mnogim vašim rekacijama na istinu i što očekivati kad napokon bude otkrivena u vašim medijima. Kao prvo, postoje milijuni vas koji uopće neće biti iznenađeni i, zapravo, koji su marljivo pokušavali prošititi tu informaciju niz godina.

Postoji mnogo milijuna vas koji su imali kontakt s ovom informacijom i koji su vjerovali u jedan dio nje, a drugi dio su primali s rezervom. I, naravno, posotoji i oni koji za tu informaciju nisu čuli ili koji su odbijali vjerovati ono što su čuli.

Svaki dan se sve više i više istine počinje prosijavati kroz sito svijesti naroda. Svatko tko prihvaća istinu o vašem stanju čini veliku promjenu u masovnoj svijesti u odnosu na one koji su prethodili, upravo kao što i kap boje mijenja odnose na umjetnikovoj paleti. Postajat će sve lakše vidjeti te promjene u danima koji dolaze.

Primjetili ste, siguran sam, sve veći pritisak koji se primjenjuje na različite sastanke koji se događaju i ras interesa za vaše internet stranice s alternativnim sadržajima dok tradicionalni mediji gube na popularnosti. Sposobnost za razlučivanje istine od maštanja sve više raste kao i nezadovoljstvo sa filanjem bedastoćama i pomutnjom.

Upozoravam vas, ipak, da i najsvjesniji među vama neće u potpunosti biti svjesni informacija koje će se rasvijetliti u slijedećim tjednima. Teško da postoji područje vaše povijesti koje je uspjelo biti netaknuto stalnim pokušajima da se istina prekrije s dovoljno laži da bi se postigao cilj centralizacije kontrole i bogatstva. Čak i oni među vama koji već znaju do neke mjere što se događalo, doživljavaju šokantnim spoznaju do koje mjere su korištene te metode. Bit će mnogo pokušaja da se obezvrijedi ta informacija, ali dokazi će biti neoborivi.

Ipak, mnogi neće biti sposobni promijeniti svoja njegovana uvjerenja, barem neko vrijeme. Vi ne trebate propovijedati ili bilo koga uvjeravati, dragi. Oni koji imaju uši će čuti, a oni koji imaju oči će vidjeti. Ono što vas molim da učinite jest da održite mirnom svoju srž i da prihvatite one koji trebaju utjehu i vaš zagrljaj. Dopustite istini da se proširi, jer ona to uvijek čini.

Nemojte se sada zabrinjavati s bukom i halabukom oružja koja će još neko vrijeme raste. Svo ovo napuhavanje na školskom igralištu svest će se na ništa. Postoje mnogo važnije stvari na koje biste trebali u ovo vrijeme obratiti pažnju.

Nastavit ćemo podizati frekvencije koje se šalju dragoj Zemlji i potičem vas da ih duboko udahnete u vaše biće i dopustite posljedične promjene da se manifestiraju u vama. Nastavit ću kročiti uz vas u miru i ljubavi. Razgovarat ćemo sutra


Kanalizirao:Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN