Followers

Sunday, June 3, 2012

Trazit Venere - Mihael, 1_06_2012


Danas ćemo govoriti na temu tranzita Venere. Svi govore o ovoj temi i ja jednostavno želim dati svoj doprinost toj diskusiji.

Potičem vas na akciju kao što sam vas i veoma poticao na akciju tijekom pomračine 05-05-05. Mnogo veličanstvenih meditacija je isplanirano i provedeno na te datume. Nekako, bez obzira kakva je bila planirana meditacija, mnogi od vas, rekao bih čak i većina, našli ste viziju mirne i ljubeće tranzicije koja vas je glatko nosila u vaše nove živote. Kažem vas, ponovite to, dragi. Zapravo, jednostavno usmjeravanje vaše mirne i ljubeće pažnje na vašu odabranu budućnost bit će dostatno da ubrza njezin dolazak.

Možda ćete poželjeti i napustiti neke aspekte vaših života, neke preostale strahove ili sumnje, neka ograničavajuća uvjerenja dok ćete punom brzinom nastaviti tijekom ostatka ovog prelaza. Te stvari će vam pasti na pamet tijekom vaše meditacije. Samo ih primjetite po posljednji put. Okrenite ih i proučite. Odlučite da vam više neće trebate i otpustite ih u svjetlost.

Sada, želio bih da ispunite prostor onim stvarima koje su vam ostale u svijesti svjetlošću i ljubavlju Izvora. Nek je bude čim više možete unijeti. Ima je u izobilju. Duboko udahnite. Zahvalite Stvoritelju na tom daru i vratite se vašoj viziji vašeg novog života.

U meditaciji, posegnite objema rukama i uhvatite se za ruke sa milijunima drugih koji čine to isto u istom trenutku. Podijelite vašu namjeru nove mirne, prekrasne i slobodne planete. Dopustite da se energija prelije preko cijele zemlje. Neki od vas će vidjeti da se ljudi mijenjaju. Neki će vidjeti kako drveće raste. Neki će vidjeti kako mora opet bujaju životom. Ja ću se pobrinuti da svi koji to dopuste, osjete ogromnu energiju tog trenutka.

Vi ste dalje na vašem putu nego što ste ikada zamišljali u ovom vremenu. No, kažem vam da stvari koje će vas uskoro iznenaditi jesu upravo one na čijoj ste manifestaciji toliko dugo radili.

Posegnite sada i pronađite one koji žele meditirati na taj dan. Govorit ćemo opet sutra.Kanalizirao:Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN