Followers

Sunday, June 3, 2012

Ljubite svoj svijet, ljubite sebe i ljubite svoje susjede - Mihael, 28_05_2012


Danas će nam tema biti volja vaših društava da žrtvuju živote vašim mladih da bi se ostvarili ciljevi elite. Prije mnogo godina, mladi ljudi su bili prisiljavana služiti u vojsci da bi osigurali da su im obitelji sigurne i site.

Tijekom stoljeća je elita shvatila kako upregnuti volju i mladih i njihovih obitelji u svoju korist. Prvo su izmislili načine da prikažu odabranog neprijatelja kao zastrašujućeg i zlonamjernog, zatim su odlučno proveli planove i osigurali sredstva da bi vas osigurali od napada tih zamišljenih neprijatelja. U slučaju nužde, mnogo puta su izrežiralli događaje da bi se potaknuo napadački žar u svijesti masa. To su toliko često činili da sada to prolazi gotovo bez ispitivanja većine njihove populacije.

Danas je, pak, njihova frantična potreba za poticanjem masovnih sukoba rezultirala time da ne ulažu nimalo napora da bi osigurali podršku populacije. Čini se kao da su voljni započeti sukob koji bi lako mogao eskalirati u svjetski rat iako je očito da su njihovim građanima stvarno dosta ubijanja i uništavanja planete. Njihovi motivi i metode su objelodanjeni, oni slijepo nastavljaju bez obzira na želje onih kojima se pretvaraju da služe. Očito je da im je da oni, napokon, znaju najbolje.

Ne bojte se, dragi. Vrijeme takvog šikaniranja je prošlo. Dobro oni znaju, jer im je rečeno, da takve makinacije više neće biti dozvoljene. Pa ipak, oni će nastaviti s tim pokušajima do svog zadnjeg daha. Već su bili ometeni, iznova i iznova, pa ipak se čini da vjeruju da se moraju samo jače potruditi. Sve u čemu su uspješni je da se očituju onakvima kakvi su oduvijek bili.

Mi ne tražimo revoluciju niti sukobe, dragi. Obećajemo vam da združenim namjerama vas i onih s naše strane, i posljednje trunke vela će njihove napore rastvoriti u ništa. Pokazali smo im, iznova i iznova, da je vrijeme takvih stvari prošlo. Neće se vratiti.

Udružite se grupe, velike i male, kao što ste već naučili, i namjerno se fokusirajte na miran i slobodan svijeet koji ste zahtjevali i to će vam biti. Ljubite svijet, ljubite sebe i ljubite svoje susjede pa će i ubijanja prestati. Vrijeme je. Unesite ljubav i snagu vašeg Stvoritelja da biste rodili i stvorili svijet kakav želite. Vaš dar univerzumu će biti planeta uvijek umiru, rastuća u ljepoti i sjajna u ljubavi koju će zračiti kroz nebesa.

Sada budite jači od jakih i hrabriji od hrabrih. Usudite se ljubiti vaš svijet.

Mi smo svugdje uz vas, združujući svoja srca s vašima. Osjetite našu prisutnost i budite u miru. Govorit ćemo s vama sutra.


Kanalizirao: Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN