Followers

Sunday, June 3, 2012

Doista niste sami - Mihael, 29_05_2012


Ovog jutra govorit ćemo o promjenama koje se u ovom razdoblju događaju u svakome od vas. Dok razgovarate jedni s drugima, vi slažete slagalicu o tome nekim dijelovima, ali mi možda možemo to još više razjasniti. I, da, to je bila šaljiva opaska.

Mnogi otkrivaju promjene u svom vidu i sluhu. Mnogi otkivaju povećanu osjetljivost na njihovu okolinu. Događanja iz sna se radikalno mijenjaju i postaju ‘stvarnija’. Postoji doslovno tisuće kombinacija tih stvari koje sada prolazite. Možemo vam reći da je to tek vrh ledenjaka, da se tako izrazim. Ukoliko ne osjećate niti jednu od tih stvari, ne brinite. Preostalih devet destina se zasigurno odvija pod površinom vaše svijesti.

Većina, iako ne sve, među njima je rezultat povećane jačine i frekvencije svjetla koje vaš svijet prima u ovom razdoblju. Vi bivate obučavani svakoga trenutka svakoga dana. Čak i vaši znanstvenici otkrivaju, iako to ne objavljuju, da se sada dodatni lanci vaše DNA bude, manifestiraju.

Kako vam se događa sve više promjena, vi se više mijenjate. Kako se svjetlo upija na vašu planetu, sve više svjetla pritječe. Kako se otvarate da primite što više, više vam se i daje. Kako se radujete i otpuštate svoja stara uvjerenja, brige i strahove, uviđate da imate sve više i više razloga za radost. I sve više postajete svjesni da se sve događa u vama. Što više postajete svjesni toga, lakše i brže se mijenjate.

Mnogi od vas su godinama živjeli u uvjerenju da se ste vi ti koji moraju promijeniti svijet. To je hvale vrijedan cilj, doista. Sada, molim vas, shvatite da je najbolji i najbrži način da se to ostvari taj da primite i usidrite u realnosti vašeg svijeta novu realnost koja ste vi. Upravo kao što ste vi obučavani u više energije koje primate, vaša okolina, uključujući i vaše prijatelja, obitelj, suradnike, bit će njima uzdignuti. Vjerujemo da imate izreku: ”plimom se podižu brodovi.” Vi sami niste plima. Vi, zajedno s milijunima drugih, jeste. Niste sami u ovome. Možemo reći da i mi, zajedno s drugim bićima u ovom univerzumu, pripadamo toj plimi. Tako da doista niste sami.

Iako postoje milijuni vas koji su svjesni ovih stvari, morate znati da postoje milijuni koji nisu…još. Stoga, još mnogo toga se mora obaviti. Možete se naći u prilikama da iznimno pridonesete promjeni vaše neposredne okoline. To je prekrasno. Apsolutno ćete imati prilika za daljnje promjene na sebi. Nemojte ih propustiti. Sada možete još više napredovati nego u svim vašim prijašnjim životima od kada ste ušli u ovu dimenziju. Žanjite dok je sunčano. Mi toliko volimo vaš izričaj.

Sada, jasno nam je da su mnogi čitajući početak ove poruke pomislili: “Baš dobro. Naučit ću kako da to učinim ili kako da to postanem.” Shvatite, dragi prijatelji, da bismo odgovorili na ta pitanja, morali bi napisati nekoliko tomova knjiga. Zagledajte se u sebe svakoga dana i vi ćete napisati svoju vlastitu knjigu. Molim vas, prestanite mjeriti svoj napredak mjerom mogu ili trebam. Vi postajete oni koji doista jeste, a ne netko koga zamišljate. Još ne možete sagledati što su drugi u njihovoj cjelini, u bilo kojem slučaju. Obećajemo vam da još niste niti počeli otkrivati prekrasnu savršenost vašeg vlastitog bića. Otkrijte to. Zapanjit će vas.

Uz vas smo i ljubazno se odazivamo na svaki zahtjev za pomoć. Molimo vas, tražite je. Do sutra, dragi prijatelji.


Kanalizirao: Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN