Followers

Sunday, June 10, 2012

9.6.12Čuda pred vašim očima - Mihael

Danas želimo govoriti o rastu značajnom pomaku u energiji na vašoj planeti. On je toliko veličanstven da se manifestira čak i u “konvencionalnijim“ područjima svjesnosti.

Možete naći priče o vašem bankovnim strukturama i naporima da se postigne koncenzus kroz glasovanja koja više nisu ograničena samo na “teoretičare zavjere“. Ruše se zidovi. Vaša budućnost slobode sada se rapidno približava. Svaki nagovještaj koji vidite u vašim medijima uzrokovan je snažnim valovima vaše pupajuće svijesti koja se tek nazire.

Kritična masa je postignuta već odavno. Čak oni koji su se nadali protiv svih izgleda da se to nikada neće dogoditi, koji su mislili da je njihova pozicija osigurana i neprikosnovena, sada svjedoče da se te neizbježne promjene pojavljuju. Kule od pijeska bit će zasigurno isprane slijedećom plimom. Tegoban teret tlačiteljske kontrole, rata i bezočnih laži bit će podignut s vaših leđa. Vidjet ćete da ova zora neće propustiti samo malo svjetla. Ona neće promijeniti samo neke stvari. To bi mogla biti namjera nekih. Može se tako činiti na prvi pogled. No, ova zora će otkriti sve i promijeniti sve.

Slavite svako novo otkriće i podijelite svoju radost i promišljanja sa svima koji će slušati. Sjetite se održati zahvalnost u vašim srcima. Čuvajte u svojim srcima i umovina namjere kojima ste izgradili te promjene. Tako postupajući pomoći ćete glatkoj i miroljubivoj realizaciji. Šaljite ljubav i svjetlo od Stvoritelja u svaki kutak vašeg svijeta koji vam sada zaokuplja pažnju. Još uvijek ima mnogo stvari koje trebaju početi sa radikalnim transformacijama. Ljubav i mir, podijeljeni sa svim živim bićima, činit će čuda pred vašim očima.

Obećajemo vam da svaki napor koji uložite s namjerom udruživanja jednih s drugima i sa duhom, bit će mnogostruko umnožen. Vaša obitelj svjetla je mnogo, mnogo veća nego što ikada možete zamisliti.

Kročimo uz vas, rukom pod ruku i razgovarat ćemo ponovo sutra.

kanal: Ronald Head

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN