Followers

Sunday, June 3, 2012

Vi postajete VI - Mihael, 30_05_2012


Ovoga jutra govorim o mnogim religijama i njihovoj jedninoj istini. U svom životu postoji božanstvenost. Najviša vrijednost u ovom mutiverzumu je svetost života. Sve sličnosti među različitim vjerskim sustavima proistječu iz slaganja upravo o ovom principu.

Život je darovan od strane vašeg Stvoritelja kao nastavak kretivnog principa Njega samog. Potreba za stvaranjem i sloboda stvaranja su cijenjeni iznad svega. Stvaralačka sila sama po sebi je u samom srcu, ali je i cilj, svih istinskih duhovnih iskustava. Do one mjere do koje se to prepoznaje u učenju, neće biti razmirica između vjerskih sustava na vašoj planeti ili bilo kojoj drugoj.

Svaki učitelj čija učenja su ostavila bilo kakav trajniji utisak na vas započinju i završavaju upravo ovim prvim principom. Da li je to ljubav? Da li je to mudrost? Da li je to način? Da li je to Istina? To je sve to u jednom.

Postoji djelatni princip funkcioniranja na vašoj planeti, ipak, onaj koji prodrazumjeca višu vrijednost nego život. On ubire profit ili zaradu. Tako djelujući, izgubljena je iz vida činjenica da mora postojati nešto ili netko tko može profitirati ili imati korist. Ponovo, trebalo bi biti očito, ali je izgubljeno ili je namjerno izostavljeno, da ukoliko niti jedan oblik života na profitira ili ostvaruje korist, ne može postojati niti profit ili korist sami po sebi. On podrazumijeva da je jedan oblik života vredniji od drugog. Da li vam je potrebno više nego trenutna procjena te izjave? Naravno da vam ne treba. Stoga, dragi prijatelji, uvidjet ćete srž stvari.

Mjera svake misli, svakog djela, svakog zakona trebala bi biti, i zapravo jest, da li koristi svom životu. Nije potrebno duboko razmišljati da bi se vidjelo da je tak zakon sukcesivno zanemarivan veoma dugo vremena, ne od vas milijuna, već od strane onih koji bi naizgled ostvarivali dobrobit. Jedni način da se ostvari bilo kakva prividna dobrobit jest da se okrene pogled od istine i u isto vrijeme da se dozvoli osobi da ignorira posljedice njegovi/njezinih djela.

Vrijeme, koje zapravo ne postoji, i konačnost smrti, koja je također iluzija, čine to mogućim. Što će biti ukoliko postanete sposobni razumjeti da je vrijeme iluzija? Što ukoliko postanete sigurni, bez trunčice sumnje, da je smrt iluzija? Što ukoliko napokon jasno uvidite da nitko nikada ne može pobjeći posljedicama svojih djela jer su sudac i porota oni sami unutar sebe? Kako se zavjesa podiže, dragi, te stvari će postati očevidne svakom inkarniranom biću. Oni koji će odabrati to vidjeti, vidjet će to i radovati se.

U svojoj blizini možda vidite one koji su naizgled poništili živote svjojih dijela i stavova. Sila koja će to ostvariti poznata je kao ljubav. Ljubav je vrednovanje života iznad svega drugog. Bezuvjetna ljubav je vrednovanje tog života bez obzira što je činio ili gdje, kada, kako ili zašto. To je vrednovanje života samog. Da li ste već naučili tako živjeti? Da li to možete? Znam kako vam je to još teško. Ali, vi rastete svakoga trenutka u vašem razumijevanjeu i vaši se osjećaji mijenjaju.

To vas povremeno zbunjuje. Ipak, to vas čini i sretnijima i daje vam nadu. Vi postajete nova zemlja. Vi u svoje živote, svoje umove, svoja tijela unosite sve više i više postojanja kojeg ste maleni izdanak. Stvari koje su vam bili teške ili nemoguće bit će prevladane i vi možda nećete niti shvatiti kad se to dogodilo. Vi postajete VI. Kumulativna moć toga će promijeniti vas svijet preko noći. Ljubite sebe, dragi. Vi ste život o kojem je bilo riječi.

Danas budite u miru. Danas budite ljubav. Sutra ćemo opet razgovarati.


Kanalizirao:Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN